- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 133
- 44
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
Devlette mi özelde mi peki. Çok şey soruyorum kusura bakmayın fiyat vs araştırıyorum helal edin hakkınızıYok hayır normal aşılama
Anladım canım14 mm demişlerdi
Olur mu öyle şey saçmalamayın birbirimize anlatmamız lazım ki öğrenelim.Devlette mi özelde mi peki. Çok şey soruyorum kusura bakmayın fiyat vs araştırıyorum helal edin hakkınızı
Kızlar bugün asilamam oldu ilk aşılama denememiz. Bende veya eşimde problem olmadığı halde 9 aydır olmuyordu bakalım hayırlısıhadi bu ay aşılama yaptırıp sonuç bekleyenler heycanimizi paylaşalım.
Merhaba sonucun cikti mi pozitiftir insallah. Benim ilk bebeğim tedavisiz ilk denemede olmustu simdi 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor ayın 20sinde aşılama yaptırdık beklemek izdirap gibiKızlar bugün asilamam oldu ilk aşılama denememiz. Bende veya eşimde problem olmadığı halde 9 aydır olmuyordu bakalım hayırlısıhadi bu ay aşılama yaptırıp sonuç bekleyenler heycanimizi paylaşalım.
Ben de devlette üniversite hastanesinde aşılama yaptırdım sadece iğneye para verdim. Gerisi ücretsizdi tüm işlemlerOlur mu öyle şey saçmalamayın birbirimize anlatmamız lazım ki öğrenelim.devlette yaptırdım ben ilaçlar için rapor çıkartıldı ama ilaçlar pahalı devlet %80ini karşılada bile yinede zorluyo. Hastane yada doktor işlem için ücret talep etmedi
Doktor için muayene ücreti vermediniz miBen de devlette üniversite hastanesinde aşılama yaptırdım sadece iğneye para verdim. Gerisi ücretsizdi tüm işlemler
Eğer izmirdeysen hilal metro karşısı tavmergen tüp bebek merkezine gidebilirsin prof. Dok. Erol tavmergenin yeri oraya gidebilirsinMerhaba canım önümüzdeki ay asılama yaptıracağı bızde kısmetse mikroçipli olanı çok arastrdım hangi hastanede yaptırdınız her hastanede olmuyor genelde
Doktor için muayene ücreti vermediniz mi
Allah allah burda üni hastanesin de doktorun kendisine muayene parası veriliyo eğer doktorun öğrencilerine olursanız ücret verilmiyoHayır vermedim üniversite hastanesi. Sadece amh için öğretim görevlisine yatırdım 158 lira. Amh ye gerek yok dedi doktor onu da ben istediğim için yaptı. Merak ettim amh yi. Daha çıkmadı amh sonucu.
Canimmm sabırla günümü bekliyorum 26sinda kanda baktiricam inşallah tutmuştur hepimizinMerhaba sonucun cikti mi pozitiftir insallah. Benim ilk bebeğim tedavisiz ilk denemede olmustu simdi 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor ayın 20sinde aşılama yaptırdık beklemek izdirap gibiher gece gun iyice umutsuz oluyorum. Ki normalde neşe ve umut doluyumdur
Canimm hayırlı olsun bendede devam etti o ağrı bir hafta kadar şimdi ara ara batma oluyor amabakmicam beklicem 26siniBen de katıldım aranıza.
Ben de 22 ocakta aşılama oldum. Klasik aşılama idi. Beklemedeyim. Büyüyen yumurtanın olduğu yerde ara ara hafif ağrı oluyor.
Insallah pozitif cikarCanimmm sabırla günümü bekliyorum 26sinda kanda baktiricam inşallah tutmuştur hepimizin
Maalesef tutmadıMerhaba sonucunuz ne oldu acaba ?
Canimm zaten bugün çatlatma iğnesi vuralı 15gun oldu. 15.gun yaniYorumları okudum kizlar 12. Günden erken çıkmaz sonuç, çıksa bile bu iğne etkisinden ama 12. Gunde belli oluyor oda kanda doktorda oyle soyledi çunku benimde oyle oldu 12. Gunde 9 cikti sonrasinda artik histtim göğüs hassasiyetim filan geçti kesin hasta olucam dedim ve kan verdim değer sıfırlanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?