- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
- 63
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Ben bir arada kullanmamıştım ama belki de vardır.Kızlar bende aşılama olacağım inşallah haftaya doktor bana femara ve klomeni birlikte verdi size de öyle yapıldı mı bende ve esimde problem yok
Geçmiş olsun canım, test sonucun mu adetin mi geldi, adetin gelmediyse 14. gün dolana dek yine de bekle ya da doktorla konuş.Kizlar malesef sonuc negatif pazartesi yeniden gidicem doktor a 2. asilama icin
Tüm deneysel veriler 3. aşılamaya dek şansın giderek yükseldiğini söylüyor.Kizlar malesef sonuc negatif pazartesi yeniden gidicem doktor a 2. asilama icin
Domateste likopen bileşeni var, sperm sayısı va kalitesini arttırıyor. Likopen pişmiş domateste daha çok, eşiniz severse domatesi ızgarada pişirerek yedirin.Evet onuda biliyorum benim esimde suyunu degilde domatesin kendisini cok yedi
Adetim geldi bu sabah. Ama anladim gelecegini 1 haftadir 5 te 6 da uyaniyorum tuvalete kalkiyorum hani guya sk idrara cikiyodum ya bu sabah 8 e kadar uyanmamisim bide ruyamda kan sonucum negatifti uyandim lavobaya gittim malesef Adetim geldiGeçmiş olsun canım, test sonucun mu adetin mi geldi, adetin gelmediyse 14. gün dolana dek yine de bekle ya da doktorla konuş.
Oyleymis ama pisikolojim bunu kaldirir mi bilemiyirumTüm deneysel veriler 3. aşılamaya dek şansın giderek yükseldiğini söylüyor.
Canım geçmiş olsun, bu ay ikinci aşılamaya başlaman güzel çünkü hemen her ay bir sağ bir sol yumurtalık aktif, bir yumurtalığımız daha kaliteli yumurta üretiyor, ara vermediğinde iki farklı yumurtalığını denemiş oluyorsun.Adetim geldi bu sabah. Ama anladim gelecegini 1 haftadir 5 te 6 da uyaniyorum tuvalete kalkiyorum hani guya sk idrara cikiyodum ya bu sabah 8 e kadar uyanmamisim bide ruyamda kan sonucum negatifti uyandim lavobaya gittim malesef Adetim geldi
Hepimiz aynı durumdayız ve belki de aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmemiz gerekecek, lütfen kendini sağlam tut, seni öyle iyi anlıyorum ki. İstediğinde yaz, özelden de yazabilirsin, istersen psikologla da görüşebilirsin, çok faydası olur.Oyleymis ama pisikolojim bunu kaldirir mi bilemiyirum
Oylede benim yumurtam rezervim az 1.53 mu neydi ne zamana kadar deneyebilirim kiCanım geçmiş olsun, bu ay ikinci aşılamaya başlaman güzel çünkü hemen her ay bir sağ bir sol yumurtalık aktif, bir yumurtalığımız daha kaliteli yumurta üretiyor, ara vermediğinde iki farklı yumurtalığını denemiş oluyorsun.
Progestan kullanıyor muydun, kullanıyorsan bırak bu aradaAdetim geldi bu sabah. Ama anladim gelecegini 1 haftadir 5 te 6 da uyaniyorum tuvalete kalkiyorum hani guya sk idrara cikiyodum ya bu sabah 8 e kadar uyanmamisim bide ruyamda kan sonucum negatifti uyandim lavobaya gittim malesef Adetim geldi
Duphaston kullaniyordumProgestan kullanıyor muydun, kullanıyorsan bırak bu arada
Tam da bunun için deneyeceksin, sağlam duracaksın, bebek için 1 tek kaliteli yumurta yetiyor.Oylede benim yumurtam rezervim az 1.53 mu neydi ne zamana kadar deneyebilirim ki
Nasip bakalim hayirlisi artik sagolTam da bunun için deneyeceksin, sağlam duracaksın, bebek için 1 tek kaliteli yumurta yetiyor.
Sana özel mesaj attım.Nasip bakalim hayirlisi artik sagol
evet adet olduysan artık bırak, doktorunla görüş durumu bildir.Duphaston kullaniyordum
Pazartesi gidicem artik doktoraevet adet olduysan artık bırak, doktorunla görüş durumu bildir.
Bu yumurta rezervi az olanlar dırek tüp bebeğe yonlendırılıyor dıye duymuştum ama devlet sanırım sıra ızlıyorOylede benim yumurtam rezervim az 1.53 mu neydi ne zamana kadar deneyebilirim ki
Onuda yapiyorum canim o sekilde yemeyi cok seviyor zaten firinda pisiriyorum izgarada pisiriyorum ama pismis domatesin daha etkili olduğunu simdi öğrendim sağolasınDomateste likopen bileşeni var, sperm sayısı va kalitesini arttırıyor. Likopen pişmiş domateste daha çok, eşiniz severse domatesi ızgarada pişirerek yedirin.
Hayırlısı olsun canim sıkma canını daha zamani var demek kiKizlar malesef sonuc negatif pazartesi yeniden gidicem doktor a 2. asilama icin
Geçmiş olsun canım hiç canını sıkma Insallah sonraki denemelerde olurKizlar malesef sonuc negatif pazartesi yeniden gidicem doktor a 2. asilama icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?