- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Ben 2,5 yıldır deniyorum ve benim de sebepsiz olmuyor. 3,5 yaşında bir oglum varSiz kaç yıldır denıyorsunuz ,evet en fazla iki ay dinlenıp tüp düşünuyorum
Birincisi hangi sehir icin arastırma yaptıgınızı bilmiyoruz ikincisi ve en onemlisi de zaten bu topikte aşılaması başarılı olan yok. Basarısı olmayan bir dr veya hastane de sizin işinize yaramaz sanırımKimse neden bana cevap vermiyor çok zor olmasa gerek..
Birincisi hangi sehir icin arastırma yaptıgınızı bilmiyoruz ikincisi ve en onemlisi de zaten bu topikte aşılaması başarılı olan yok. Basarısı olmayan bir dr veya hastane de sizin işinize yaramaz sanırımKimse neden bana cevap vermiyor çok zor olmasa gerek..
Kiz yaptirdinmii..hayirlisi olsn yaa ne diyelimKan testi de 1.0 yani gebelik yok
Şöyle birşey oldu. Ben aşılamayı çapada yaptirdim. Adet olunca gittim oraya. Beni kontrol ettiler. Çok güzel kist falan olusmamis dediler. Sonra hem icim rahat etmedi hem de orda devam etmek istemiyordum. Sonraki gün zeynep kamilde tüp bebek merkezine gittim. 3 doktor gördü. 3ü de dedi ki kistlerin var 7 tane. Yumurtalarin buyümüş ama görememişler. Zamaninda çatlatamamislar dediler. 7 tane yumurtam gelismis. Capada 2 tane diyorlardi.Yumurtalar catlamadıgı için mi kist olmus? Yoksa arkadan buyuyen minik yumurtalar mı kist yapıyor kı ? 18mm ye ulasamayan ? Dr un ne dıyor sebebe ?
Duramadım yaptırdım .dün yaptırdım saglık ocagında bugun sonucu aldım . Henuz adet belırtısı yok. Progestan gecıktırcek dıye dusunuyorum .cunku ilk asılamamda 12.gun regl olmustum . Bugun 13.gunu aşılamamın .Kiz yaptirdinmii..hayirlisi olsn yaa ne diyelimadet belirtileri fln varmiydi peki cnm
merhaba, ben sormak istiyorum. bugün çatlama iğnesinin 8. aşılamanın 7.günü ve sürekli şiş dolanıyorum. Sağ kasığım ağrıyor arda diğer sol kasığımada vuruyor. ve gögüslerimde bugün dokununca ağrı oluyor. İlaçlardan mı bilmiyorum ama mide bulantım var ara sıra. sizin belirtileriniz var mıydı? varsan kaçıncı gün başladı? birde jel kullandınızmı? oda şişkinlik yapıyor sanırım yaarkadaslar birseymi ögrenmek istediniz de ben kacirdim? sormak istediginiz birsey varsa sorabilirsiniz.
tabiki yardimci olmaya calisayim. benim 2.asilamamda ilk gün kahverengi akintim olmustu, 7.8.ve 9. gün böyle bicak saplanir gibi agrilarim olmustu, cok cok kisa sürmüstü, 1-2 saniyelik bicak saplanmalari gibi farkli kasik agrilari. süphelenip 10.günü kanda ögrenmistim hamile oldugumu malesef düsük yasadim.merhaba, ben sormak istiyorum. bugün çatlama iğnesinin 8. aşılamanın 7.günü ve sürekli şiş dolanıyorum. Sağ kasığım ağrıyor arda diğer sol kasığımada vuruyor. ve gögüslerimde bugün dokununca ağrı oluyor. İlaçlardan mı bilmiyorum ama mide bulantım var ara sıra. sizin belirtileriniz var mıydı? varsan kaçıncı gün başladı? birde jel kullandınızmı? oda şişkinlik yapıyor sanırım ya
hayirlisi insallah vardir gebelikBenimde bugun 9.günüm hic bi belirti yok arkadaslar.test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi
Benim de hicbir belirtim yoktu, dun yani 13. Gun test yaptım malesef tek çizgi. Ben de regl olmayı bekliyorum artık. Gerci ben aşılama vs ile devam etmeyecegimbnmde 10.günümm bnmde hiç bir belirtim yok.
Hayırlısı buymuş deyip devam edecegiz hayatımıza...Benimde 11 gün bugün ile birlikte dün de idrar testi yaptım ikiside negatif ama mide bulantısı ve bel ağrım var adetime de 2 gün var Allah hepimize hayırlısı ne ise onu versin
Kun fe yekun
Aynen hayırlısı gerçektenHayırlısı buymuş deyip devam edecegiz hayatımıza...
Benimde karnim ve kasiklarimda var şişkinlik . Iyi haberlerin sebebidir insallahBana crinone jel verdi canim ama bugun baslicam. Ağrı yok ama cok siskinligim var benim.
Benim de hicbir belirtim yoktu, dun yani 13. Gun test yaptım malesef tek çizgi. Ben de regl olmayı bekliyorum artık. Gerci ben aşılama vs ile devam etmeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?