- 22 Mayıs 2018
- 101
- 16
- 98
- 32
- Konu Sahibi dilasariyegenoglu
-
2 yıla yakın var daha kuzuValla canım soğan kürü dene başka doktorda yok diyosun yani biraz bekle orda doğum falanda zor olmaz mı ne kadar daha Şırnak'ta kalıcaksiniz
Ya canim 9dabelki çıkar diyorlar aynı gün yaptirdiysak daha 8benim biraz sabredelim çünkü uzun süre cikmayabiliyor doktorlar boşuna 12 14 demiyor beklemek çok zor ama işte üzülmek var birde erkendenKanda çıkar mı acaba sizinle aynı gün asilama olmuştuk bende bugün acayip bir kasik ağrısı var iki gündürde belim ağrıyor şimdi test yaptırmaya gidiyorum varsa çıkar diye düşünüyorum bende o kasetlerden yaptım negatif di
Ya canim çok nadir kanda önce ölçülüyor bazıları fazla bekliyor kaset testte orda geç beliren çizgiyi bile pozitif yorumluyor bilmiyorum negatif görüp kanda pozitif cikanda çok varÖyle mi canım benim biraz umutsuzluğa kapılmamın sebebi bazı forumlarda 9. Gün silik çizgi gördüklerini yazıyordu o nedenle
İnşallah çok teşekkür ederim yazarım tabiBende de bel ağrısı var kuzum öğrenince buraya da yazabilir misin inşallah güzel bir sonuç alırsın
Canim başka bir doktor yakın illerden falan ayarlamaya çalış böyle sağlığına birsey olur Allah korusun2 yıla yakın var daha kuzudoğuma memlekete giderim zaten bı bebiş oluşunda gerisi önemli değil gidilir gelinir
Olsa çıkar canım çünkü geçen ay çatlatma iğnesi oldukdan 8 gün sonra korona oldum ozaman test yapıldı 1 çıktı doktor dedi gebelik olusmuyir oluşsa belli olurdu 8. Günde dedi gerçektende oluşmadıYa canim 9dabelki çıkar diyorlar aynı gün yaptirdiysak daha 8benim biraz sabredelim çünkü uzun süre cikmayabiliyor doktorlar boşuna 12 14 demiyor beklemek çok zor ama işte üzülmek var birde erkenden
Arkadaşlar idrar testi için soruyor yalnız kanda belki çıkar çıkmayanda çok birde catlamadan 8gun sonra diyorsun aşılamada değil aşılamayı bile sıfır say diyor daha o gün döllenme yeni olduğu için.Olsa çıkar canım çünkü geçen ay çatlatma iğnesi oldukdan 8 gün sonra korona oldum ozaman test yapıldı 1 çıktı doktor dedi gebelik olusmuyir oluşsa belli olurdu 8. Günde dedi gerçektende oluşmadı
Peki siz öyle diyorsanız öyledirArkadaşlar idrar testi için soruyor yalnız kanda belki çıkar çıkmayanda çok birde catlamadan 8gun sonra diyorsun aşılamada değil aşılamayı bile sıfır say diyor daha o gün döllenme yeni olduğu için.
Canim sanki muhalefet oluyormuş gibi olmuş kusura bakmaPeki siz öyle diyorsanız öyledir
Canım kan testini verdin miİnşallah çok teşekkür ederim yazarım tabi
Benimde 4. Günüm bugün oldu ama değişiklik değil aynı akıntım inşallah sıkıntı yokturBenim aşılamadan hatta çatlatma iğnesi olmadan yoğun bi akıntım oldu. Aşılamadan sonra 1 hafta boyunca hiç olmadı şimdi dündendir beyaz akıntım var
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ?Evet ağızdan içiyorum daha öncesinde yapıyordu bazı yan etkiler ama bugün daha farklı oldu sanki yarın veya salı günu kan vericem.
Negatif canim sonuçCanım kan testini verdin mi
Önemli değil sonuç negatif doktorumada attım oda ayni fikirdeCanim sanki muhalefet oluyormuş gibi olmuş kusura bakmaama çok kişi yazıyor forumda hatta burdada bir arkadaş yazdı ya belli olmuyor gerçekten
Anladım kuzum rabbim en kısa zamanda hayırlı haberi alabilmeni alabilmemizi nasip etsinNegatif canim sonuç
Bende 15 inde aşılama oldum bende de hiçbir belirti yok ama belli olmuyor nasipOcak 14 de aşılamam oldu bugün 8. Günüm hiç bi degişiklik yok ağrım vs biraz ümitsizliğe kapılmaya başladım
İlk denemem çok şükür ben polikistikover hastayım zor hamile kalanlardan değilim, eşimde problem yok sadece hamilelik lerim düşükle sonuçlanıyor devamı olmuyordu birde bu yolu denedik ama iyi ki de denemiş 4 yıldır evliyimIlk denemenizde mi tuttu?
Eşinizde ve sizde bir sorun var mıydı?
Merhaba canım önümüzdeki ay asılama yaptıracağı bızde kısmetse mikroçipli olanı çok arastrdım hangi hastanede yaptırdınız her hastanede olmuyor geneldeKızlar merhaba bende bugün prp çip bebek yöntemiyle aşılama için tedaviye başladım ilk iğnemi vuruldum merional 75 5 gün boyunca vurulcakmışım henüz aşılamanın nezmn yapılacağını bilmiyorum önümüzdeki hafta heralde inşallah hepimiz için hayırlısı olur benim bu ikinci aşılamam olucak ilki klasik yöntemleydi bu sefer mikroçip yöntemiyle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?