- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
- 63
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Oooooo heyecan heyecan, e devletten görebilirsiniz belki şimdi hattaBen bugun verdim dayanamayip yarin alicam sonucu insaAllah
12 bugunKacıncı gundu sızın
E nabizdan baktim da sonuc yazmiyoOooooo heyecan heyecan, e devletten görebilirsiniz belki şimdi hatta
Aşılama sıfır sayıp 12 mi, kanda çıkar :)12 bugun
Ayy hadü insallah guzel haberler verirsiniz bize12 bugun
Evet ocak 23 asilama gunuAşılama sıfır sayıp 12 mi, kanda çıkar :)
Kanı saat kaçta nereye verdiniz, devlet, özel?E nabizdan baktim da sonuc yazmiyo
12. gün şu an bana 1 hafta kadar uzun geliyor. Bildiğin 48 saat değil de 7 gün gibi.Ayy hadü insallah guzel haberler verirsiniz bizee nabızda cıkmıyor mu sonuc
Amin insaAllah yani gozukuyo ama sonuc kac olursa olsun 0 yaziyo geçen sene de yaptirmistim mesela onda sonucum 1.2 di ama e nabiz da 0 yaziyo simdi bunda da ayniAyy hadü insallah guzel haberler verirsiniz bizee nabızda cıkmıyor mu sonuc
Aile hekimimde saglik ocaginda sabah 9 daKanı saat kaçta nereye verdiniz, devlet, özel?
Güzel haberlerini bekliyoruzBen bugun verdim dayanamayip yarin alicam sonucu insaAllah
InsaAllah bakalim sagol hepimiz guzel haberlerimizı yazalim burayaGüzel haberlerini bekliyoruz
Cok iyi yukselmis bizim yuzde 36 oldu peki hangi kurleri yaptiniz kac ayda yukseldi okadar masallah Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallahIyi yapmışsın canim rabbim tez vakitte yüzünü güldürür insallah benimde esimde sorun var ilk tahlilinde hizi %0 idi sonra ilac kullandi yemesi icmesi tamamen değişti bir suru kurler uyguladik sukur su an hizi %56 oldu ve 2. Asilamami yaptirdim ilk asilamam tutmadi simdide bekliyorum bakalım hayırlısı
Valla canim 1 sene icerisinde adim adim bu kadar yükseldi keci boynuzu suyu kaynattim onu icti havuc suyu içti keci boynuzu özü aldik aktardan 3 4 kavanoz onu yedi caksir koku suyu icti en bal polen propolis karisimi yedi en sonda l carnitin vulti vitamin birde cinko takviyezi aldi 1 ay şükür bu hale geldi degerleri simdilikte sadece findik fistik yiyor birde gunluk bitter cikolata yiyorCok iyi yukselmis bizim yuzde 36 oldu peki hangi kurleri yaptiniz kac ayda yukseldi okadar masallah Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah
Ben igne kullandım gonol f 300 luk bizde de problem yokKızlar bende aşılama olacağım inşallah haftaya doktor bana femara ve klomeni birlikte verdi size de öyle yapıldı mı bende ve esimde problem yok
Evet biliyorum o iğneyi bana igne vermedi perşembe çağırdı gelene kadar klomen ve femaraya devam et dedi gidince duruma göre catlatma ignesi yapip asilama yapar diye düşünüyorumBen igne kullandım gonol f 300 luk bizde de problem yok
Domates suyuda cok etkliymis esimde domates suyu bitter ve proxeedle uc ayda iki kati yukselme oldu ve sigara kullaniyodu birakti bence en cok onun faydasi olduValla canim 1 sene icerisinde adim adim bu kadar yükseldi keci boynuzu suyu kaynattim onu icti havuc suyu içti keci boynuzu özü aldik aktardan 3 4 kavanoz onu yedi caksir koku suyu icti en bal polen propolis karisimi yedi en sonda l carnitin vulti vitamin birde cinko takviyezi aldi 1 ay şükür bu hale geldi degerleri simdilikte sadece findik fistik yiyor birde gunluk bitter cikolata yiyor
Evet onuda biliyorum benim esimde suyunu degilde domatesin kendisini cok yediDomates suyuda cok etkliymis esimde domates suyu bitter ve proxeedle uc ayda iki kati yukselme oldu ve sigara kullaniyodu birakti bence en cok onun faydasi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?