- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
Cok silik buyuk ihtimal degerin yeni yeni idrara geciyoBu da ikinci test kızlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok silik buyuk ihtimal degerin yeni yeni idrara geciyoBu da ikinci test kızlarr
Bilmiyorum, sinirler de lacka oldu bir yandan. Vardir diye ümit edecegim bir nokta da kalmadi.Canim ağlama eveliyatini bilmiyorum ama vardır vakti zamanı daha belli olmadan uzuntuden hormonlarını etkilersin. Tutmazsa üzülürsün bende üzülürdüm hemde nasıl ama vardır bir hayır de. Adet olucak gibi ağrılar bendede oldu diyorum ya adetimin gelmesini bekledim hatta oyleki adetin 3. Günü için doktor randevumu bile aldım o derece
Eger degerleriniz ya da esinizin degerleri uygunsa 3 yil sarti aranmaz. Lutfen basvurun.Evet kızlar benim kesin tutmadı artık adet oldum umarım sizler güzel haberler alırsınız
Devlet hastanelerinde tüp bebek için üç yıl önce evli olma şartı mı var ?
Benim icimden bakinca teste pozitif diye geciyor. Istersen bugun kan ver guzelce uyursun istersen pazartesiyi bekle.Kızlar 2. İdrar testi yaptım o da silik cikti
Bu arada teşekkür ederim guzel sozleriniz icin, kendi derdimizden nezaketi ihmal ediyoruz bazen.Canim ağlama eveliyatini bilmiyorum ama vardır vakti zamanı daha belli olmadan uzuntuden hormonlarını etkilersin. Tutmazsa üzülürsün bende üzülürdüm hemde nasıl ama vardır bir hayır de. Adet olucak gibi ağrılar bendede oldu diyorum ya adetimin gelmesini bekledim hatta oyleki adetin 3. Günü için doktor randevumu bile aldım o derece
Ayy kızlar Vala cok soktayım ne yapacağımı bilmiyorum suanBenim icimden bakinca teste pozitif diye geciyor. Istersen bugun kan ver guzelce uyursun istersen pazartesiyi bekle.
Benimki sebepsiz infertilite olarak geçiyor canim başvursam 3 yil sarti aramadan olur mu ki acabaEger degerleriniz ya da esinizin degerleri uygunsa 3 yil sarti aranmaz. Lutfen basvurun.
Üzme kendini canım bekle bakalim biraz daha adet olana kadar ümit vardir her zaman belki gec gececek seninki idrara olabilir yaniBu arada teşekkür ederim guzel sozleriniz icin, kendi derdimizden nezaketi ihmal ediyoruz bazen.
Valla bacaklarini uzat guzelce dinlen sevin kendini strese sokma canımAyy kızlar Vala cok soktayım ne yapacağımı bilmiyorum suan
Amh degeriniz yuksek o zaman, esinizin sperm sonuclari da iyiyse 3 yil sarti aranir.Benimki sebepsiz infertilite olarak geçiyor canim başvursam 3 yil sarti aramadan olur mu ki acaba
Yani iyi dediler canim bisey demediler ben asilama yaptirmadan once konusmustumda raporda sebepsiz olarak geçiyor dendi bakalim eger buda turmazsa artik ekim gibi tup bebek yaptırırım insallag gerek kalmaz hayırlısı bakalımAmh degeriniz yuksek o zaman, esinizin sperm sonuclari da iyiyse 3 yil sarti aranir.
Peki amh değeri yüksek olunca noluyo?Amh degeriniz yuksek o zaman, esinizin sperm sonuclari da iyiyse 3 yil sarti aranir.
Bu, yumurta rezervinizin iyi olduğu bu nedenle 3 yıl şartını beklemek gerektiğini ifade eder ancak mesela iki tüpünüz tıkalı olsa, direk rapor alırsınız, eşinizin spermiyogramında mesela 5 milyon/ml'den az sperm bulunursa 3 yıl beklenmez. Bu tür kriterler varsa 3 yıl beklenmez.Peki amh değeri yüksek olunca noluyo?
Anladim canim sukur tuplerimde de sıkıntı çıkmadı bakalım hayırlısı yaaa hersey mukemmel olsa da vermeyen rabbim vermiyoBu, yumurta rezervinizin iyi olduğu bu nedenle 3 yıl şartını beklemek gerektiğini ifade eder ancak mesela iki tüpünüz tıkalı olsa, direk rapor alırsınız, eşinizin spermiyogramında mesela 5 milyon/ml'den az sperm bulunursa 3 yıl beklenmez. Bu tür kriterler varsa 3 yıl beklenmez.
Sizi anlıyorum, tabii ki bu problemlerden hiç birinin olmaması olmasından daha iyidir, sadece bu sorunlar varsa boşa 3. yılınızı doldurmayı beklemeyin diye dedim. Umarım tüm bu prosedürlere gerek kalmadan hamile kalırsınız.Anladim canim sukur tuplerimde de sıkıntı çıkmadı bakalım hayırlısı yaaa hersey mukemmel olsa da vermeyen rabbim vermiyo
Teşekkür ederim canım insallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz evlatlarimizaSizi anlıyorum, tabii ki bu problemlerden hiç birinin olmaması olmasından daha iyidir, sadece bu sorunlar varsa boşa 3. yılınızı doldurmayı beklemeyin diye dedim. Umarım tüm bu prosedürlere gerek kalmadan hamile kalırsınız.
Canim merhaba cok sevindim asilamanin tutmasina insallah devamida gelirAyy kızlar Vala cok soktayım ne yapacağımı bilmiyorum suan
Bide aşılamadan bu yana nasıl belirtiler oldu yazar mısınAyy kızlar Vala cok soktayım ne yapacağımı bilmiyorum suan
Cok tesekkur ederim canim anlattiklarin icin bende 2.5 senelik evliyim 23 yasindayim esimde bir problem yok bendede yoktu baslarda aslindaKızlar Insallah devamı gelir daha kan vermedim devlet hastanelerinde pandemi den dolayı malasef test yapmıyorlarmıs zaten kendimde ozel hastaneye gidiyorum ama kan tahlili ıcın gitmedim aha pazartesi gıdıcem diye oncelıkle onu soylıyım Insallah devamı gelır eger tuttu var sayarsak onun uzerınden sizi bilgilendireyım 5 senelik evliyim ilk sene olmayınca istedik ve tum tahlil ve testler yapıldı hic bir sıkıntı yoktu bizde sadece bende adet duzensızlıgı vardi sonrasında asılama yaptırdım fakat yumurtalık gelısmedı diye devamı gelmedi ondan sonra ben tedaviye devam etmedim ve akısına bıraktım gecen sene kendiliğinden gelirsen bir gebelıgım vardı ve kimyasal gebelikke sonuclandı ve nedenini arastırdıklarında kanda pırtılasma var dediler hamile kaldırımda ıgne olmam gerekiyor bu surec boyle devam etti 3 ay korudum ondan sonra ve 3 ay normal yolla hamılelık olusması ıcın bekledik. Olmayınca pesıne 3 ay klomen kullandım ama yumurta takibi yada catlatma ıgnesı olmadım sonra doktor degısıklıgı yaptım. Klomen kullanırken adetim cok duzenlıydı fakat kullanmadığım ay neredeyse 2 bucuk ay olmadım ve sonrasında oldum ve o adetim 15 gun surdu buyuk ihtimal klomen kist olusturdu yapıyormusta. Ben o ay slogan kuru uyguladım kendime ve soğan kurunu kullandığım ay adet olur olmaz doktora gittim ve asılama ıcın yeni doktorumda klomen denemek istedi ve ara ara kontrol etti ve en son kontrolumde 2 yumurtalık gelısmıs ve 1 tanesinde gelısmek uzere dedi o surede acık soylemen gerekirse dikkat ettıgım hic bir sey olmadı sigara kullanan biriyim onu bile bırakmadım 2 gun sonra catlatma ıgnesı oldum ve 2 hafta ince pazartesi asılama oldum asılama sonrası da tek yaptığım agır kaldırmamak 3 4 gun esim sagolsun hic bir is yaptırmadı sureklı yattım oturdum sigarayı azalttım ve onun dısında hic bir ılac dahi vermedi doktorum asılama suresınce de 2 hafta olan surede sureklı bir siskinlik ve kasıklarımda agrı oldu sin 4 gun kasıktan batma oldu sanki boyle bısey hareket ediyor gibi dun de adet sancısı gibi 1 2 defa sancı girdi o kadar ve bu sabahta olmıcak kodunda yorumlar yazdım sayfaya pesıne 2 idrar testımde silik cikti Insallah acıklayıcı olmus tur sormak istediğiniz bisey varsa her zaman sorabilirsiniz ve cidden olduysa eger ben doktoruma cok inandım acık soylemek gerekirse bana asılmayı yaparken bi umut dogdu ve adama cidden cok inandım Insallah devamı gelir ve Insallah buradaki butun herkez hayırlı sonuc lar alır tek duam bu hepimiz ıcın