- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
Çip neUmarım bu sefer olur çipte olasılık baya artıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çip neUmarım bu sefer olur çipte olasılık baya artıyor
Bende 5. Gündeyim asılama. Ne belirtiniz var mı acabaCanim merhaba asilamam guzel gecti .. beklyorum 5. Gundeymm beklyorum :)
Benim toplamda 2000 olduİnşallah canım hepimiz güzel haberler alırız. Siz aşılamayı ne kadara yaptırdınız canim
İlkinde cok belirtm vardi hep kasiklarim agrirdi gaz sancim olurdu ama bu defa sadece goguslerm sis hassas sanki asilama olmamism gbi :/Bende 5. Gündeyim asılama. Ne belirtiniz var mı acaba
Benim daha ilk asılamam aama cıkolaya kistim var cok umutsuzummm yaaİlkinde cok belirtm vardi hep kasiklarim agrirdi gaz sancim olurdu ama bu defa sadece goguslerm sis hassas sanki asilama olmamism gbi :/
Hayirlisi canim oyle olan cooook var umudunu yitirmeBenim daha ilk asılamam aama cıkolaya kistim var cok umutsuzummm yaa
Benimde sag bobrek agrim var dunden bu yana bir suredir ilac kullaniyorum diye bol suda iiyorum neden agridigini cozemedim annem kizim bebekte olabilir dedi ama pek alaka kuramadim simdi siz ve hamile kalan arkadasta yazinca bi acaba mi dedim sizin bobrek agrisi ne durumda kacinci gununuzdesiniz asilamanin ustundenYok canım bildiğin sağ böbrek tarafim ağrıyo bende anlamadım
Bugün 10. Günüm canım valla arada bi ağrıyo bazende ince bi sızı giriyo batma gibi halada öyle bilmiyorum keske hamilelik belirtisi olsaBenimde sag bobrek agrim var dunden bu yana bir suredir ilac kullaniyorum diye bol suda iiyorum neden agridigini cozemedim annem kizim bebekte olabilir dedi ama pek alaka kuramadim simdi siz ve hamile kalan arkadasta yazinca bi acaba mi dedim sizin bobrek agrisi ne durumda kacinci gununuzdesiniz asilamanin ustunden
Hadi bakalim hayirlisiyla guzel haberler aliriz insallah siz benden oncee ogreneceksiniz sanirim sizinde pozitif olursa baglanti ihtimali artacak benim icinBugün 10. Günüm canım valla arada bi ağrıyo bazende ince bi sızı giriyo batma gibi halada öyle bilmiyorum keske hamilelik belirtisi olsa
Insallah canim hepimiz mutlu haberler alırız inşallah cuma adetim cikmazsa cumartesi test yaparım bakalim senin kaçıncı günün?Hadi bakalim hayirlisiyla guzel haberler aliriz insallah siz benden oncee ogreneceksiniz sanirim sizinde pozitif olursa baglanti ihtimali artacak benim icin
Insallah yukselir canim guzel haberlerle gelBen artık yarını bekliyorum kızlar dua edin beta deger im yukselsın yine dusuk yapacam diye korkuyorum allahımm saglıklı hamılelık gecırsın isteyen herkez ede nasip etsın
Herkese umut olmayı cok istiyorum gebelık var ama devamı ne olacak asıl merak buymus canım ValaInsallah yukselir canim guzel haberlerle gel
Doğrudur canim gebelik oluncada dert bitmiyo demek ki iste hersey yolunda gider insallah dikkat et kendine biseycik olmaz allahın izniyleHerkese umut olmayı cok istiyorum gebelık var ama devamı ne olacak asıl merak buymus canım Vala
Benim asilama degil ama ovulasyon testiyle catlama gunu cumartesiydi yabi bugun 8. Gunu yumurtlama gununden sayilirsa 9 cokta bilmiyorum ama carsamba gunu adt olmayi bekliyorum cuma bende test yaparim diye dusunuyordum eger adet gelmezse tabiInsallah canim hepimiz mutlu haberler alırız inşallah cuma adetim cikmazsa cumartesi test yaparım bakalim senin kaçıncı günün?
Anladım canim o adet bi 9 ay kadar gelmez inşallahBenim asilama degil ama ovulasyon testiyle catlama gunu cumartesiydi yabi bugun 8. Gunu yumurtlama gununden sayilirsa 9 cokta bilmiyorum ama carsamba gunu adt olmayi bekliyorum cuma bende test yaparim diye dusunuyordum eger adet gelmezse tabi
Hahah amin hepimizin insallah Hayirlisiyla evlatlarla dolar evlerimiz isteyen herkese nasip etsin AllahimAnladım canim o adet bi 9 ay kadar gelmez inşallah
Amin canımHahah amin hepimizin insallah Hayirlisiyla evlatlarla dolar evlerimiz isteyen herkese nasip etsin Allahim
Canim naptın gittin mi hastaneye?Ben artık yarını bekliyorum kızlar dua edin beta deger im yukselsın yine dusuk yapacam diye korkuyorum allahımm saglıklı hamılelık gecırsın isteyen herkez ede nasip etsın