- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
Benım sankı hafif lekelenmem var gibi ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle birde tup bebekte şans daha çok aslinda da işte asilama olmadan tüpü yapmıyorlar hayırlısı ona pek gerek kalmaz inşallahAslında erkek infertilitesinde (tabii dna hasarı gibi sorunlar istisna olarak) önce aşılama deniyor, ancak erkeğin spermiogram sonuçlarında 15 milyon/ml altında ise ve /veya kruger dna kriterleri sonucu %4'ün altında ise tüpbebeğe doğrudan yönlendirme mümkün.
Aynen öyle zorla sahip olunulan evletlar daha özenle büyütülüyor daha hasretle merakla bekleniliyor herseyin bi hayırlısı vardır rabbimde bizi bu şekilde sınıyor demek ki en dogru zamanda hayirli sağlıklı evlatlarimiz olsun inşallah canımKendim için ne istiyorsam burada bu sorunla bulunan herkes için de aynısını istiyorum tüm samimiyetimle, çünkü biliyorum ki bu zorlu süreçlerin sonunda anne olanlar evlatlarına en güzel şekilde bakacak büyütecekler. O evlatlar bence çok şanslılar. Hepinizi bekleyen bir ruh var, nasıl ki anne bebeği bekliyor, bebek de anneyi bekliyor, en güzel zamanda gelsin inşallah.
Leke mi geldi hayırlısı olsun canim üzme kendini belki yerlesme kanamasidirBenım sankı hafif lekelenmem var gibi ((
Biraz takip edin, tam 11-12. gün yerleşme belirtileri olabilir.Leke mi geldi hayırlısı olsun canim üzme kendini belki yerlesme kanamasidir
Ben özel doktora gidiyorum. Ayrancı'da.Evet ankaradayım Cebeci tıp fakültesine gidiyorum işlemlerime sen nereye gidiyorsun
Sende durumlar nasıl? Bende hiç bir şey yok, arada kasık ağrısı.Geçmiş olsun canım hiç canını sıkma Insallah sonraki denemelerde olur
Canım bende de aynı oncekılere gore cok belirti yok sanki adet olacakmış gibi hissediyorumSende durumlar nasıl? Bende hiç bir şey yok, arada kasık ağrısı.
Hakkımızda hayırlısı, biraz öfke var bende, hormonlardan sanırım aynen.Canım bende de aynı oncekılere gore cok belirti yok sanki adet olacakmış gibi hissediyorum
Aynen oyle canım Insallah guzel haberler alırız ama benim umudum kalmadı dıyebılırımHakkımızda hayırlısı, biraz öfke var bende, hormonlardan sanırım aynen.
Bende ozel hastaneye gidiyorum sizin asılama ya ne kadar para verdiniz acaba ogrenebılırmıyımBen özel doktora gidiyorum. Ayrancı'da.
Valla benim ilk asilamamda asilamadan bi kac gun sonra aşırı göğüs ağrısı olmuştu 11 12. Gunde agri tamamen kaybolmustu bende o zaman anladim tutmadığını normalde de oyle olur çünkü benim dongum ama bu sefer cok az göğüs agrim var bilmiyorum yani şimdiye kadar bi belirti görmedim sonra olur mu görecezBiraz takip edin, tam 11-12. gün yerleşme belirtileri olabilir.
Tabii ki aldığımız hormonlar nedeniyle bir çok belirtimiz birbirine karışabilir, eğer kanamanız çok az sürerse örneğin bir pedi doldurmazsa yine de test yapın bence.Valla benim ilk asilamamda asilamadan bi kac gun sonra aşırı göğüs ağrısı olmuştu 11 12. Gunde agri tamamen kaybolmustu bende o zaman anladim tutmadığını normalde de oyle olur çünkü benim dongum ama bu sefer cok az göğüs agrim var bilmiyorum yani şimdiye kadar bi belirti görmedim sonra olur mu görecez
Ya çok özür dilerim sizi bir başka üye ile karıştırdım, kafa kalmadı bir yandan çalışıyorum. Hormonlarımız çok değişiyor, adet olmadan hiç bir şeye bir şey diyemiyoruz.Valla benim ilk asilamamda asilamadan bi kac gun sonra aşırı göğüs ağrısı olmuştu 11 12. Gunde agri tamamen kaybolmustu bende o zaman anladim tutmadığını normalde de oyle olur çünkü benim dongum ama bu sefer cok az göğüs agrim var bilmiyorum yani şimdiye kadar bi belirti görmedim sonra olur mu görecez
Burada isim vermek belki doğru olmaz diye özelden yanıtladımBende ozel hastaneye gidiyorum sizin asılama ya ne kadar para verdiniz acaba ogrenebılırmıyım
Ağlayabilirsin de, o kadar doğal ki, arkadaşın için kötü bir duygu hissetmiyorsun, kendin için üzülüyorsun, bir de bundan dolayı kendine yüklenme, bence biraz bekle, lekelenmen bir pedi doldurmazsa hala umut var demektir bu ay için.Ağlayasım gelıyor anlatamam sımdı bır arkadaşımın daha hamıle olduğunu öğrendim onun ıcın çok sevındım ama kendıme çok üzülüyorum umarım adet değildir yerleşme kanamasıdır ama o olmadı düşüncesi ihtimali bıle yetti
Aslında bazı çiftler için doğrudan tüp bebeğe yönlendirilenler de var. İnşallah gerek kalmaz.Aynen öyle birde tup bebekte şans daha çok aslinda da işte asilama olmadan tüpü yapmıyorlar hayırlısı ona pek gerek kalmaz inşallah
Canim karıştırdın galiba benim lekelenmem olmadi başka arkadasin lekelenmesi olmus ben ona cevap yazmıştım simdilik lekelenme falan yok bende daha 7. Gundeyim benTabii ki aldığımız hormonlar nedeniyle bir çok belirtimiz birbirine karışabilir, eğer kanamanız çok az sürerse örneğin bir pedi doldurmazsa yine de test yapın bence.
Aynen öyle, o nedenle düzeltme yazdım, umarım hiç sorunsuz süreci tamamlar bebişinle olursunCanim karıştırdın galiba benim lekelenmem olmadi başka arkadasin lekelenmesi olmus ben ona cevap yazmıştım simdilik lekelenme falan yok bende daha 7. Gundeyim ben