• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen hiç olumsuz, düşünmeyin Micro cip yöntemi normal aşılamaya göre daha iyi ve iyi sonuç alıyorsunuz ben Micro cip aşılama ile şuan 2 aylık hamileyim Güzel düşünün güzel olsun Allah isteyem herkese nasip etsin inşallah
Ilk denemenizde mi tuttu?
Eşinizde ve sizde bir sorun var mıydı?

Kızlar aşılamadan sonra 16. Gün adet oldum ama ağrılarım hala vardı şimdi doktordan geliyorum iki yumurtam catlamamis kis olmuş insanmış ağrılar biri 33 diğeri 20 lerde iki ay bekle vücut bunları parçalamak dedi ama ağrılarım hala devam ediyor doktor suçu olabilir mi bu normalmi kist oluşması lütfen bilgilendirir misiniz iğne yazdırdım ağrı kesisi onları atiliyorum yoksa uyutmuyor 🙁🙁
Canim çatlatma yaptığında kaç mm yumurtan vardı ki 20 ve üstü kist oluyor diye benim doktorum catlatmamisti mesela geçen ay

Ben birşey sorucam aşılamadan önce de akıntısı olan var mı? Belli bi dönem kesilip tekrar başlıyodu benimki şuanda öyle ama aşılama sonrası akıntı olmaz diye okudum nette

Ben birşey sorucam aşılamadan önce de akıntısı olan var mı? Belli bi dönem kesilip tekrar başlıyodu benimki şuanda öyle ama aşılama sonrası akıntı olmaz diye okudum nette
Benim aşılamadan hatta çatlatma iğnesi olmadan yoğun bi akıntım oldu. Aşılamadan sonra 1 hafta boyunca hiç olmadı şimdi dündendir beyaz akıntım var

Merhaba arkadaşlar 13 Ocak’ta aşılama olmuştum bugün 22 Ocak dayanamadım test kitlerinden aldım yaptım silik bile çizgi görmedim negatif sizce bugünden sonra olumluya dönme ihtimali var mi yada olaydaydı bugün çizgi çıkar mıydı Lütfen yardımcı olur musunuz bana🙏🏻🥺 Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Merhaba arkadaşlar 13 Ocak’ta aşılama olmuştum bugün 22 Ocak dayanamadım test kitlerinden aldım yaptım silik bile çizgi görmedim negatif sizce bugünden sonra olumluya dönme ihtimali var mi yada olaydaydı bugün çizgi çıkar mıydı Lütfen yardımcı olur musunuz bana🙏🏻🥺 Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Canım idrar içn erken 9. Günde tutunma tamamlanmış oluyor 7 ile 9 gün arası tutunma çünkü aşılama günün 0 sayıların çıksa çıksa kanda çıkar

Aşılamadan sonra aranızda kist oluşan oldumu arkadaşlar 4 10 20 cm olanları duydum ama benimdi 33 cm ve ağrım devam ediyor bı arkadaş kanamam çok oldu ameliyat olma durumu filan olmuştu dedi korktum böyle birşey yaşayan varmı eğer öyleyse memlekete annemin yanına gitmeyi düşünüyorum doktor yok bulunduğum alan terör yeri acil birşey olsa napacagimi bilmiyorum prolaktin E2 hallettim hap ilaçla rahim darlığını düşünürken bide başıma kist belası geldi doktor adet oluyorsan o da rahim ağzından gelir sıkıntı etme hiç doğum yapmamislarda olur dedi ama bu liste iki aya anca atar dedi 1 aylikda değil tek başıma elin memleketinde korkuyorum eşim bazen nöbete kalıyor gelmediği günlerde oluyor beni bı bilgilendiren olabilirmi tek yapabildiğim dua ve dualarimda hepinize yer var 🙁🤲🤲🤲😭😭

Canım zaten çok büyümüş iğneden sonra 36 saatte büyüme hızlanıyor şaşırmamak lazım kist olduğuna 20de benim doktor iğne yapmadı kist olur diye
O zaman doktor sorunu demi kuzum esimede dedim 5 6 yumurta vardı fazla yumurta yapılmaz ama yaptı 20 yide gecikti tek doktor olunca bu iste . Şuan napmam gerekir hiç bilmiyorum yarın aşılama yapan doktora gdecegim bakalım ne diyecek tartismamak için kendimi zor tutuyorum

Canım idrar içn erken 9. Günde tutunma tamamlanmış oluyor 7 ile 9 gün arası tutunma çünkü aşılama günün 0 sayıların çıksa çıksa kanda çıkar
Kanda çıkar mı acaba sizinle aynı gün asilama olmuştuk bende bugün acayip bir kasik ağrısı var iki gündürde belim ağrıyor şimdi test yaptırmaya gidiyorum varsa çıkar diye düşünüyorum bende o kasetlerden yaptım negatif di

Kanda çıkar mı acaba sizinle aynı gün asilama olmuştuk bende bugün acayip bir kasik ağrısı var iki gündürde belim ağrıyor şimdi test yaptırmaya gidiyorum varsa çıkar diye düşünüyorum bende o kasetlerden yaptım negatif di
Bende de bel ağrısı var kuzum öğrenince buraya da yazabilir misin inşallah güzel bir sonuç alırsın

Bende de bel ağrısı var kuzum öğrenince buraya da yazabilir misin inşallah güzel bir sonuç alırsın

O zaman doktor sorunu demi kuzum esimede dedim 5 6 yumurta vardı fazla yumurta yapılmaz ama yaptı 20 yide gecikti tek doktor olunca bu iste . Şuan napmam gerekir hiç bilmiyorum yarın aşılama yapan doktora gdecegim bakalım ne diyecek tartismamak için kendimi zor tutuyorum
Valla canım soğan kürü dene başka doktorda yok diyosun yani biraz bekle orda doğum falanda zor olmaz mı ne kadar daha Şırnak'ta kalıcaksiniz

Back