Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende korkuma yapamıyorum sen yaparsan bende gaza gelirim
Valla benimde hic yapasim yokta canim progestan kullaniyorum fitil olarak o adeti geciktiriyo diyolar negatif cikarsa bırakıcam adet oluyum diye zaten bu ay bi hafta once adet olacam bu asilama falan düzenimizi alt ust ediyo

Valla benimde hic yapasim yokta canim progestan kullaniyorum fitil olarak o adeti geciktiriyo diyolar negatif cikarsa bırakıcam adet oluyum diye zaten bu ay bi hafta once adet olacam bu asilama falan düzenimizi alt ust ediyo
Evet yumurtlama degisince adette sapıtıyor. Ne kadar zamandır bekliyorsun sen gebe kalmayı canım

Evet yumurtlama degisince adette sapıtıyor. Ne kadar zamandır bekliyorsun sen gebe kalmayı canım
Ben 2 bucuk senelik evliyim hic korunmadim canım sukur bende bi sorun cikmadi esimde hareker sorunu çıkmıştı şimdi oda duzeldi ama hala gelen giden yok bekliyorum eger buda tutmazsa ekimde 3 senemiz doluyo rapor cikartip tup bebek yaptirmayi düşünüyorum gerek kalmaz inşallah sen ?

Inşallah gerek kalmadan bu ay güzel haberler al canım ❤
Benimde 3.5 yıl oldu bende hiç korumadım. Bende pco eşimde morfoloji%2. Ben doğal yoldan 1 kere gebe kaldım ama kaybettik. Bir daha olmadı doktorda beni bidaha doğal yoldan olur diye oyaladı araya korona girdi. Bu ilk aşılamam bende olmazsa bi kere daha deneyip sonra tüp bebeğe geçmek istiyorum sanırım tüp bebek için 2 veya 3 aşılama şartı var diye duymuştum

Benimde esimin morfolojisi %1 di canim duzelmicek diye cok korkmustum sukur son 3 testinde %9 çıkıyo hayırlısı olsun canim insallah sende guzel haberler alirsinda daha fazla uğraşmazsın ben devlette oldum asilamalarimi canim gecen sordum 2 asilama yetiyo dediler rapir için

Ben özelde oldum ama doktorum bana rapor çıkartmıştı iğneyle oldum. Acaba 2 aşılama şartı sadece devlet olursa mı canım biliyor musun

Ben özelde oldum ama doktorum bana rapor çıkartmıştı iğneyle oldum. Acaba 2 aşılama şartı sadece devlet olursa mı canım biliyor musun
Valla bilmiyorum canim ama devlet kabul ediyosa ozelde eder ama her ozel hastane rapor kabul etmiyo diye biliyorum ben

Kızlar simdi okudum yazdıklarınızı sizde test yapın hic belli olmaz benim oncekı yazımı okuduysanız ben adet olacam belim agriyo diye dalga gecerken idrarda test yapmıştım silik cıkmıstı hic belli olmaz adet olana kadar umıt vardır Insallah sizinde guzel haberlerinizi alırız

Insallah bizimde öyle olur canim sabah yapacam bakalım testi varsa cikar heralde

Cok teşekkür ederim canum dua et hamilenin duasi kabul olur inşallah rabbim kimseye bu stresi yasatmasin cok zor cidden
Amün canım o kadar cok iyi anlıyorum ki Insallah guzel haberler duyarsın sende bu stres hic bitmiyor emin ol simdi ben keseyı gireyim kalp atısını duyayım diye İcim gidiyor Insallah saglıklı bir sekılde ılerlerız hepımız

Insallah canim insallah allah seninde gönlüne göre versin

Canim bende erken testte 12.gun negatifi görüp ilacı bıraktım geciktiriyor diye adet gunumde tekrar test yapıp pozitifi görünce korka korka kullandım. 14.gun kan testi yapıp negatifse eğer bırak ilacı idrarda hemen çıkmiyor ben aptallık ettim tutmadı zaten boşuna tahlil yaptırmıyim dedim adet günümde yola cikicaktim bir bakiyim dedim 16. Gün falandı silik çıktı kanda 40ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…