Aşılama Ocak 2021 aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya canim 9dabelki çıkar diyorlar aynı gün yaptirdiysak daha 8benim biraz sabredelim çünkü uzun süre cikmayabiliyor doktorlar boşuna 12 14 demiyor beklemek çok zor ama işte üzülmek var birde erkenden

Öyle mi canım benim biraz umutsuzluğa kapılmamın sebebi bazı forumlarda 9. Gün silik çizgi gördüklerini yazıyordu o nedenle
Ya canim çok nadir kanda önce ölçülüyor bazıları fazla bekliyor kaset testte orda geç beliren çizgiyi bile pozitif yorumluyor bilmiyorum negatif görüp kanda pozitif cikanda çok var

Ya canim 9dabelki çıkar diyorlar aynı gün yaptirdiysak daha 8benim biraz sabredelim çünkü uzun süre cikmayabiliyor doktorlar boşuna 12 14 demiyor beklemek çok zor ama işte üzülmek var birde erkenden
Olsa çıkar canım çünkü geçen ay çatlatma iğnesi oldukdan 8 gün sonra korona oldum ozaman test yapıldı 1 çıktı doktor dedi gebelik olusmuyir oluşsa belli olurdu 8. Günde dedi gerçektende oluşmadı

Arkadaşlar idrar testi için soruyor yalnız kanda belki çıkar çıkmayanda çok birde catlamadan 8gun sonra diyorsun aşılamada değil aşılamayı bile sıfır say diyor daha o gün döllenme yeni olduğu için.

Ocak 14 de aşılamam oldu bugün 8. Günüm hiç bi degişiklik yok ağrım vs biraz ümitsizliğe kapılmaya başladım

Ilk denemenizde mi tuttu?
Eşinizde ve sizde bir sorun var mıydı?
İlk denemem çok şükür ben polikistikover hastayım zor hamile kalanlardan değilim, eşimde problem yok sadece hamilelik lerim düşükle sonuçlanıyor devamı olmuyordu birde bu yolu denedik ama iyi ki de denemiş 4 yıldır evliyim

Merhaba canım önümüzdeki ay asılama yaptıracağı bızde kısmetse mikroçipli olanı çok arastrdım hangi hastanede yaptırdınız her hastanede olmuyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…