Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma ignesini dr mu yaptı ?

Banaşu saatte catlatmanı ol dıyo ,kendım oluyorum acilde .oyuzden istesem biraz geç olablrdım de dr dan iyimş bilcem ,bu sefer de kist falan olursa diye korktum ,dediği saate uydum.
Biz yine doktoru dinleyelim canim..Bundan sonraki surecte ne yapmayi planliyorsun? Bu tutmazsa ben 2.ci asilama icin cok kararsizim.Biraz ara verip tupe mi gecsem diyorum.

Biz yine doktoru dinleyelim canim..Bundan sonraki surecte ne yapmayi planliyorsun? Bu tutmazsa ben 2.ci asilama icin cok kararsizim.Biraz ara verip tupe mi gecsem diyorum.
2.aşılamayı olmayacaktım aslında . Tüp yaptırcaktım hemen 1.asılama sonrası .ama ona reglın 2.gunu başlanıomıs . Ben 4.günü gitmiştim gec kaldım .bos kLmasın bu ay dıye deneyelım ıkımcıyı dedık.çok aşılama yerine tup daha mantıklı hem ekonomi hem yıpranma acısından dıyorlar ve asılama tutma şansı yüzde 15 , tüp ise yuzde 60-70 .

Şuan tüp istegım de pek yok belkıde bişey yapmayabılırım bikaç ay , kafamdan atmayı denıcem bu düşünceyı .

Hanimlar ben 2 ocakta asilama olmustum. Zaten hemen asilamanin 11. Gününde adet olmuştum. 3. Asilamamdi. Gonal f kullanmistim. 75 mg. 7 tane nurtopu gibi kistim oluşmuş. Çok mutsuzum prolaktinim de fırlamış. Şimdi onlar düzelsin diye tedavi görmem lazim önce. Sonra tüp bebek cok yüksek de degildi neden bu kadar kistim oldu anlayamadim ki (

Bende bu konuda takintiliyim. Benimde igneden sonraki 41.saatte oldu asilamam. Genelde 36 saat en uygun saat diyorlar. Bana da oncesinde catlayip catlamadigina bakilmadi. Keske israr etseydm dedim ama bu sefer doktor cok yogundu

Ayrica ayni gun asilama olmuşuz .bende öğlen 12 de asilamami oldum. Progestan kullaniyomusun. Ben aldim basladim bugun. Ayaktayken kasiklarimda ozellikle yumurta bolgem olan sol kasigimda agri vardi. Sizde var mi oyle bir agri

Prolaktin duzeyi ne kadar. Ayrica 7 tane kist cok degil mi. Bir ayda o kistler erir merak etme. Benm de prolaktinim yuksekti 40lardaydi dostinex kullandim bu ay ayni zamanda. Düşmüştür büyük ihtimalle . yani Tup bebek oncesinde sadece 1 ay dinlenir ve sikintilari halledersin. Aşılama hakkın da bitti. 3ten baska yapmaya gerek duymuyorlar. Hayirlisi olsun insallah. Tüp bebek orani daha yuksek. Insallah yuzun guler en kisa zamanda

Canim kistler kolay gider üzülen benim.her ay oluyor adetle atarsin ilgar kullanırsan hemde biraz toparlanmış olursun sonra tüp bebekle inşallah kavuscaksin

İlk aşılaman mıydı ? Tüpe kadar aşılamaya devam mı bekleme sürecı mı ? Sızın sorununuz ne ,sebepsiz infertılıte mi
Evet ilk aşılama benim, sorun yok bizde. Ben özel yaptıracagım tüpü rapor falan çıkarmayacagım o sebepten istedigim zaman yaptıracagım.

Yumurtalar catlamadıgı için mi kist olmus? Yoksa arkadan buyuyen minik yumurtalar mı kist yapıyor kı ? 18mm ye ulasamayan ? Dr un ne dıyor sebebe ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…