• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Şu an 12. günüm, sabah testi yaptım, buz gibi negatif, hani ihtimal bile yok, arabada bağıra bağıra ağladım eve girdim, sonra size yazdım, hala adet olmadım ama olacak gibiyim bilmiyorum, belki pazartesiye dek olmazsam ki 14. gün oluyor, baktırırım.
Canim ağlama eveliyatini bilmiyorum ama vardır vakti zamanı daha belli olmadan uzuntuden hormonlarını etkilersin. Tutmazsa üzülürsün bende üzülürdüm hemde nasıl ama vardır bir hayır de. Adet olucak gibi ağrılar bendede oldu diyorum ya adetimin gelmesini bekledim hatta oyleki adetin 3. Günü için doktor randevumu bile aldım o derece

Evet kızlar benim kesin tutmadı artık adet oldum umarım sizler güzel haberler alırsınız
Devlet hastanelerinde tüp bebek için üç yıl önce evli olma şartı mı var ?

Evet kızlar benim kesin tutmadı artık adet oldum umarım sizler güzel haberler alırsınız
Devlet hastanelerinde tüp bebek için üç yıl önce evli olma şartı mı var ?
Evet canim bana oyle dediler sordumda ben 3 yillik evli olman gerekiyo dediler

Hadi gözün aydın canim insallah kan testinde de çıkar sağlıklı bi hamileliğin olur cok sevindim adına 😂 ilk asilamanmiydi senin?
Evet canım 3 sene ince Bi kere daha yaptırdım ama o zaman yumurtalık gelısmemıstı o yuzden asılama yapılmadı simdi bu ilk sayılır

Bu da ikinci test kızlarr

Eklentiler

• IMG_20210206_161140.jpg
    IMG_20210206_161140.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 56
Back