- 20 Aralık 2020
- 214
- 155
- 18
- 33
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Göğüslerinde bi hareketlilik var mı pekiKızlar ya benim ağrılarım geçti ama sağ taraftaki o dolgunluk hissi hala var
Büyüdüler ama ben zaten hafif kilolu dolgun gogusluyumdur hafif uçta hassasiyet var o kadar hafif bulantı oluyor ve psikolojik gibide değil burnuma koku geliyor bir değişikGöğüslerinde bi hareketlilik var mı peki
İnşallah yüzümüz GülerBüyüdüler ama ben zaten hafif kilolu dolgun gogusluyumdur hafif uçta hassasiyet var o kadar hafif bulantı oluyor ve psikolojik gibide değil burnuma koku geliyor bir değişik
Allahım inşallah hepimizinİnşallah yüzümüz Gülerbenim de sadece göğüslerimde hassasiyet başladı o kadar
Yumurtan kaç mm idi.. 18 mm üzeri ise çatlamış olabilirKızlar merhaba pazartesi 25 ocakta aşılama yapılacak bugün 23.00 de çatlatma iğnesi yapacağım gonal f günlük 75 doz vuruldum bugün pembe akıntı geldı ve bel kaşık agrım var acaba çatlatma vurmadan çatlamış olabılır mıyım böle bısey basına gelen oldu mu neden olmuş olabılır bu
Büyüdüler ama ben zaten hafif kilolu dolgun gogusluyumdur hafif uçta hassasiyet var o kadar hafif bulantı oluyor ve psikolojik gibide değil burnuma koku geliyor bir değişik
İnşallah gebesidir canımKızlar merhaba ben de ayın 11.inde aşılama oldum.... bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha... hiçbir belirtimde yok.. dün test aldım yaptım bozuk çıktı o dayarın da olmazsam Pazartesi kan testi vereceğim... ama son 1 haftadır arada bi hafif başım ağrıdı başka bi belirti yok.. adetlerim hep düzenlidir
Valla içimde hiç bir umut yokİnşallah gebesidir canım
Canim çatlamış olabilir ultrasonda baktirsan daha iyiKızlar merhaba ben de ayın 11.inde aşılama oldum.... bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha... hiçbir belirtimde yok.. dün test aldım yaptım bozuk çıktı o dayarın da olmazsam Pazartesi kan testi vereceğim... ama son 1 haftadır arada bi hafif başım ağrıdı başka bi belirti yok.. adetlerim hep düzenlidir
İnşallaaaahhh hamilesindir canımKızlar merhaba ben de ayın 11.inde aşılama oldum.... bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha... hiçbir belirtimde yok.. dün test aldım yaptım bozuk çıktı o dayarın da olmazsam Pazartesi kan testi vereceğim... ama son 1 haftadır arada bi hafif başım ağrıdı başka bi belirti yok.. adetlerim hep düzenlidir
İlaçların tutarı mı bu yoksa hastaneye mi ödediniz.2200ü buldu şehir hastanesi Nihat inanın hastasıyım 1.5 yıldırsen hangi hastanede ve doktor
İlaçların tutarı mı bu yoksa hastaneye
İğne kullandım ben. İlaçlar, rahim filmi ,sperm yıkama , inseminasyan kanülü hepsi içinde sadece aşılama iğneli süreç olursa 1000 1100 oluyo rahim filmi 1000 tl idi. Benim süreç başladığından beri tutan meblaİlaçların tutarı mı bu yoksa hastaneye mi ödediniz.
Mikroçip aşılamamı yaptırdınızİğne kullandım ben. İlaçlar, rahim filmi ,sperm yıkama , inseminasyan kanülü hepsi içinde sadece aşılama iğneli süreç olursa 1000 1100 oluyo rahim filmi 1000 tl idi. Benim süreç başladığından beri tutan mebla
Yok hayır normal aşılamaMikroçip aşılamamı yaptırdınız
Mikroçip aşılamayı ilk kez bu forumda duydum gerçekten şimdi internetten baktım. Mikroçip aşılama bilinen adıyla aşılama yazıyo ama tam net bilgiye sahip değilimMikroçip aşılamamı yaptırdınız
14 mm demişlerdiYumurtan kaç mm idi.. 18 mm üzeri ise çatlamış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?