- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Ilk asilamamda bende duphaston kullanmıştim asiri göğüs agrisi yapti bende gaz problemim olmustu bu seferde progestan verdiler vajinadan aliyorum hafif gogus agrisi yapti gaz problemim yok bu seferYarim kaldi devam edemedim bende bi doktora gittim klomen basladik adetin ucuncu gunu sonra yumurta takibi yapti buyumus falan dedi uc a iki sagda1 sali gununden itibarende duphaston kullanmaya basladim bu arada bende insulin direnci ve pihtilasmada var bunlar icinde ilac kullaniyorum bi arastirayim dedim duphastonu kullananlar diye oyle okurkende sizin yazismalariniz gordum biseyler yazmak istedim
His falan yok gergin ve sinirli hissediyorum ama neye sınırleniyorum onuda bilmiyorum valla ocındeki ses olmadı dıyor acaba idrar testi yapsam cıkarmı sızce 10. Gün aşılamanın
Şimdi idrar testinde sorun şu; eğer aşılama olduğu gün döllenme olduysa ve tüplerden ilerleyip rahme erkenden tutunduysa çıkma ihtimali var ancak spermler en az 24 saat yaşıyor, döllenme biraz geç olduysa aşılamanız bir iki gün farkla tutabilir, o zaman da negatif görürsünüz. Her testin duyarlılık aralığı farklıdır, kanda belli bir seviyede yükselmeden belli olmaz. O nedenle geçmiş yazılarda insanlar adet günüm (yani aşılamadan sayarsak 14-15 gün) geçene dek idrar testi yanıt vermedi derken bazıları 11-12. günde evet gerçek pozitifle karşılaşabiliyor. O nedenle negatif çıkarsa belki de boşa üzüleceksiniz, o üzüntünüz sürecinizi olumsuz etkileyecek. Kendinizi üzmeyin.His falan yok gergin ve sinirli hissediyorum ama neye sınırleniyorum onuda bilmiyorum valla ocındeki ses olmadı dıyor acaba idrar testi yapsam cıkarmı sızce 10. Gün aşılamanın
Bir kaç kişi aynı günde aşılama olduk sanırım, benim testim cumartesiSizlerin test günleri ne zaman kaç gün kaldı sonuç öğrenmeye
Benimde ilj asilamam da öyle olmuştu canımBen geçen aşılamamda bu kadar şişkinlik yaşamadım, karnım patlayacak gibi, oysa tamamen aynı ilaç ve iğne kullanıldı, sizde öyle bir durum var mı?
Aynen bende ılac kullanmıyorum benim hala kasıklarımda helekı sol kasıgımda boyle bısey oynuyor titriyor kramp giriyor gibi ıcten ıce boyle aksamları daha cok coğalıyor simdi basladı mesela yıneBende şişkinlik var ama aşılama sonrası ılac vermedıler bana göğüs hassasiyeti falanda kalmadı
Benimde 10. Gunum canım ben idrar da yaptım negatif suan artık pazartesi kan da kesin bir sekılde ogrenırımBende şişkinlik var ama aşılama sonrası ılac vermedıler bana göğüs hassasiyeti falanda kalmadı
Benim de nasil biliyomusun hani hsg filmi cektirenler bilir o aciyi ilac veriyolar hani icine tuplere dogru giderken bi aci hissediyosun ayni o aci kasiklarim da ama Allah tan 2 3 saniye suruyo geciyo ama tekrarliyo surekli boyle bisey mi sizinkisi yoksa baska bisey miAynen bende ılac kullanmıyorum benim hala kasıklarımda helekı sol kasıgımda boyle bısey oynuyor titriyor kramp giriyor gibi ıcten ıce boyle aksamları daha cok coğalıyor simdi basladı mesela yıne
Aynen ona benziyor kasıktan ziyade yumurtalıklarımı hissediyorum ona gelen bu kramp var boyle arada titrer gibi hareket ediyor ve oturunca bacagıma vuruyor agrısıBenim de nasil biliyomusun hani hsg filmi cektirenler bilir o aciyi ilac veriyolar hani icine tuplere dogru giderken bi aci hissediyosun ayni o aci kasiklarim da ama Allah tan 2 3 saniye suruyo geciyo ama tekrarliyo surekli boyle bisey mi sizinkisi yoksa baska bisey mi
Benim bacagima vurmuyo ama kasigima vurmasi yetiyo iki buklum olmamaAynen ona benziyor kasıktan ziyade yumurtalıklarımı hissediyorum ona gelen bu kramp var boyle arada titrer gibi hareket ediyor ve oturunca bacagıma vuruyor agrısı
Bazal ısı ile ilgili, yataktan çıkmadan her sabah ateşinizi ölçüp yumurtlama sonrası ateşinizin düşüp düşmediğinize bakarak hamilelik tahmini yapabilirsiniz ancak bu yöntem kansızlık ya da tiroid hastalıklarında pek işe yaramaz.Ateş ölçme diye bi yöntem varmış hiç biliyor musunuz adete yakın ateş dusermıs adet olacaksak ama hamılelık varsa ateş yukselırmıs ilk defa duydum ben
Vala gelsin artık su pazartesi kan verelim oğrenelımBenim bacagima vurmuyo ama kasigima vurmasi yetiyo iki buklum olmama
Ben bugun verdim dayanamayip yarin alicam sonucu insaAllahVala gelsin artık su pazartesi kan verelim oğrenelım
Onu duymuştum ben sabah yatakta kalkmadan yapılması lazım falan diye ama bizde o bile ise yaramaz biz hamile olalım diye atesımızı bile yukseltırız ona yormak ıcınAteş ölçme diye bi yöntem varmış hiç biliyor musunuz adete yakın ateş dusermıs adet olacaksak ama hamılelık varsa ateş yukselırmıs ilk defa duydum ben
Bazal ısı ile ilgili, yataktan çıkmadan her sabah ateşinizi ölçüp yumurtlama sonrası ateşinizin düşüp düşmediğinize bakarak hamilelik tahmini yapabilirsiniz ancak bu yöntem kansızlık ya da tiroid hastalıklarında pek işe yaramaz.
Yani orada da ateş yükselmesi denilen şey mesela 36.5'tan 37,5'a çıkıyor yumurtlamada, sonra düşmemesi lazım eğer gebeyseniz yüksek kalıyor. Ama her sabah aynı saate yataktan çıkmadan ayağa kalkmadan yapmanız lazım. Adet gününüzden başlayarak çizelge ile kaydetmeniz gerek. Yumurtlamanızı da ovulasyonla görüp yumurtlama vücüt sıcaklığınızı anlamanız gerek.Ateş ölçme diye bi yöntem varmış hiç biliyor musunuz adete yakın ateş dusermıs adet olacaksak ama hamılelık varsa ateş yukselırmıs ilk defa duydum ben
Kacıncı gundu sızınBen bugun verdim dayanamayip yarin alicam sonucu insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?