- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
- 63
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Bir çok bilimsel yayın var, bu Türkçe olanlardan biri:Onuda yapiyorum canim o sekilde yemeyi cok seviyor zaten firinda pisiriyorum izgarada pisiriyorum ama pismis domatesin daha etkili olduğunu simdi öğrendim sağolasın
Sağol canım bilgin için yemeye devam eder eşim bakalim bu 2. Asilamamda tutmazsa 3 sene evlilik şartı var tüp bebek raporu için benim 3 senemde agustosta doluyo o yüzden eylül ekim gibi tup bebek yaptırmayı düşünüyorum şükür bende şimdilik bi sıkıntı yoj eşimin degerleri de daha iyi bakalım hayırlısı allag hepimiz yardımcısı olsuBir çok bilimsel yayın var, bu Türkçe olanlardan biri:
Burada onkoloji ile ilgili ama likopen konusunda şöyle diyor:
"İşlenmiş domates ürünlerindeki likopenin, çiğ domatese göre biyo-yararlanımının daha yüksek olduğu ve oksidatif stresi azalttığı gösterilmiştir.[2] Bunun domatesteki likopen formunun pişirme veya benzeri işlemler sırasında değişmesinden kaynaklandığı düşünülmektedir"
AminSağol canım bilgin için yemeye devam eder eşim bakalim bu 2. Asilamamda tutmazsa 3 sene evlilik şartı var tüp bebek raporu için benim 3 senemde agustosta doluyo o yüzden eylül ekim gibi tup bebek yaptırmayı düşünüyorum şükür bende şimdilik bi sıkıntı yoj eşimin degerleri de daha iyi bakalım hayırlısı allag hepimiz yardımcısı olsu
Tüp bebek sürecine girince kafayı rahatlatıp güzel haber alan da çok oldu :) İnşallah bu aşılamanız tutar, olmazsa o süreçte kendiliğinden olur, güzel haberlerinizi bekliyorum.Sağol canım bilgin için yemeye devam eder eşim bakalim bu 2. Asilamamda tutmazsa 3 sene evlilik şartı var tüp bebek raporu için benim 3 senemde agustosta doluyo o yüzden eylül ekim gibi tup bebek yaptırmayı düşünüyorum şükür bende şimdilik bi sıkıntı yoj eşimin degerleri de daha iyi bakalım hayırlısı allag hepimiz yardımcısı olsu
Cok teşekkür ederim canim inşallah senin sonuç ne zaman belli olacakTüp bebek sürecine girince kafayı rahatlatıp güzel haber alan da çok oldu :) İnşallah bu aşılamanız tutar, olmazsa o süreçte kendiliğinden olur, güzel haberlerinizi bekliyorum.
Sanırım bugün 11. gün, Pazartesiye dek adet olmazsan pazartesi test yaptıracağım.Cok teşekkür ederim canim inşallah senin sonuç ne zaman belli olacak
Ilk tup bebek olunca ucretli oluyomus ucretsiz olmasi icin 2 kere asilama en son tup bebek dendiBu yumurta rezervi az olanlar dırek tüp bebeğe yonlendırılıyor dıye duymuştum ama devlet sanırım sıra ızlıyor
Sagol tesekkur ederim insaAllahGeçmiş olsun canım hiç canını sıkma Insallah sonraki denemelerde olur
Oyle heralde napalm hersey bizim icinHayırlısı olsun canim sıkma canını daha zamani var demek ki
Insallah adet olmazsin canım pozitifi görürsün insallah benimde haftaya cuma belli olacak bakalim ama hic bi belirtim yokSanırım bugün 11. gün, Pazartesiye dek adet olmazsan pazartesi test yaptıracağım.
Aynen öyle umudunu yitirme vardır bundada bi hayır aslinda erkek faktörlü sorunlarda direk tup bebek yaptırın diyorlar ama ben özele gidip o kadar para vermek istemedim devlette de 2 asilamadan sonra tup bebek diyorlar bende o yuzden 2 kez aşılama yaptirdim insallah tup bebeğe gerek kalmaz ikimiz içindeOyle heralde napalm hersey bizim icin
İnşallah gönlüne göre olsun sürecin canım en kısa zamanda bebeğine kavuşursunIlk tup bebek olunca ucretli oluyomus ucretsiz olmasi icin 2 kere asilama en son tup bebek dendi
Bende aynı pazartesi yaptırcam özeli aradım test için 80 TL dediler hafta sonu dayanamaz meraktan yaptırmak ıstersem diye 2-3 saatte çıkıyormuş pazartesi sabah verirsem öğleden sonra 2.5 da öğrenicem cebecideSanırım bugün 11. gün, Pazartesiye dek adet olmazsan pazartesi test yaptıracağım.
InsaAllah herkes icin hayirlisi olsunAynen öyle umudunu yitirme vardır bundada bi hayır aslinda erkek faktörlü sorunlarda direk tup bebek yaptırın diyorlar ama ben özele gidip o kadar para vermek istemedim devlette de 2 asilamadan sonra tup bebek diyorlar bende o yuzden 2 kez aşılama yaptirdim insallah tup bebeğe gerek kalmaz ikimiz içinde
InsaAllah canim sagolİnşallah gönlüne göre olsun sürecin canım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Aslında erkek infertilitesinde (tabii dna hasarı gibi sorunlar istisna olarak) önce aşılama deniyor, ancak erkeğin spermiogram sonuçlarında 15 milyon/ml altında ise ve /veya kruger dna kriterleri sonucu %4'ün altında ise tüpbebeğe doğrudan yönlendirme mümkün.Aynen öyle umudunu yitirme vardır bundada bi hayır aslinda erkek faktörlü sorunlarda direk tup bebek yaptırın diyorlar ama ben özele gidip o kadar para vermek istemedim devlette de 2 asilamadan sonra tup bebek diyorlar bende o yuzden 2 kez aşılama yaptirdim insallah tup bebeğe gerek kalmaz ikimiz içinde
Bana bir rahatlık geldi, dün şişkinlik vardı şimdi o da yok, çok nadir sağ kasığımda hafif bir ağrı oluyor pıt diye, dedim olmadıysa da adet olarak göreyim hiç kan veresim yok dedim kendime, bugün versek 11. gün aslında sonucu görürüz, ama istemiyorum.Bende aynı pazartesi yaptırcam özeli aradım test için 80 TL dediler hafta sonu dayanamaz meraktan yaptırmak ıstersem diye 2-3 saatte çıkıyormuş pazartesi sabah verirsem öğleden sonra 2.5 da öğrenicem cebecide
Ankara'dasın :) Ben de Ankara'dayım :)Bende aynı pazartesi yaptırcam özeli aradım test için 80 TL dediler hafta sonu dayanamaz meraktan yaptırmak ıstersem diye 2-3 saatte çıkıyormuş pazartesi sabah verirsem öğleden sonra 2.5 da öğrenicem cebecide
Kendim için ne istiyorsam burada bu sorunla bulunan herkes için de aynısını istiyorum tüm samimiyetimle, çünkü biliyorum ki bu zorlu süreçlerin sonunda anne olanlar evlatlarına en güzel şekilde bakacak büyütecekler. O evlatlar bence çok şanslılar. Hepinizi bekleyen bir ruh var, nasıl ki anne bebeği bekliyor, bebek de anneyi bekliyor, en güzel zamanda gelsin inşallah.Insallah adet olmazsin canım pozitifi görürsün insallah benimde haftaya cuma belli olacak bakalim ama hic bi belirtim yok
Evet ankaradayımAnkara'dasın :) Ben de Ankara'dayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?