• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bisey hissetmiyom suan hic heyecan da yok icimde anlamadim
Bence biz hayal kırıklığı yasamayalım diye ıvımızde tutmadı diye kendimizi ona odaklıyoruz esim dahil cebremdekı herkes tuttu diye hıssetsede ben hala tutmadı ikinci asılmayı ne zaman yapıcaz modundayım

Bence biz hayal kırıklığı yasamayalım diye ıvımızde tutmadı diye kendimizi ona odaklıyoruz esim dahil cebremdekı herkes tuttu diye hıssetsede ben hala tutmadı ikinci asılmayı ne zaman yapıcaz modundayım
Katiliyorum bu düşüncene bencede öyle bende simdiden tup bebegi ne zaman yaptirsam modundayim ama onlarda garanti degil ki nasip demekten baska bisey gelmiyo elimizden

Bende bisey hissetmiyom suan hic heyecan da yok icimde anlamadim
Ya bu kadar mı aynı olur. Dün gece 15 dakika olsun uyuyamadım. Dertlendim. İçim daraldı. Dedim tutmazsa bu ay artık şunu yapalım, dinlenelim, bakalım tüp bebek mi 3. aşılama mı, düşündükçe... Dün de çok sevdiğim bir arkadaşımla konuşuyorduk, bana bebek için geç kaldın dedi, 33 yaşındayım, içime öyle dert oldu ki, sanki keyfine geç kaldık... Kimsenin içinde kötülük yok biliyorum ama olmadık yerden inciniyorum. Ailemdeki tüm kadınlar istedikleri anda hamile kaldılar. Bir tek ben böyle bir sorun yaşadım. Ya bilmiyorum şimdi yazarken bile boğazım düğümleniyor...

Birincide ben öyle kötüydüm ki eşime rica ettim şimdi hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor sağolsun. Bir de sen beklentide olma ben daha kötü oluyorum dedim.

Ya bu kadar mı aynı olur. Dün gece 15 dakika olsun uyuyamadım. Dertlendim. İçim daraldı. Dedim tutmazsa bu ay artık şunu yapalım, dinlenelim, bakalım tüp bebek mi 3. aşılama mı, düşündükçe... Dün de çok sevdiğim bir arkadaşımla konuşuyorduk, bana bebek için geç kaldın dedi, 33 yaşındayım, içime öyle dert oldu ki, sanki keyfine geç kaldık... Kimsenin içinde kötülük yok biliyorum ama olmadık yerden inciniyorum. Ailemdeki tüm kadınlar istedikleri anda hamile kaldılar. Bir tek ben böyle bir sorun yaşadım. Ya bilmiyorum şimdi yazarken bile boğazım düğümleniyor...
O kadar iyi anlayabiliyoruz kı senı🥰 hepimizin yasadıgı sure hep aynı cevredekı insanlara kolay geliyor bazı seyler ama insanın neler yasadıgını maddi manevi hic bısey bilmiyorlar. Evet biz bu bebekleri herkezden cok istiyoruz ama yeri geliyor psikolojimiz bozuluyor yeri geliyor maddi anlamda zorlanıyoruz herkese kolay geliyor ama tek maasla calisan bir kisi Bi asılama ıcın yeri geliyor 3 milyar harcıyor kolay degil yani hic bısey sen ıcını ferah tut Allah buyuktur 🙏🥰

Oyle gercekten cok iyi anlıyorum ben 24 yasindayim ama yumurtam rezervim az ve 6 yillik evliyim benden sonra en az 100 kisi evlenmistir hepsi ilk geceden ilk aydan hamile kaldilar benden 5 sene sonra evlenen kardesimin bile 1 yasinda cocugu var her tanistigim evlimisin evet cocugun var mi yok sen mi istemiyosun olumuyo mu hep ayni seyler yaninda cocuklari asiri sevmeler kiskandirir gibi ne bilim bazen isyan edesim geliyo ama imtihan diyorum susuyorum dua etmektende baska yapacak biseyimiz de yok acikcasi

Birincide ben öyle kötüydüm ki eşime rica ettim şimdi hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor sağolsun. Bir de sen beklentide olma ben daha kötü oluyorum dedim.
Eşler ne kadar belli etmesede meraktan ölüyorlar. Benım esim bu durumlarda genellikle yorum yapmaz beni kırmamak ıcın ama ben gecen sene dusuk yaptığımda ilk hamileliğimı oğrendıgı anki tepkisi mutluluğunu gordugum ıcın suan beni en cok onlar uzuyor aslında ne kadar mutlu olabileceğini gormus oldum dusuk yapmaktan cok onun o mutluluğunun son bulmasına uzulmustum dusunun yani insanlar ne sureclerden gecıyor bizi bizden Baska kimse anlayamaz hep Allaha sığındım hep dedıgım bir laf vardır yıcek ekmegı ne zaman varsa sağlıklı bir sekılde o zaman olsun hep nasip dedim Insallah bu sefer biz de o mutluluğu tadarız🙏🥰

His falan yok gergin ve sinirli hissediyorum ama neye sınırleniyorum onuda bilmiyorum valla ocındeki ses olmadı dıyor acaba idrar testi yapsam cıkarmı sızce 10. Gün aşılamanın

Yaşında geçiyor muhabbeti ,yapsaydın buyurdu zaten geç evlendı vs vs cokbılmıs ınsan çok evlendıgı ılk geceden gebe kalanlarla doku çevrem ben hep korunmayı bırakınca tamam hemen oluyor sanıyordum hıc böle zor olacağı aklıma gelmezdi ne cahılmısım dıyorum 😂

Nasip kısmet isi bu işler kizlar rabbim herkesi biseylerle sınıyor kimisini kocasiyla kimisini çocuğuyla bizimde sınavımız buymus dicez dua edecez elimizden geleni yapacaz takdir allahu teala nın yapacak bisey yok cok uzmeyin kendinizi sağliginizdan onemli değil hic birşey olacak insallag Allah büyüktür

Elalem ne der diye düşünmeyi bırakırsak mutlu oluruz o durmadan soran teyzeler arkadaşlar en fazla onbeş dakika konuşurlar bizi ama biz onlar yüzünden ömrümüzü heba ediyor be mutsuz oluyoruz hatta belki hormonlarimizi tetikliyor bu durum ve evlat sahibi olamiyoruz basta baskalarinin soylediklerini kendimize dert etmemeye baslamaliyiz sadece boyle bir konuda tabiki cunku insanlar konusmak icin konusuyor malesef

Elalem ne der diye düşünmeyi bırakırsak mutlu oluruz o durmadan soran teyzeler arkadaşlar en fazla onbeş dakika konuşurlar bizi ama biz onlar yüzünden ömrümüzü heba ediyor be mutsuz oluyoruz hatta belki hormonlarimizi tetikliyor bu durum ve evlat sahibi olamiyoruz basta baskalarinin soylediklerini kendimize dert etmemeye baslamaliyiz sadece boyle bir konuda tabiki cunku insanlar konusmak icin konusuyor malesef
Haklısın aynen öyle sizin problem nedir sizde mi aşılama yaptırdınız

Haklısın aynen öyle sizin problem nedir sizde mi aşılama yaptırdınız
6 yillik evliyim ve ilk yil hamile kaldim kalbi durdu kurtaj oldum birdaha olmadi bebek tabi bir cok yontem kullanildi tup bebek bile denedik nasip degilmis esimde ve bendede sorun vardi bende pco var ama adetlerim duzenli esimde hareket az ve sayida azdi neyse bir urologa gitti esim ve hareket ve hiz ve sayida artis oldu 4 aydir ilac kullaniyor bende

Yarim kaldi devam edemedim bende bi doktora gittim klomen basladik adetin ucuncu gunu sonra yumurta takibi yapti buyumus falan dedi uc a iki sagda1 sali gununden itibarende duphaston kullanmaya basladim bu arada bende insulin direnci ve pihtilasmada var bunlar icinde ilac kullaniyorum bi arastirayim dedim duphastonu kullananlar diye oyle okurkende sizin yazismalariniz gordum biseyler yazmak istedim

Yarim kaldi devam edemedim bende bi doktora gittim klomen basladik adetin ucuncu gunu sonra yumurta takibi yapti buyumus falan dedi uc a iki sagda1 sali gununden itibarende duphaston kullanmaya basladim bu arada bende insulin direnci ve pihtilasmada var bunlar icinde ilac kullaniyorum bi arastirayim dedim duphastonu kullananlar diye oyle okurkende sizin yazismalariniz gordum biseyler yazmak istedim
Iyi yapmışsın canim rabbim tez vakitte yüzünü güldürür insallah benimde esimde sorun var ilk tahlilinde hizi %0 idi sonra ilac kullandi yemesi icmesi tamamen değişti bir suru kurler uyguladik sukur su an hizi %56 oldu ve 2. Asilamami yaptirdim ilk asilamam tutmadi simdide bekliyorum bakalım hayırlısı

Back