• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Testi gormeden olumsuz bir sey dusunup kendinizi uzmeyin.
Valla canım artık o kadar sıkıldım ki oldu mu acaba diye her ay düşünmekten bazen takma kafana bosver diyorum bi kac hafta umursamiyorum sonra yine aklıma geliyo bi taraftan kpss ye hazirlaniyorum ikisininde stresi allah yardımcımız olsun gerçekten

Valla canım artık o kadar sıkıldım ki oldu mu acaba diye her ay düşünmekten bazen takma kafana bosver diyorum bi kac hafta umursamiyorum sonra yine aklıma geliyo bi taraftan kpss ye hazirlaniyorum ikisininde stresi allah yardımcımız olsun gerçekten
Seni çok iyi anlıyorum, bir süredir evraklarımı hazırlıyorum, yarın itibariyle evlat edinme için başvuruyorum, bu süreçte bir evladım da olursa çok sevinir mucize derim, ama olmazsa da demek ki imtihanım böyleymiş der emek vereceğim diğer ufaklığımı beklerim.
KPSS süreci tek başına insanı yoran, yıpratan bir süreç, sonrasında zaten atanma iş stresi var, ikisinin de üstesinden gelmeni dilerim.

Seni çok iyi anlıyorum, bir süredir evraklarımı hazırlıyorum, yarın itibariyle evlat edinme için başvuruyorum, bu süreçte bir evladım da olursa çok sevinir mucize derim, ama olmazsa da demek ki imtihanım böyleymiş der emek vereceğim diğer ufaklığımı beklerim.
KPSS süreci tek başına insanı yoran, yıpratan bir süreç, sonrasında zaten atanma iş stresi var, ikisinin de üstesinden gelmeni dilerim.
Valla inanır mısın bende cok istiyorum evlat edinmeyi sadece doğurmakla anne olunmuyo ona bakmak buyutmek asil marifet cok iyi düşünmüşsün hem kafan dağılmış olur bakarsin kafa rahatlayinca bebisinde gelir 2 bebek sahibi olmus olursun rabbim seninde yardımcın olsun canim cok sağolasın

Bide bisey soracam sana yaaa ben iki gundur sag böbrek ağrısı cekiyorum ne alakaysa bildigin agri bel boslugumda oluyo sonra sirtima vuruyo anlamadim gitti kasik agrisi dicem kasik agrisi bobrek tarafına vurmaz heralde anlamadim

Bide bisey soracam sana yaaa ben iki gundur sag böbrek ağrısı cekiyorum ne alakaysa bildigin agri bel boslugumda oluyo sonra sirtima vuruyo anlamadim gitti kasik agrisi dicem kasik agrisi bobrek tarafına vurmaz heralde anlamadim
Iyi uyuyamadigin icin sirt agrisi ile karıştırıyor olabilif misin??

Benimde cok yanlarıma agrı vuruyordu aynı senin gibi bosluguma belki belirti dır belli olmaz herkez den farklı belirtiler cıkıyor

Kızlar bu rada ben dayanamayıp esine dedim ki kan verelim mi oglen gittik kan verdik 2 saate cıktı sonucum pozitif 19.5 deger im cok az suanlık ama Insallah devamı guzel gelir iyi dilekleriniz ıcın cok tesekkur ederim artık yarına kadar beklıcem doktorum ne der Insallah sizlerde bu mutluluğu yasarsınız ve devamı gelır🙂🙏🥰

Kızlar bu rada ben dayanamayıp esine dedim ki kan verelim mi oglen gittik kan verdik 2 saate cıktı sonucum pozitif 19.5 deger im cok az suanlık ama Insallah devamı guzel gelir iyi dilekleriniz ıcın cok tesekkur ederim artık yarına kadar beklıcem doktorum ne der Insallah sizlerde bu mutluluğu yasarsınız ve devamı gelır🙂🙏🥰
Canim güzel güzel articak değerin yorma kendini yat uzan benim 4+5te kese görünmedi tutunmaya çalışıyor yorma kendini dedi kasık ağrım var diyince yürüyüşte çok yapma dedi 6+1e randevu verdi kalbi duyarız belki dedi. Kese gozukmezse sakın korkma

Bu arada ben de adet oldum bugun. Sureci devam edenlere cift cizgili gunler diliyorum ♡
Allah hakkınızda hayırlısını eylesin. Benim kuzenim var yurttan almışlardı bebekti. Teyzemin çocuğu olduğu halde 2 oğlunu bebekken kaybetmiş sonrada olmamış öyle evlat edindiler. Canımız kanımız gibi hiç farkı yok. Allah hayırlı evlat nasip etsin.

Benimde cok yanlarıma agrı vuruyordu aynı senin gibi bosluguma belki belirti dır belli olmaz herkez den farklı belirtiler cıkıyor
Valla bilmiyorum ki canim ince sızı giriyo boyle batma gibi sonra uzunca bi agriyo sonra geciyo ara ara agri oluyo hayırlısı keşke öyle olsa

Canim cok sevindim insallah kat kat artar degerin saglicakla bebegini kucagina da alırsın 🤗🤩

Cok ama cok sevindim nasil mutlu oldum anlatamam hemen yarin doktorunla konus da bu kan sulandiricilara filan basla ♡ Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin.
Cok mutlu oldum.

Cok ama cok sevindim nasil mutlu oldum anlatamam hemen yarin doktorunla konus da bu kan sulandiricilara filan basla ♡ Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin.
Cok mutlu oldum.
Cok tesekkur ederim canım sende hic moralini bozma insallah sende kısa zamanda ulasırsın canım benim doktorumu aradım salı gunu geld edı 2 gunde bir degere bakıyorlar ya salı gel dedi eger guzel ilerlerse saglıklı gebelikse ondan sonra ıgne yapıcam dedi salıya kadar bısey olmaz dedi

Back