Kızlar Insallah devamı gelir daha kan vermedim devlet hastanelerinde pandemi den dolayı malasef test yapmıyorlarmıs zaten kendimde ozel hastaneye gidiyorum ama kan tahlili ıcın gitmedim aha pazartesi gıdıcem diye oncelıkle onu soylıyım Insallah devamı gelır
eger tuttu var sayarsak onun uzerınden sizi bilgilendireyım 5 senelik evliyim ilk sene olmayınca istedik ve tum tahlil ve testler yapıldı hic bir sıkıntı yoktu bizde sadece bende adet duzensızlıgı vardi sonrasında asılama yaptırdım fakat yumurtalık gelısmedı diye devamı gelmedi ondan sonra ben tedaviye devam etmedim ve akısına bıraktım gecen sene kendiliğinden gelirsen bir gebelıgım vardı ve kimyasal gebelikke sonuclandı ve nedenini arastırdıklarında kanda pırtılasma var dediler hamile kaldırımda ıgne olmam gerekiyor bu surec boyle devam etti 3 ay korudum ondan sonra ve 3 ay normal yolla hamılelık olusması ıcın bekledik. Olmayınca pesıne 3 ay klomen kullandım ama yumurta takibi yada catlatma ıgnesı olmadım sonra doktor degısıklıgı yaptım. Klomen kullanırken adetim cok duzenlıydı fakat kullanmadığım ay neredeyse 2 bucuk ay olmadım ve sonrasında oldum ve o adetim 15 gun surdu buyuk ihtimal klomen kist olusturdu yapıyormusta. Ben o ay slogan kuru uyguladım kendime ve soğan kurunu kullandığım ay adet olur olmaz doktora gittim ve asılama ıcın yeni doktorumda klomen denemek istedi ve ara ara kontrol etti ve en son kontrolumde 2 yumurtalık gelısmıs ve 1 tanesinde gelısmek uzere dedi o surede acık soylemen gerekirse dikkat ettıgım hic bir sey olmadı sigara kullanan biriyim onu bile bırakmadım 2 gun sonra catlatma ıgnesı oldum ve 2 hafta ince pazartesi asılama oldum asılama sonrası da tek yaptığım agır kaldırmamak 3 4 gun esim sagolsun hic bir is yaptırmadı sureklı yattım oturdum sigarayı azalttım ve onun dısında hic bir ılac dahi vermedi doktorum asılama suresınce de 2 hafta olan surede sureklı bir siskinlik ve kasıklarımda agrı oldu sin 4 gun kasıktan batma oldu sanki boyle bısey hareket ediyor gibi dun de adet sancısı gibi 1 2 defa sancı girdi o kadar ve bu sabahta olmıcak kodunda yorumlar yazdım sayfaya
pesıne 2 idrar testımde silik cikti Insallah acıklayıcı olmus tur sormak istediğiniz bisey varsa her zaman sorabilirsiniz ve cidden olduysa eger ben doktoruma cok inandım acık soylemek gerekirse bana asılmayı yaparken bi umut dogdu ve adama cidden cok inandım Insallah devamı gelir ve Insallah buradaki butun herkez hayırlı sonuc lar alır tek duam bu hepimiz ıcın