• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim naptın gittin mi hastaneye?
Canım simdi geldim beta degerım yukselmıs ilk yaptırdıgımda 19.5 Du simdi 60 o gecmıs dedi doktor. Guzel ilerliyor 2 katından fazla artmıs dedi.ama suanlık cok yeni ve kucuk 2 hafta sonraya cagırdı keseyı görmek için. Artık onu da gordugumuzde Bı oh daha cekerım. Bide kan sulandırıcı ıgne verdi kanda pırtılasma vardı benim dusuk yapmıştım gecen sene her aksam doguma kadar o ıgneyı olacaksın dedi sımdılık 10 gunluk yazdı sonra saglık ocağında yazdırıcam sonra da keseyı gördükten sonra 3 aylık rapor cıkarıcam sana dedi sımdılık surecim boyle allahımm isteyen herkez nasip etsin bekleyenler benim gibi guzel haberler duysun🙏🙏🥰🥰

Canım simdi geldim beta degerım yukselmıs ilk yaptırdıgımda 19.5 Du simdi 60 o gecmıs dedi doktor. Guzel ilerliyor 2 katından fazla artmıs dedi.ama suanlık cok yeni ve kucuk 2 hafta sonraya cagırdı keseyı görmek için. Artık onu da gordugumuzde Bı oh daha cekerım. Bide kan sulandırıcı ıgne verdi kanda pırtılasma vardı benim dusuk yapmıştım gecen sene her aksam doguma kadar o ıgneyı olacaksın dedi sımdılık 10 gunluk yazdı sonra saglık ocağında yazdırıcam sonra da keseyı gördükten sonra 3 aylık rapor cıkarıcam sana dedi sımdılık surecim boyle allahımm isteyen herkez nasip etsin bekleyenler benim gibi guzel haberler duysun🙏🙏🥰🥰
Oh oh iyi bari canım cok sevindim adına rabbim sağlıcakla kucagina almayida nasip etsin inşallah 😂😍

Yorumları okudum kizlar 12. Günden erken çıkmaz sonuç, çıksa bile bu iğne etkisinden ama 12. Gunde belli oluyor oda kanda doktorda oyle soyledi çunku benimde oyle oldu 12. Gunde 9 cikti sonrasinda artik histtim göğüs hassasiyetim filan geçti kesin hasta olucam dedim ve kan verdim değer sıfırlanmış.
Yaaa benim de bugün aşılamada 11 çatlatma iğnesinde 12. Günüm sabah dayanamadım test yaptım çift çizgi. İlacın etkisi midir
İnsallah 🙏 insan bu surecte o kadar cok konusmak dertleşmek bilgi almak istiyor ki her cumle umut olusturuyor ınsallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırız 🙂 artık gun sayma zamanı🙂🙂 acaba doktora gitmeden ıdrarda bellı olan var mı 12 gun evde beklerken yapsak acaba cıkar mı kı🙂🙂
Çok sevindim vallaa. Umut oldun bana . Benim de bugün aşılama 11. Günüm . Ovitrelle 12. Günüm Erken gebelik testinde çift çizgi çıktı. Umutlansam mı bilemedim.

Yaaa benim de bugün aşılamada 11 çatlatma iğnesinde 12. Günüm sabah dayanamadım test yaptım çift çizgi. İlacın etkisi midir

Çok sevindim vallaa. Umut oldun bana . Benim de bugün aşılama 11. Günüm . Ovitrelle 12. Günüm Erken gebelik testinde çift çizgi çıktı. Umutlansam mı bilemedim.
Vardır canım bende sen gibi aynı seydeydım umıtlenmıyım falan derken cikti kanda da sende hemen bir kan baktır 11. Gun catlatma ıgnesının etkisi kalmaz bence

Bende ayni asilamanin 11. Gunundeyim catlatma ignesinin 12. Gunundeyim bencede var bide kan ver emin ol bence bende korkudan yapamiyom valla test beklicem cumaya kadar

Sen de yap cumayı bekleme Insallah vardır🙏🥰
Canim bide bisey soracam sana sag boslugum hala agrimaya devam ediyo benim ara ara agriyo sonra bacaklarima vuruyo kasiliyo bacaklarim ama göğüslerimde agri yok uclari hafif sizliyo sadece senin goguslerin agridimiydi?

Bende ayni asilamanin 11. Gunundeyim catlatma ignesinin 12. Gunundeyim bencede var bide kan ver emin ol bence bende korkudan yapamiyom valla test beklicem cumaya kadar
Canim idrar testinde cikicak kadar kalmaz etkisi sanmıyorum benim 12.gunde erken testte negatifti 4 gün sonra pozitifi gördüm. Etkisi geçmiş oluyor yani

Vardır canım bende sen gibi aynı seydeydım umıtlenmıyım falan derken cikti kanda da sende hemen bir kan baktır 11. Gun catlatma ıgnesının etkisi kalmaz bence
Vallaa öyle kötü bi zamanda yapmışım ki 11. Gün ne var diyebiliyoruz ne yokkk yarın sabah bi test daha yapayım sonra ki gün de kanda baktırayım olmadı . Bi gün daha dayanayım
Benim bu 2. Aşılamam ama bu sefer çok kötü oldum . Bacağıma buran kalça ağrısı, bel ağrısı kasık ağrılarım. Canıma okudu benim. Sol böbrek ağrım.karnım şişti Anlamadım ki gaz sancısı mı ilaçlar mı. Bugün de dayanamadım yaptım testi . İnşallahhh ikimizde hayırlı haberler alırız canımmm🙏🙏

Vallaa öyle kötü bi zamanda yapmışım ki 11. Gün ne var diyebiliyoruz ne yokkk yarın sabah bi test daha yapayım sonra ki gün de kanda baktırayım olmadı . Bi gün daha dayanayım

Benim bu 2. Aşılamam ama bu sefer çok kötü oldum . Bacağıma buran kalça ağrısı, bel ağrısı kasık ağrılarım. Canıma okudu benim. Sol böbrek ağrım.karnım şişti Anlamadım ki gaz sancısı mı ilaçlar mı. Bugün de dayanamadım yaptım testi . İnşallahhh ikimizde hayırlı haberler alırız canımmm🙏🙏
Bende bel agri olmadi pek canim sag böbrek agrim oldu 3 4 gun acaip bi sekilde yumurtam sagda gelismisti birazda ona bağladım bacagima vurdu ozellikle akşamları karnimda dunle bugun sis gaz sancisi var bende anlamadim valla benimde ilkimde gogus agrim cok olmuştu ve siskinligim cok fazlaydi bunda onlar pek olmadi göğüslerim cok az acıdı hayırlısı bakalim insallah mutlu sonla biter canim 😂

Ben ignenin etkisi 10 gunden sonra geciyo diye biliyorum canim sen yarin bi test daha yap insallah yine görürsün pozitifi 🙏

Back