Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtalar catlamadıgı için mi kist olmus? Yoksa arkadan buyuyen minik yumurtalar mı kist yapıyor kı ? 18mm ye ulasamayan ? Dr un ne dıyor sebebe ?
Şöyle birşey oldu. Ben aşılamayı çapada yaptirdim. Adet olunca gittim oraya. Beni kontrol ettiler. Çok güzel kist falan olusmamis dediler. Sonra hem icim rahat etmedi hem de orda devam etmek istemiyordum. Sonraki gün zeynep kamilde tüp bebek merkezine gittim. 3 doktor gördü. 3ü de dedi ki kistlerin var 7 tane. Yumurtalarin buyümüş ama görememişler. Zamaninda çatlatamamislar dediler. 7 tane yumurtam gelismis. Capada 2 tane diyorlardi.

Kiz yaptirdinmii..hayirlisi olsn yaa ne diyelim adet belirtileri fln varmiydi peki cnm
Duramadım yaptırdım .dün yaptırdım saglık ocagında bugun sonucu aldım . Henuz adet belırtısı yok. Progestan gecıktırcek dıye dusunuyorum .cunku ilk asılamamda 12.gun regl olmustum . Bugun 13.gunu aşılamamın .

arkadaslar birseymi ögrenmek istediniz de ben kacirdim? sormak istediginiz birsey varsa sorabilirsiniz.

arkadaslar birseymi ögrenmek istediniz de ben kacirdim? sormak istediginiz birsey varsa sorabilirsiniz.
merhaba, ben sormak istiyorum. bugün çatlama iğnesinin 8. aşılamanın 7.günü ve sürekli şiş dolanıyorum. Sağ kasığım ağrıyor arda diğer sol kasığımada vuruyor. ve gögüslerimde bugün dokununca ağrı oluyor. İlaçlardan mı bilmiyorum ama mide bulantım var ara sıra. sizin belirtileriniz var mıydı? varsan kaçıncı gün başladı? birde jel kullandınızmı? oda şişkinlik yapıyor sanırım ya

tabiki yardimci olmaya calisayim. benim 2.asilamamda ilk gün kahverengi akintim olmustu, 7.8.ve 9. gün böyle bicak saplanir gibi agrilarim olmustu, cok cok kisa sürmüstü, 1-2 saniyelik bicak saplanmalari gibi farkli kasik agrilari. süphelenip 10.günü kanda ögrenmistim hamile oldugumu malesef düsük yasadim.
bu sefer hic bir belirtim olmadi, ne kahverengi akintim, ne kasik agrim, ne karin agrim. tutmadigini düsünüp agladim yani düsün, ama cok sükür olumlu oldu. 14.gün idrar testinde ögrendim.
jel degilde progestan kullaniyorum ben sabah aksam bir tane.

Benimde 11 gün bugün ile birlikte dün de idrar testi yaptım ikiside negatif ama mide bulantısı ve bel ağrım var adetime de 2 gün var Allah hepimize hayırlısı ne ise onu versin

Kun fe yekun

Benim de hicbir belirtim yoktu, dun yani 13. Gun test yaptım malesef tek çizgi. Ben de regl olmayı bekliyorum artık. Gerci ben aşılama vs ile devam etmeyecegim

2015 eylül anneleri bende nerden tanıyorum diyorum.
Eylül de doğum yapacakken ağustos da erken doğum oldu.
Hikayemiz aynı 3.5 yaşında kızım ve ikinci için denemeler

Merhaba arkadaslar bende bu ay ilk asilama olucam femara kullan dedi doktorum ama daha once kullanmsdm ve yumurta olmamisdi klomenle ise 5 tane yumurtam olusmusdu doktorum uyardm ama klomenden daha uyi bi ilac dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…