- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Hadi bakalim guzel haberlerle
bu sabah testi tekrarladım. Yine silik çıktı. Vallaa var bişey bende de artık bebek mi yoksa kist falan mı bilemedimHadi bakalim guzel haberlerle gelama gün geçtikçe umudum yükseliyor. Düşüşüm muhteşem olacak
Kaç gün oldu canım. Benimde bugün 12. Gün acayip belim ağrıyor bende adet geliyor gibi hissediyorumBenim bugün acaip belim agriyo adet olacakmis gibi hissediyorum kendimi tutmadi heralde benim
Benimde 12. Gun canim sabah acaip belim agriyordu simdi geçti yarın sabah bi test yapiyim diyorum pek umudum yok amaKaç gün oldu canım. Benimde bugün 12. Gün acayip belim ağrıyor bende adet geliyor gibi hissediyorum
Bende korkuma yapamıyorum sen yaparsan bende gaza gelirimBenimde 12. Gun canim sabah acaip belim agriyordu simdi geçti yarın sabah bi test yapiyim diyorum pek umudum yok ama
Valla benimde hic yapasim yokta canim progestan kullaniyorum fitil olarak o adeti geciktiriyo diyolar negatif cikarsa bırakıcam adet oluyum diye zaten bu ay bi hafta once adet olacam bu asilama falan düzenimizi alt ust ediyoBende korkuma yapamıyorum sen yaparsan bende gaza gelirim
Evet yumurtlama degisince adette sapıtıyor. Ne kadar zamandır bekliyorsun sen gebe kalmayı canımValla benimde hic yapasim yokta canim progestan kullaniyorum fitil olarak o adeti geciktiriyo diyolar negatif cikarsa bırakıcam adet oluyum diye zaten bu ay bi hafta once adet olacam bu asilama falan düzenimizi alt ust ediyo
Ben 2 bucuk senelik evliyim hic korunmadim canım sukur bende bi sorun cikmadi esimde hareker sorunu çıkmıştı şimdi oda duzeldi ama hala gelen giden yok bekliyorum eger buda tutmazsa ekimde 3 senemiz doluyo rapor cikartip tup bebek yaptirmayi düşünüyorum gerek kalmaz inşallah sen ?Evet yumurtlama degisince adette sapıtıyor. Ne kadar zamandır bekliyorsun sen gebe kalmayı canım
Inşallah gerek kalmadan bu ay güzel haberler al canım ❤Ben 2 bucuk senelik evliyim hic korunmadim canım sukur bende bi sorun cikmadi esimde hareker sorunu çıkmıştı şimdi oda duzeldi ama hala gelen giden yok bekliyorum eger buda tutmazsa ekimde 3 senemiz doluyo rapor cikartip tup bebek yaptirmayi düşünüyorum gerek kalmaz inşallah sen ?
Benimde esimin morfolojisi %1 di canim duzelmicek diye cok korkmustum sukur son 3 testinde %9 çıkıyo hayırlısı olsun canim insallah sende guzel haberler alirsinda daha fazla uğraşmazsınInşallah gerek kalmadan bu ay güzel haberler al canım ❤
Benimde 3.5 yıl oldu bende hiç korumadım. Bende pco eşimde morfoloji%2. Ben doğal yoldan 1 kere gebe kaldım ama kaybettik. Bir daha olmadı doktorda beni bidaha doğal yoldan olur diye oyaladı araya korona girdi. Bu ilk aşılamam bende olmazsa bi kere daha deneyip sonra tüp bebeğe geçmek istiyorum sanırım tüp bebek için 2 veya 3 aşılama şartı var diye duymuştum
Ben özelde oldum ama doktorum bana rapor çıkartmıştı iğneyle oldum. Acaba 2 aşılama şartı sadece devlet olursa mı canım biliyor musunBenimde esimin morfolojisi %1 di canim duzelmicek diye cok korkmustum sukur son 3 testinde %9 çıkıyo hayırlısı olsun canim insallah sende guzel haberler alirsinda daha fazla uğraşmazsınben devlette oldum asilamalarimi canim gecen sordum 2 asilama yetiyo dediler rapir için
Valla bilmiyorum canim ama devlet kabul ediyosa ozelde eder ama her ozel hastane rapor kabul etmiyo diye biliyorum benBen özelde oldum ama doktorum bana rapor çıkartmıştı iğneyle oldum. Acaba 2 aşılama şartı sadece devlet olursa mı canım biliyor musun
Insallah bizimde öyle olur canim sabah yapacam bakalım testi varsa cikar heraldeKızlar simdi okudum yazdıklarınızı sizde test yapın hic belli olmaz benim oncekı yazımı okuduysanız ben adet olacam belim agriyo diye dalga gecerken idrarda test yapmıştım silik cıkmıstı hic belli olmaz adet olana kadar umıt vardır Insallah sizinde guzel haberlerinizi alırız
Bize de hemen haber et canım insallah Insallah dualarım seninle bugunInsallah bizimde öyle olur canim sabah yapacam bakalım testi varsa cikar heralde
Cok teşekkür ederim canum dua et hamilenin duasi kabul olur inşallah rabbim kimseye bu stresi yasatmasin cok zor ciddenBize de hemen haber et canım insallah Insallah dualarım seninle bugun
Amün canım o kadar cok iyi anlıyorum ki Insallah guzel haberler duyarsın sendeCok teşekkür ederim canum dua et hamilenin duasi kabul olur inşallah rabbim kimseye bu stresi yasatmasin cok zor cidden
Insallah canim insallah allah seninde gönlüne göre versinAmün canım o kadar cok iyi anlıyorum ki Insallah guzel haberler duyarsın sendebu stres hic bitmiyor emin ol simdi ben keseyı gireyim kalp atısını duyayım diye İcim gidiyor Insallah saglıklı bir sekılde ılerlerız hepımız
Canim bende erken testte 12.gun negatifi görüp ilacı bıraktım geciktiriyor diye adet gunumde tekrar test yapıp pozitifi görünce korka korka kullandım. 14.gun kan testi yapıp negatifse eğer bırak ilacı idrarda hemen çıkmiyor ben aptallık ettim tutmadı zaten boşuna tahlil yaptırmıyim dedim adet günümde yola cikicaktim bir bakiyim dedim 16. Gün falandı silik çıktı kanda 40tiValla benimde hic yapasim yokta canim progestan kullaniyorum fitil olarak o adeti geciktiriyo diyolar negatif cikarsa bırakıcam adet oluyum diye zaten bu ay bi hafta once adet olacam bu asilama falan düzenimizi alt ust ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?