- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Suan siz ogrenelı kac gun oldu canım ilk öğrendiğinde 40 mıydı. Benimde beta cok dusuk cıkmıstı korkuyordum sizin suan Kacıncı gununuzCanim bende erken testte 12.gun negatifi görüp ilacı bıraktım geciktiriyor diye adet gunumde tekrar test yapıp pozitifi görünce korka korka kullandım. 14.gun kan testi yapıp negatifse eğer bırak ilacı idrarda hemen çıkmiyor ben aptallık ettim tutmadı zaten boşuna tahlil yaptırmıyim dedim adet günümde yola cikicaktim bir bakiyim dedim 16. Gün falandı silik çıktı kanda 40ti
Anladim canım ya ben birazda seyde tereddutluyum aslinda benim ilk asilamamda yumurtam gec gelistigi icin beni hemen kontrole cagirmadilar 7 gun sonraya cagirdilar ve ilk kontrolumde yumurtam 19mm olmuştu hemen ertesi sabah 5 te catlatma ignemi oldum o gun ikindi 3 te catladi benim yumurtam cunku adet sancisi cektim yarim saat ertesi gun 11 de de asilamami yaptılar yani yumurtam bosa gitmiş olabilir o yüzden gec dollenme oldugunu pek düşünmüyorum varsa yarin cikar diye tahmin ediyorumCanim bende erken testte 12.gun negatifi görüp ilacı bıraktım geciktiriyor diye adet gunumde tekrar test yapıp pozitifi görünce korka korka kullandım. 14.gun kan testi yapıp negatifse eğer bırak ilacı idrarda hemen çıkmiyor ben aptallık ettim tutmadı zaten boşuna tahlil yaptırmıyim dedim adet günümde yola cikicaktim bir bakiyim dedim 16. Gün falandı silik çıktı kanda 40ti
Yok canım geç dollenmeden dolayı demedim kan testi yap idrarda o günlerde çıkmıyor riske atma benceAnladim canım ya ben birazda seyde tereddutluyum aslinda benim ilk asilamamda yumurtam gec gelistigi icin beni hemen kontrole cagirmadilar 7 gun sonraya cagirdilar ve ilk kontrolumde yumurtam 19mm olmuştu hemen ertesi sabah 5 te catlatma ignemi oldum o gun ikindi 3 te catladi benim yumurtam cunku adet sancisi cektim yarim saat ertesi gun 11 de de asilamami yaptılar yani yumurtam bosa gitmiş olabilir o yüzden gec dollenme oldugunu pek düşünmüyorum varsa yarin cikar diye tahmin ediyorum
Ben 5+5 im şuan öğrendiğimde tam 4 haftalıkti 1 Ocak bat 29 ocakta öğrendim idrarda silik çıktı kandada 40 çıktı.asilamadan 16gun sonraydı. Doktoru dinleyip 14. Günde yapsaydım kan tahlilde cikicakti. Açıkçası artışa baktım ben iki gün sonra 120cikti bir daha tahlil yaptırmadım. Cuma günü kese için kontrolümüz var dış gebelik olgusuda yok gerisi artık allaha kalmis cuma gorucezSuan siz ogrenelı kac gun oldu canım ilk öğrendiğinde 40 mıydı. Benimde beta cok dusuk cıkmıstı korkuyordum sizin suan Kacıncı gununuz
Anladim canim tamam negatif ciksada ilaci birakmayim canım bisey soracam peki sana senin göğüs ağrın varmıydı canim benim hic yokta adet olacam diye korkuyorumYok canım geç dollenmeden dolayı demedim kan testi yap idrarda o günlerde çıkmıyor riske atma bence
Bende evde yaptım ilk silik cıktı 13.gun kanda 19.5 cıktı salı gunu tekrar yaptırdım 60 lardaydı aynı benim doktorda bıdaha kan istemedi 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedıBen 5+5 im şuan öğrendiğimde tam 4 haftalıkti 1 Ocak bat 29 ocakta öğrendim idrarda silik çıktı kandada 40 çıktı.asilamadan 16gun sonraydı. Doktoru dinleyip 14. Günde yapsaydım kan tahlilde cikicakti. Açıkçası artışa baktım ben iki gün sonra 120cikti bir daha tahlil yaptırmadım. Cuma günü kese için kontrolümüz var dış gebelik olgusuda yok gerisi artık allaha kalmis cuma gorucez
Benim hic gogus agrım olmadı canım bende bitek sag bosluguma agrıdı hep suanda bile ara ara kasıklarımda ve sag tarafımda agrı var sabah hemen yap guzel haberlerini beklıyorummAnladim canim tamam negatif ciksada ilaci birakmayim canım bisey soracam peki sana senin göğüs ağrın varmıydı canim benim hic yokta adet olacam diye korkuyorum
Canim benim hiç belirtim olmadı hatta ilk negatifi görüp ilacı bırakınca adet gunumden 2 gün önce adet sancılarım başladı adetimi bekledim o derece. Sadece aşılamadan sonraki 7 8 gün iğne etkisiyle birşeyler oldu geçti sonrada adet sancım oldu göğüslerim daha 3 gündür aciyor bulantım daha yok belirtiler gecikmeden sonra başlıyor doktorda dediAnladim canim tamam negatif ciksada ilaci birakmayim canım bisey soracam peki sana senin göğüs ağrın varmıydı canim benim hic yokta adet olacam diye korkuyorum
İnşallah sağ salim kucağına alırsın. Kaç gün var doktora günler gecmiyor yaa. Cildiricam cumayı beklemekten birde oradan burdan saçma sapan şeyler söylüyor insanlar ister istemez kafa olumsuza kayıyor. Milletin hiç ayarı yok hep olumsuz hep olumsuzBende evde yaptım ilk silik cıktı 13.gun kanda 19.5 cıktı salı gunu tekrar yaptırdım 60 lardaydı aynı benim doktorda bıdaha kan istemedi 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedı
Benim gitmeme daha cok var canım gubler dedıgın gibi gecmıyor keseyı görmeden İcim rahat etmiyor malasef. Doktora gideli daha 2 gun oldu deger dusuk olunca korkmuştum acıkcası ama doktor artıyor korkacak bısey yok dedi. Daha once dusuk yaptım ben kanda pırtılasma var 2 gundur de ıgneye basladım artık hamılelık boyunca olucam Insallah saglikla kucagımıza alalım herseye razıyımİnşallah sağ salim kucağına alırsın. Kaç gün var doktora günler gecmiyor yaa. Cildiricam cumayı beklemekten birde oradan burdan saçma sapan şeyler söylüyor insanlar ister istemez kafa olumsuza kayıyor. Milletin hiç ayarı yok hep olumsuz hep olumsuz
Yaptim canım negatif malesefBenim hic gogus agrım olmadı canım bende bitek sag bosluguma agrıdı hep suanda bile ara ara kasıklarımda ve sag tarafımda agrı var sabah hemen yap guzel haberlerini beklıyorumm
Negatif canim benimkide bugun 13. Günüm umudum kalmadi benim bende adetimi beklicem daha zamanu var demek kiCanim benim hiç belirtim olmadı hatta ilk negatifi görüp ilacı bırakınca adet gunumden 2 gün önce adet sancılarım başladı adetimi bekledim o derece. Sadece aşılamadan sonraki 7 8 gün iğne etkisiyle birşeyler oldu geçti sonrada adet sancım oldu göğüslerim daha 3 gündür aciyor bulantım daha yok belirtiler gecikmeden sonra başlıyor doktorda dedi
Ben hala kanda baktirmandan yanayım benimde idrarda hatta erken gebelik testinde negatiftiNegatif canim benimkide bugun 13. Günüm umudum kalmadi benim bende adetimi beklicem daha zamanu var demek ki
Valla hastaneyede hic gidesim yok canım negatifleri görmekten sıkıldım artik pazartesiye kadar adet olmazsam giderim ama hic umudum yokBen hala kanda baktirmandan yanayım benimde idrarda hatta erken gebelik testinde negatifti
Evet bugün de aynı sonuç. Yarın kan vericem inşaalahhhCanim idrar testinde cikicak kadar kalmaz etkisi sanmıyorum benim 12.gunde erken testte negatifti 4 gün sonra pozitifi gördüm. Etkisi geçmiş oluyor yani
Canim idrar testinde cikicak kadar kalmaz etkisi sanmıyorum benim 12.gunde erken testte negatifti 4 gün sonra pozitifi gördüm. Etkisi geçmiş oluyor yan
Darısı başıma o zaman. Ben de dün yaptırdım. 12. Gün 22.90 çıktı yarın tekrarlıcam. İnşallahhh yükselir benim yaş 37. Tüp bebeğe hazırlamıştım kendimi bu tam sürpriz oldu. Yarın benim değerler aşağı yukarı kaç olmalı iki katına çıkması yeterli mi acabaBende evde yaptım ilk silik cıktı 13.gun kanda 19.5 cıktı salı gunu tekrar yaptırdım 60 lardaydı aynı benim doktorda bıdaha kan istemedi 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedı
Aynen canım en az iki katı artması yeterliEvet bugün de aynı sonuç. Yarın kan vericem inşaalahhh
Darısı başıma o zaman. Ben de dün yaptırdım. 12. Gün 22.90 çıktı yarın tekrarlıcam. İnşallahhh yükselir benim yaş 37. Tüp bebeğe hazırlamıştım kendimi bu tam sürpriz oldu. Yarın benim değerler aşağı yukarı kaç olmalı iki katına çıkması yeterli mi acaba
Hadi inşallahhh. Rabbim yardımcımız olsun ne kadar zor bi süreç bu.Aynen canım en az iki katı artması yeterli
Hıc canını sıkma canım bu ay olmadıysa bıdaha ki ay olur adet olana kadar umıt kesilmez bunu da unutma eger olmazsan bi kac gune kan vermeye git kesinlikle. Ben idrarda yaptığımda 11. Gun negatıfttı 12. Gun sılıktı 1 gunde degıstı o yuzden adet olana kadar bekle canım bide bizim deger ler cok az cıkıyor farkındaysan idrarda cıkmaması cok normal o yuzden Insallah adet olmazsın bi kac gune gider yaptırırsınYaptim canım negatif malesef
Oyle canım oyle bitmiyor bu surecHadi inşallahhh. Rabbim yardımcımız olsun ne kadar zor bi süreç bu.
Benim hic gidesim yokta esim yarin gidelim kan ver olmadi bi doktorla konusalim dedi canım yarin adet olmazsam kan vermeye gidecem olmadi tup bebeğe gececez yapcak bisey yok can sağlığı olsun bizimde sınavımız buymuşHıc canını sıkma canım bu ay olmadıysa bıdaha ki ay olur adet olana kadar umıt kesilmez bunu da unutma eger olmazsan bi kac gune kan vermeye git kesinlikle. Ben idrarda yaptığımda 11. Gun negatıfttı 12. Gun sılıktı 1 gunde degıstı o yuzden adet olana kadar bekle canım bide bizim deger ler cok az cıkıyor farkındaysan idrarda cıkmaması cok normal o yuzden Insallah adet olmazsın bi kac gune gider yaptırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?