• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim hic gidesim yokta esim yarin gidelim kan ver olmadi bi doktorla konusalim dedi canım yarin adet olmazsam kan vermeye gidecem olmadi tup bebeğe gececez yapcak bisey yok can sağlığı olsun bizimde sınavımız buymuş 😌
Insallah yarın guzel haberler duyarsınız canim olmadıysa da hic uzulme vardır herseyde bir hayır 🙏

Evet bugün de aynı sonuç. Yarın kan vericem inşaalahhh🙏

Darısı başıma o zaman. Ben de dün yaptırdım. 12. Gün 22.90 çıktı yarın tekrarlıcam. İnşallahhh yükselir benim yaş 37. Tüp bebeğe hazırlamıştım kendimi bu tam sürpriz oldu. Yarın benim değerler aşağı yukarı kaç olmalı iki katına çıkması yeterli mi acaba
İnşallah Allah nasip eder canim.2 kat artması yeterli bazen tam iki katta artmıyor ama hatırı sayılır yükselmesi lazim

Hakkında hayırlısı canım sıkma canını olmadıysa da vardır vakti zamani
Canım seninle özelden çok dertleştik önce sana sonra diğer arkadaşlara yazıyorum. Bende 3.5 yıldır istiyordum bi kayıp yaşadım ve bu süreçte annemi kaybettim. Çok zor günler psikolojik savaş verdim. Bugün asılama 13.gündü. Akşam kalktım normal gebelik testi yaptım olumsuz olcak ne de olsa olumsuzu göreyimde adet gelsin sonra tüp bebek için başvururum canıma yetti dedim. Hatta gebelik testi kartonunu buruşturup çöpe soktum eşim görürse olmadı derim diye. Sonra bi baktım pozitif ezan okunuyordu. Kan testi 145 çıktı. Hepinize umut olsun diye yazdım bugün annemi ziyarete gittim daha yine olmadı galiba diyemedim mezarının başında. Bu kadarı bile insanı sevindiriyor ilerler mi yoksa bunuda mı kaybederim bilmiyorum ama Rabbim herkese nasip etsin

Canım seninle özelden çok dertleştik önce sana sonra diğer arkadaşlara yazıyorum. Bende 3.5 yıldır istiyordum bi kayıp yaşadım ve bu süreçte annemi kaybettim. Çok zor günler psikolojik savaş verdim. Bugün asılama 13.gündü. Akşam kalktım normal gebelik testi yaptım olumsuz olcak ne de olsa olumsuzu göreyimde adet gelsin sonra tüp bebek için başvururum canıma yetti dedim. Hatta gebelik testi kartonunu buruşturup çöpe soktum eşim görürse olmadı derim diye. Sonra bi baktım pozitif ezan okunuyordu. Kan testi 145 çıktı. Hepinize umut olsun diye yazdım bugün annemi ziyarete gittim daha yine olmadı galiba diyemedim mezarının başında. Bu kadarı bile insanı sevindiriyor ilerler mi yoksa bunuda mı kaybederim bilmiyorum ama Rabbim herkese nasip etsin
Dilara çok sevindim Allah'ım inşallah kucağına almayı nasip eder. Ben daha ne annemin ne babamin mezarına gidemedim sehirdisindalar. En çok onlarla paylaşmak için can atıyorum Allah'ım duyurmuştur inşallah onlarada.

Ne guzel bir sonu olmus ♡ Insallah kucaginiza almaniz da kismet olsun. Tum iyi dileklerim sizinle.

Dilara çok sevindim Allah'ım inşallah kucağına almayı nasip eder. Ben daha ne annemin ne babamin mezarına gidemedim sehirdisindalar. En çok onlarla paylaşmak için can atıyorum Allah'ım duyurmuştur inşallah onlarada.
Duyurmuştur bizimle seviniyorlardır inşallah canım benim. Yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🤲🏼

Gözün aydin caim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah cok sevindim adina🤗🤗

Back