Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu sabah da idrar testi yapabildin mi? Biraz daha belirgin hale gelebilir :)

Canim çok sevindim. Aynı sekilde oldu aşılama sürecim benimde ve adet sancisiyla adet beklerken idrar testinde silik çizgi gördüm öğrendim Allah'ım devamını getirir inşallah

Yarın kan testiyle söylersin o zaman insallah herşey gönlünüzce olur
Amün canım evet suan onu cok umıtlendırmek istemiyorum o ilk bastan beri olacağını hissediyordu hatta ikiz olacak diye dalga bile gectı daha sonra ben uzulurum diye kendini bastırdı simdi belli edemiyor ben gibi o yuzden simdi soyleyıp umıtlendırıp yarın olumsuz bısey olursa uzulsun istemiyorum varsa da yoksa da yarın kendi duysun

En mantiklisini yapmışsın canım insallah yüzünüz gulerek çıkarsınız hastaneden erkekler genelde hep duygularini bastiriyolar canim benim esimde öyle hic sormuyo bile aklima getirip strese girmemi istemiyo güya ama nerdeee ben kendi kendime sürekli hatirlatiyorum zaten

Aynen canım oyle Insallah hepimiz guzel haberler alalım ben pozitif duysam da kaygılarım bıtmıcek ıgne olmam gereki ek sureklı dusuk yaparım korkusu olucak bir sure Insallah yarın o haberi aldıktan sonra da devamı guzel bir sekılde gelır

Simdi o asamalari dusunme, her gun o günü saglik ve mutlulukla karninda bebeginle geçirmeyi dusun.

Vurunursun canım nolacak zoru başardın geriside gelir inşallah

Benimde aynıydı benimde tek farkim ilkinde göğüs ağrım çoktu bu sefer hafif sizliyo goguslerim o kadar batma falan bende de yok acikcasi benimde pek umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…