Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Devlette mi özelde mi peki. Çok şey soruyorum kusura bakmayın fiyat vs araştırıyorum helal edin hakkınızı
Olur mu öyle şey saçmalamayın birbirimize anlatmamız lazım ki öğrenelim. devlette yaptırdım ben ilaçlar için rapor çıkartıldı ama ilaçlar pahalı devlet %80ini karşılada bile yinede zorluyo. Hastane yada doktor işlem için ücret talep etmedi

Merhaba sonucun cikti mi pozitiftir insallah. Benim ilk bebeğim tedavisiz ilk denemede olmustu simdi 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor ayın 20sinde aşılama yaptırdık beklemek izdirap gibi her gece gun iyice umutsuz oluyorum. Ki normalde neşe ve umut doluyumdur

Ben de devlette üniversite hastanesinde aşılama yaptırdım sadece iğneye para verdim. Gerisi ücretsizdi tüm işlemler

Hayır vermedim üniversite hastanesi. Sadece amh için öğretim görevlisine yatırdım 158 lira. Amh ye gerek yok dedi doktor onu da ben istediğim için yaptı. Merak ettim amh yi. Daha çıkmadı amh sonucu.
Allah allah burda üni hastanesin de doktorun kendisine muayene parası veriliyo eğer doktorun öğrencilerine olursanız ücret verilmiyo

Slm kızlar bende cuma günü oldum asilama 2 tane yumurtam gelişmişti 29mm18mm doktor asilama işlemini yaptıktan 30dk sonra baktıyumurta çatlamış sperm yerine ulaşmış gerisi Allahtan artık dedi ama benm agrım sızım hiç yok bu bnm 2.asilamam ilk asilamam tuttu 3 yaşında bi oğlum var ondada hiç belirtim yoktu 14.gün test yaptım 46 küsür çıkmıştı sonucum bakalım inşallah buda tutar pozitif sonuç alırız

Canimmm sabırla günümü bekliyorum 26sinda kanda baktiricam inşallah tutmuştur hepimizin

Yorumları okudum kizlar 12. Günden erken çıkmaz sonuç, çıksa bile bu iğne etkisinden ama 12. Gunde belli oluyor oda kanda doktorda oyle soyledi çunku benimde oyle oldu 12. Gunde 9 cikti sonrasinda artik histtim göğüs hassasiyetim filan geçti kesin hasta olucam dedim ve kan verdim değer sıfırlanmış.

Canimm zaten bugün çatlatma iğnesi vuralı 15gun oldu. 15.gun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…