- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
Amin Insallah canımBende cok cok silik bi çizgi gördüm gun icerisinde sen bi daha yap test canim onda daha güzel çıkar inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Insallah canımBende cok cok silik bi çizgi gördüm gun icerisinde sen bi daha yap test canim onda daha güzel çıkar inşallah
Cok tesekkur ederim hepimiz Insallah alırız guzel haberlerıAmin canim inşallah rabbim o aciyi sana bi daha yasatmasin insallah bu seferli olumludur ve sağlıkla kucagina alırsın
Amin canim insallah haber et bizide olur muCok tesekkur ederim hepimiz Insallah alırız guzel haberlerı
Simdi zaten kimseye bısey diyemiyorum direk size yazıyorum yine yazarım zaten ben herseyıAmin canim insallah haber et bizide olur mu
Guzel haberlerini gorunur cizgilerini ve muhteşem bhcglerini bekliyorum.Simdi zaten kimseye bısey diyemiyorum direk size yazıyorum yine yazarım zaten ben herseyı
Amün canım insallah 4 gibi Bi test daha yaparımGuzel haberlerini gorunur cizgilerini ve muhteşem bhcglerini bekliyorum.
Yine de donmezse bekle olur muBenim leke olmuştu dün ıkı kere bugünde bıraz var gıbı ben hıc test yapmadım zaten gerek kalmadı sanırım kırmızıya dönecekler
Ben direk gördümZaten cok silik kızlar resimde anlasılması bile zordu dedıgım gibi benim gozum alıstıgı ıcın ben direk goruyorum
Bizde heyecan dorukta, 2 saat beklesin bir daha tekrarlasın diyoruz, elimde olsa acile git diyeceğim :)Ben direk gördüm
Umarım gerçek pozitiftir elinde test varsa sabah tekrar et bence yinede
Tamam canımSimdi zaten kimseye bısey diyemiyorum direk size yazıyorum yine yazarım zaten ben herseyı
Canim ağlama eveliyatini bilmiyorum ama vardır vakti zamanı daha belli olmadan uzuntuden hormonlarını etkilersin. Tutmazsa üzülürsün bende üzülürdüm hemde nasıl ama vardır bir hayır de. Adet olucak gibi ağrılar bendede oldu diyorum ya adetimin gelmesini bekledim hatta oyleki adetin 3. Günü için doktor randevumu bile aldım o dereceŞu an 12. günüm, sabah testi yaptım, buz gibi negatif, hani ihtimal bile yok, arabada bağıra bağıra ağladım eve girdim, sonra size yazdım, hala adet olmadım ama olacak gibiyim bilmiyorum, belki pazartesiye dek olmazsam ki 14. gün oluyor, baktırırım.
Hayırlı olsun canım çok sevındım gerçekten darısı tüm bekleyenlere sağlıklı bır süreç dılıyorum bence hemen acile gıt testını ver bekleme artıkKızlar 2. İdrar testi yaptım o da silik cikti
Evet canim bana oyle dediler sordumda ben 3 yillik evli olman gerekiyo dedilerEvet kızlar benim kesin tutmadı artık adet oldum umarım sizler güzel haberler alırsınız
Devlet hastanelerinde tüp bebek için üç yıl önce evli olma şartı mı var ?
Hadi gözün aydın canim insallah kan testinde de çıkar sağlıklı bi hamileliğin olur cok sevindim adına ilk asilamanmiydi senin?Kızlar 2. İdrar testi yaptım o da silik cikti
Evet canım 3 sene ince Bi kere daha yaptırdım ama o zaman yumurtalık gelısmemıstı o yuzden asılama yapılmadı simdi bu ilk sayılırHadi gözün aydın canim insallah kan testinde de çıkar sağlıklı bi hamileliğin olur cok sevindim adına ilk asilamanmiydi senin?
Anladim canım devamida gelir inşallahEvet canım 3 sene ince Bi kere daha yaptırdım ama o zaman yumurtalık gelısmemıstı o yuzden asılama yapılmadı simdi bu ilk sayılır