Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Geçmiş olsun canım, test sonucun mu adetin mi geldi, adetin gelmediyse 14. gün dolana dek yine de bekle ya da doktorla konuş.
Adetim geldi bu sabah. Ama anladim gelecegini 1 haftadir 5 te 6 da uyaniyorum tuvalete kalkiyorum hani guya sk idrara cikiyodum ya bu sabah 8 e kadar uyanmamisim bide ruyamda kan sonucum negatifti uyandim lavobaya gittim malesef Adetim geldi

Adetim geldi bu sabah. Ama anladim gelecegini 1 haftadir 5 te 6 da uyaniyorum tuvalete kalkiyorum hani guya sk idrara cikiyodum ya bu sabah 8 e kadar uyanmamisim bide ruyamda kan sonucum negatifti uyandim lavobaya gittim malesef Adetim geldi
Canım geçmiş olsun, bu ay ikinci aşılamaya başlaman güzel çünkü hemen her ay bir sağ bir sol yumurtalık aktif, bir yumurtalığımız daha kaliteli yumurta üretiyor, ara vermediğinde iki farklı yumurtalığını denemiş oluyorsun.

Oyleymis ama pisikolojim bunu kaldirir mi bilemiyirum
Hepimiz aynı durumdayız ve belki de aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmemiz gerekecek, lütfen kendini sağlam tut, seni öyle iyi anlıyorum ki. İstediğinde yaz, özelden de yazabilirsin, istersen psikologla da görüşebilirsin, çok faydası olur.

Oylede benim yumurtam rezervim az 1.53 mu neydi ne zamana kadar deneyebilirim ki

Progestan kullanıyor muydun, kullanıyorsan bırak bu arada

Domateste likopen bileşeni var, sperm sayısı va kalitesini arttırıyor. Likopen pişmiş domateste daha çok, eşiniz severse domatesi ızgarada pişirerek yedirin.
Onuda yapiyorum canim o sekilde yemeyi cok seviyor zaten firinda pisiriyorum izgarada pisiriyorum ama pismis domatesin daha etkili olduğunu simdi öğrendim sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…