• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kızlar bende cuma günü oldum asilama 2 tane yumurtam gelişmişti 29mm18mm doktor asilama işlemini yaptıktan 30dk sonra baktıyumurta çatlamış sperm yerine ulaşmış gerisi Allahtan artık dedi ama benm agrım sızım hiç yok bu bnm 2.asilamam ilk asilamam tuttu 3 yaşında bi oğlum var ondada hiç belirtim yoktu 14.gün test yaptım 46 küsür çıkmıştı sonucum bakalım inşallah buda tutar pozitif sonuç alırız
İnşallah gün geçmiyor gerçekten ne kadar düşünmesekte aklım fikrim acaba tuttumu tutmadı mı hep böyleyim rabbim kucağımızı boş bırakmasın 🤲

Canimm hayırlı olsun bendede devam etti o ağrı bir hafta kadar şimdi ara ara batma oluyor amabakmicam beklicem 26sini
Sol kasığımda çalışma var gibi hafiften ağrı oluyor. Kendimce umutlanıyorum böyle oldukça.
İnşallah sağlıklı gebelik ile sonuçlanır. Yaşayan bilir çünkü. Rabbim tez vakitte hamile kalmamızı nasip etsin inşallah.

Sol kasığımda çalışma var gibi hafiften ağrı oluyor. Kendimce umutlanıyorum böyle oldukça.
İnşallah sağlıklı gebelik ile sonuçlanır. Yaşayan bilir çünkü. Rabbim tez vakitte hamile kalmamızı nasip etsin inşallah.
Amin canım amin bende yerleşme kanaması falan hicbirsey yok sanırım olmadı regli olucakmis halimde yok bilmiyorum bekliyorum işte 🤷🏻‍♀️

Kızlar merhaba butun yazısmaları okudum bende yarın asılama yaptıracağım. Sabah 8 bucukta burda olun sperm yıkanması yapıcaz sonra 11 gıbı de asılamayı yaparız dedi ınsallah tutar hepiniz dualarımdasınız🙏 bu zamanda yapan varsa gelişmeleri konusma ıcın yazdım🙂🙂

Kızlar merhaba butun yazısmaları okudum bende yarın asılama yaptıracağım. Sabah 8 bucukta burda olun sperm yıkanması yapıcaz sonra 11 gıbı de asılamayı yaparız dedi ınsallah tutar hepiniz dualarımdasınız🙏 bu zamanda yapan varsa gelişmeleri konusma ıcın yazdım🙂🙂
Canimm hayırlı olsun şimdiden Allah sevindirsin inşallah

Hayırlı uğurlu olsun. Benim de cuma günt oldu. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin bizlere.

Hadi hayırlısı Allah yüzümüzü güldürsün 🌹

Back