- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Insallah yarın guzel haberler duyarsınız canim olmadıysa da hic uzulme vardır herseyde bir hayırBenim hic gidesim yokta esim yarin gidelim kan ver olmadi bi doktorla konusalim dedi canım yarin adet olmazsam kan vermeye gidecem olmadi tup bebeğe gececez yapcak bisey yok can sağlığı olsun bizimde sınavımız buymuş
Oyle canim napalim nasip kismet olmadi olana kadar uğraşırız yapacak bisey yokInsallah yarın guzel haberler duyarsınız canim olmadıysa da hic uzulme vardır herseyde bir hayır
İnşallah Allah nasip eder canim.2 kat artması yeterli bazen tam iki katta artmıyor ama hatırı sayılır yükselmesi lazimEvet bugün de aynı sonuç. Yarın kan vericem inşaalahhh
Darısı başıma o zaman. Ben de dün yaptırdım. 12. Gün 22.90 çıktı yarın tekrarlıcam. İnşallahhh yükselir benim yaş 37. Tüp bebeğe hazırlamıştım kendimi bu tam sürpriz oldu. Yarın benim değerler aşağı yukarı kaç olmalı iki katına çıkması yeterli mi acaba
Hakkında hayırlısı canım sıkma canını olmadıysa da vardır vakti zamaniValla hastaneyede hic gidesim yok canım negatifleri görmekten sıkıldım artik pazartesiye kadar adet olmazsam giderim ama hic umudum yok
İnşallahhh canım. Yarın sabah randevu aldım. Bakalım ne çıkacak kısmetimize. Rabbim hayırlısını versin hepimize inşaalahhhİnşallah Allah nasip eder canim.2 kat artması yeterli bazen tam iki katta artmıyor ama hatırı sayılır yükselmesi lazim
Oyle canim hayırlısıHakkında hayırlısı canım sıkma canını olmadıysa da vardır vakti zamani
Canım seninle özelden çok dertleştik önce sana sonra diğer arkadaşlara yazıyorum. Bende 3.5 yıldır istiyordum bi kayıp yaşadım ve bu süreçte annemi kaybettim. Çok zor günler psikolojik savaş verdim. Bugün asılama 13.gündü. Akşam kalktım normal gebelik testi yaptım olumsuz olcak ne de olsa olumsuzu göreyimde adet gelsin sonra tüp bebek için başvururum canıma yetti dedim. Hatta gebelik testi kartonunu buruşturup çöpe soktum eşim görürse olmadı derim diye. Sonra bi baktım pozitif ezan okunuyordu. Kan testi 145 çıktı. Hepinize umut olsun diye yazdım bugün annemi ziyarete gittim daha yine olmadı galiba diyemedim mezarının başında. Bu kadarı bile insanı sevindiriyor ilerler mi yoksa bunuda mı kaybederim bilmiyorum ama Rabbim herkese nasip etsinHakkında hayırlısı canım sıkma canını olmadıysa da vardır vakti zamani
Bence de pazartesine dek bekleyin. Ama insallah pozitiftir ♡Valla hastaneyede hic gidesim yok canım negatifleri görmekten sıkıldım artik pazartesiye kadar adet olmazsam giderim ama hic umudum yok
Dilara çok sevindim Allah'ım inşallah kucağına almayı nasip eder. Ben daha ne annemin ne babamin mezarına gidemedim sehirdisindalar. En çok onlarla paylaşmak için can atıyorum Allah'ım duyurmuştur inşallah onlarada.Canım seninle özelden çok dertleştik önce sana sonra diğer arkadaşlara yazıyorum. Bende 3.5 yıldır istiyordum bi kayıp yaşadım ve bu süreçte annemi kaybettim. Çok zor günler psikolojik savaş verdim. Bugün asılama 13.gündü. Akşam kalktım normal gebelik testi yaptım olumsuz olcak ne de olsa olumsuzu göreyimde adet gelsin sonra tüp bebek için başvururum canıma yetti dedim. Hatta gebelik testi kartonunu buruşturup çöpe soktum eşim görürse olmadı derim diye. Sonra bi baktım pozitif ezan okunuyordu. Kan testi 145 çıktı. Hepinize umut olsun diye yazdım bugün annemi ziyarete gittim daha yine olmadı galiba diyemedim mezarının başında. Bu kadarı bile insanı sevindiriyor ilerler mi yoksa bunuda mı kaybederim bilmiyorum ama Rabbim herkese nasip etsin
Ne guzel bir sonu olmus ♡ Insallah kucaginiza almaniz da kismet olsun. Tum iyi dileklerim sizinle.Canım seninle özelden çok dertleştik önce sana sonra diğer arkadaşlara yazıyorum. Bende 3.5 yıldır istiyordum bi kayıp yaşadım ve bu süreçte annemi kaybettim. Çok zor günler psikolojik savaş verdim. Bugün asılama 13.gündü. Akşam kalktım normal gebelik testi yaptım olumsuz olcak ne de olsa olumsuzu göreyimde adet gelsin sonra tüp bebek için başvururum canıma yetti dedim. Hatta gebelik testi kartonunu buruşturup çöpe soktum eşim görürse olmadı derim diye. Sonra bi baktım pozitif ezan okunuyordu. Kan testi 145 çıktı. Hepinize umut olsun diye yazdım bugün annemi ziyarete gittim daha yine olmadı galiba diyemedim mezarının başında. Bu kadarı bile insanı sevindiriyor ilerler mi yoksa bunuda mı kaybederim bilmiyorum ama Rabbim herkese nasip etsin
Duyurmuştur bizimle seviniyorlardır inşallah canım benim. Yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallahDilara çok sevindim Allah'ım inşallah kucağına almayı nasip eder. Ben daha ne annemin ne babamin mezarına gidemedim sehirdisindalar. En çok onlarla paylaşmak için can atıyorum Allah'ım duyurmuştur inşallah onlarada.
Allah razı olsunNe guzel bir sonu olmus ♡ Insallah kucaginiza almaniz da kismet olsun. Tum iyi dileklerim sizinle.
Simdi kan verecem canim sanmiyorum oldugunu ama yinede bi kan veriyim dedimBence de pazartesine dek bekleyin. Ama insallah pozitiftir ♡
Gözün aydin caim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah cok sevindim adinaCanım seninle özelden çok dertleştik önce sana sonra diğer arkadaşlara yazıyorum. Bende 3.5 yıldır istiyordum bi kayıp yaşadım ve bu süreçte annemi kaybettim. Çok zor günler psikolojik savaş verdim. Bugün asılama 13.gündü. Akşam kalktım normal gebelik testi yaptım olumsuz olcak ne de olsa olumsuzu göreyimde adet gelsin sonra tüp bebek için başvururum canıma yetti dedim. Hatta gebelik testi kartonunu buruşturup çöpe soktum eşim görürse olmadı derim diye. Sonra bi baktım pozitif ezan okunuyordu. Kan testi 145 çıktı. Hepinize umut olsun diye yazdım bugün annemi ziyarete gittim daha yine olmadı galiba diyemedim mezarının başında. Bu kadarı bile insanı sevindiriyor ilerler mi yoksa bunuda mı kaybederim bilmiyorum ama Rabbim herkese nasip etsin
Canım sonuclarını aldın mıSimdi kan verecem canim sanmiyorum oldugunu ama yinede bi kan veriyim dedim
Amün canım dualarım seninle Insallah bısey olmazKızlar bugün kahverengi bir akıntım oldu doktordayim ne olur dua edin bir terslik olmasin
Aldim canim negatif maalesef 6 ay normal deneyeceguz olmazsa tup bebege başvuracamCanım sonuclarını aldın mı
Olmamistir insallah bisey canim naptın doktor ne dedi pekiKızlar bugün kahverengi bir akıntım oldu doktordayim ne olur dua edin bir terslik olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?