• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba pazartesi 25 ocakta aşılama yapılacak bugün 23.00 de çatlatma iğnesi yapacağım gonal f günlük 75 doz vuruldum bugün pembe akıntı geldı ve bel kaşık agrım var acaba çatlatma vurmadan çatlamış olabılır mıyım böle bısey basına gelen oldu mu neden olmuş olabılır bu

Kızlar merhaba ben de ayın 11.inde aşılama oldum.... bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha... hiçbir belirtimde yok.. dün test aldım yaptım bozuk çıktı o da🤷‍♀️😩 yarın da olmazsam Pazartesi kan testi vereceğim... ama son 1 haftadır arada bi hafif başım ağrıdı başka bi belirti yok.. adetlerim hep düzenlidir

Kızlar merhaba pazartesi 25 ocakta aşılama yapılacak bugün 23.00 de çatlatma iğnesi yapacağım gonal f günlük 75 doz vuruldum bugün pembe akıntı geldı ve bel kaşık agrım var acaba çatlatma vurmadan çatlamış olabılır mıyım böle bısey basına gelen oldu mu neden olmuş olabılır bu
Yumurtan kaç mm idi.. 18 mm üzeri ise çatlamış olabilir

Kızlar merhaba ben de ayın 11.inde aşılama oldum.... bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha... hiçbir belirtimde yok.. dün test aldım yaptım bozuk çıktı o da🤷‍♀️😩 yarın da olmazsam Pazartesi kan testi vereceğim... ama son 1 haftadır arada bi hafif başım ağrıdı başka bi belirti yok.. adetlerim hep düzenlidir
İnşallah gebesidir canım🙏

Canim çatlamış olabilir ultrasonda baktirsan daha iyi

İnşallaaaahhh hamilesindir canım 🙏🏻

İlaçların tutarı mı bu yoksa hastaneye

İlaçların tutarı mı bu yoksa hastaneye mi ödediniz.
İğne kullandım ben. İlaçlar, rahim filmi ,sperm yıkama , inseminasyan kanülü hepsi içinde sadece aşılama iğneli süreç olursa 1000 1100 oluyo rahim filmi 1000 tl idi. Benim süreç başladığından beri tutan mebla

Back