Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen öyle birde tup bebekte şans daha çok aslinda da işte asilama olmadan tüpü yapmıyorlar hayırlısı ona pek gerek kalmaz inşallah

Aynen öyle zorla sahip olunulan evletlar daha özenle büyütülüyor daha hasretle merakla bekleniliyor herseyin bi hayırlısı vardır rabbimde bizi bu şekilde sınıyor demek ki en dogru zamanda hayirli sağlıklı evlatlarimiz olsun inşallah canım

Biraz takip edin, tam 11-12. gün yerleşme belirtileri olabilir.
Valla benim ilk asilamamda asilamadan bi kac gun sonra aşırı göğüs ağrısı olmuştu 11 12. Gunde agri tamamen kaybolmustu bende o zaman anladim tutmadığını normalde de oyle olur çünkü benim dongum ama bu sefer cok az göğüs agrim var bilmiyorum yani şimdiye kadar bi belirti görmedim sonra olur mu görecez

Tabii ki aldığımız hormonlar nedeniyle bir çok belirtimiz birbirine karışabilir, eğer kanamanız çok az sürerse örneğin bir pedi doldurmazsa yine de test yapın bence.

Ya çok özür dilerim sizi bir başka üye ile karıştırdım, kafa kalmadı bir yandan çalışıyorum. Hormonlarımız çok değişiyor, adet olmadan hiç bir şeye bir şey diyemiyoruz.
Mesela normalde benim adet öncesi göğüslerim ağrırdı, geçen aşılamada ağrımadı, şimdi de ağrımıyor.

Ağlayasım gelıyor anlatamam sımdı bır arkadaşımın daha hamıle olduğunu öğrendim onun ıcın çok sevındım ama kendıme çok üzülüyorum umarım adet değildir yerleşme kanamasıdır ama o olmadı düşüncesi ihtimali bıle yetti

Ağlayabilirsin de, o kadar doğal ki, arkadaşın için kötü bir duygu hissetmiyorsun, kendin için üzülüyorsun, bir de bundan dolayı kendine yüklenme, bence biraz bekle, lekelenmen bir pedi doldurmazsa hala umut var demektir bu ay için.

Tabii ki aldığımız hormonlar nedeniyle bir çok belirtimiz birbirine karışabilir, eğer kanamanız çok az sürerse örneğin bir pedi doldurmazsa yine de test yapın bence.
Canim karıştırdın galiba benim lekelenmem olmadi başka arkadasin lekelenmesi olmus ben ona cevap yazmıştım simdilik lekelenme falan yok bende daha 7. Gundeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…