• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bende aşılama olacağım inşallah haftaya doktor bana femara ve klomeni birlikte verdi size de öyle yapıldı mı bende ve esimde problem yok

Iyi yapmışsın canim rabbim tez vakitte yüzünü güldürür insallah benimde esimde sorun var ilk tahlilinde hizi %0 idi sonra ilac kullandi yemesi icmesi tamamen değişti bir suru kurler uyguladik sukur su an hizi %56 oldu ve 2. Asilamami yaptirdim ilk asilamam tutmadi simdide bekliyorum bakalım hayırlısı
Cok iyi yukselmis bizim yuzde 36 oldu peki hangi kurleri yaptiniz kac ayda yukseldi okadar masallah Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah

Cok iyi yukselmis bizim yuzde 36 oldu peki hangi kurleri yaptiniz kac ayda yukseldi okadar masallah Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah
Valla canim 1 sene icerisinde adim adim bu kadar yükseldi keci boynuzu suyu kaynattim onu icti havuc suyu içti keci boynuzu özü aldik aktardan 3 4 kavanoz onu yedi caksir koku suyu icti en bal polen propolis karisimi yedi en sonda l carnitin vulti vitamin birde cinko takviyezi aldi 1 ay şükür bu hale geldi degerleri simdilikte sadece findik fistik yiyor birde gunluk bitter cikolata yiyor

Valla canim 1 sene icerisinde adim adim bu kadar yükseldi keci boynuzu suyu kaynattim onu icti havuc suyu içti keci boynuzu özü aldik aktardan 3 4 kavanoz onu yedi caksir koku suyu icti en bal polen propolis karisimi yedi en sonda l carnitin vulti vitamin birde cinko takviyezi aldi 1 ay şükür bu hale geldi degerleri simdilikte sadece findik fistik yiyor birde gunluk bitter cikolata yiyor
Domates suyuda cok etkliymis esimde domates suyu bitter ve proxeedle uc ayda iki kati yukselme oldu ve sigara kullaniyodu birakti bence en cok onun faydasi oldu

Back