- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
Amin canım inşallah teşekkür ederimBenimde oyleydı canım insallah guzel sonuc lar alırsınız sızde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah teşekkür ederimBenimde oyleydı canım insallah guzel sonuc lar alırsınız sızde
Tamam o zaman saliya dek uykuna ve dinlenmene dikkat edip endiseden uzak durmak disinda bir sey yapmaCok tesekkur ederim canım sende hic moralini bozma insallah sende kısa zamanda ulasırsın canım benim doktorumu aradım salı gunu geld edı 2 gunde bir degere bakıyorlar ya salı gel dedi eger guzel ilerlerse saglıklı gebelikse ondan sonra ıgne yapıcam dedi salıya kadar bısey olmaz dedi
Tup bebek denemedik henuz, esimde biraz konsantrasyon/ sayi dusuktu ama kisa surede yukseldi tamamen, bunun disinda bir sey yok gibi görünüyor. Tup bebek denemeli miyim bilmiyorum, henuz dusunmedim, bir asilama daha deneyecegim 1 ay ara verip. Istatistiksel olarak 3 asilamaya dek sans yukselirken 3.den sonra anlamli gorunmuyor. Sanirim bilinmeyen bir engel var hamile kalmamda, henuz tibbi acidan anlasilamayan.Siz tüp bebek falan denediniz mi sıkıntı neyle ilgili özel değilse tabi
Elinde test varsa sabah yapıp koyulaşma var mı diye takip et canım ordan anlarsın değerin yükseldiğini , inşallah güzel haberler verCok tesekkur ederim canım sende hic moralini bozma insallah sende kısa zamanda ulasırsın canım benim doktorumu aradım salı gunu geld edı 2 gunde bir degere bakıyorlar ya salı gel dedi eger guzel ilerlerse saglıklı gebelikse ondan sonra ıgne yapıcam dedi salıya kadar bısey olmaz dedi
Tup bebek denemedik henuz, esimde biraz konsantrasyon/ sayi dusuktu ama kisa surede yukseldi tamamen, bunun disinda bir sey yok gibi görünüyor. Tup bebek denemeli miyim bilmiyorum, henuz dusunmedim, bir asilama daha deneyecegim 1 ay ara verip. Istatistiksel olarak 3 asilamaya dek sans yukselirken 3.den sonra anlamli gorunmuyor. Sanirim bilinmeyen bir engel var hamile kalmamda, henuz tibbi acidan anlasilamayan.
Şimdi bilimsel olarak şunu açıklayayım, genellikle bir ay sağ bir ay sol yumurtalık aktif olur ve kadının bir yumurtalığı diğerinden daha kaliteli yumurta üretir. (her kadında böyle değildir ben genel medikal istatistikler üzerinden konuşuyorum) bu nedenle eğer birden fazla aşılama düşünülüyorsa, eğer ilaçların yan etkisi nedeniyle kist vb olmadıysa, aynı zamanda klomen femara gibi ilaçlar da ikinci ay daha iyi yanıt verirler, ikinci aşılama ardından yapılabilir. Yine de en doğrusunu doktorunuz bilir, her anne adayının farklı koşulları vardır.Peş pese aşılama mantıklı degıl mı ? Ben kararsız kaldım da beklemelımıyım acaba
Bende klomen başladım yine bu ay aşılama yapar mıyım bilmiyorum karar veremedimBende ilkinde negatif görmüstm ikinciyi bekliyorum :/ umudum yok acikcasi
Bende ilkinde negatif görmüstm ikinciyi bekliyorum :/ umudum yok acikcasi
bana da mantıklı geliyor ama bilmiyorum klomen başldım ama gidişata göre karar vericemPeş pese aşılama mantıklı degıl mı ? Ben kararsız kaldım da beklemelımıyım acaba
Bu konuyu ayni zamanda endokrin hekiminizle.de gorusmenizi tavsiye ederim.Yarın gidip görüşecem bakalım ne dicekler bana tsh 5.75 çıktı önce bu değerle aşılama tutmaz dedı hemsıre sonra doktor uygun görmüş yapıyoruz dedı aşılama ıcın 2.5 olması ıstenıyor demıslerdı sımdı ne dıcekşer bılmıyorum
Yap bence denemekte fayda var :)Bende klomen başladım yine bu ay aşılama yapar mıyım bilmiyorum karar veremedim
Bende hemen ardindan basladim asilamami oldum tavuk gibi bekliyorumŞimdi bilimsel olarak şunu açıklayayım, genellikle bir ay sağ bir ay sol yumurtalık aktif olur ve kadının bir yumurtalığı diğerinden daha kaliteli yumurta üretir. (her kadında böyle değildir ben genel medikal istatistikler üzerinden konuşuyorum) bu nedenle eğer birden fazla aşılama düşünülüyorsa, eğer ilaçların yan etkisi nedeniyle kist vb olmadıysa, aynı zamanda klomen femara gibi ilaçlar da ikinci ay daha iyi yanıt verirler, ikinci aşılama ardından yapılabilir. Yine de en doğrusunu doktorunuz bilir, her anne adayının farklı koşulları vardır.
Hayırlı bekleyişler olsunBende hemen ardindan basladim asilamami oldum tavuk gibi bekliyorum
Bakalım hayırlısı artık klomen başladım 15 inde randevum var o zaman belli olurYap bence denemekte fayda var :)
Hayirlidi insallah canimmBakalım hayırlısı artık klomen başladım 15 inde randevum var o zaman belli olur
merhaba canım aşılaman nasıl geçti aşılamadan sonra yazamadım hiçBende hemen ardindan basladim asilamami oldum tavuk gibi bekliyorum
Canim merhaba asilamam guzel gecti .. beklyorum 5. Gundeymm beklyorum :)merhaba canım aşılaman nasıl geçti aşılamadan sonra yazamadım hiç