- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.578
- 63
- 33
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
75 ile basladim. 2 tane olustu. Siz kac taneyle basliyorsunuz?Merhaba , bende bu ay ilk asilamamı olacagim. Gonal f igneye yeni basladim.Sizler kac dozla basladiniz kac yumurtaniz oldu kizlar?
Ben gunde 1 tane 112.5 dozla basladim. Fazla mi acaba ya75 ile basladim. 2 tane olustu. Siz kac taneyle basliyorsunuz?
Herkese göre degisir bu. Bence benimki azdı. Çünku ne kadar yumurta o kadar şans demek.Ben gunde 1 tane 112.5 dozla basladim. Fazla mi acaba ya
36 saat sonra.Merhaba arkadaslar ,ben de 4 ocakta ikinci aşılamamı oldum . Sızın aşılamanız çatlatma iğnesinden kaç saat sonra yapıldı ?
Kaç yumırtanız var acaba ? Kaç mm iken ovıtrella vuruldu ?hayırlı olur hepımızın aşılamaları inş.Merhaba kizlar bende geleyim araniza :) 4 ocakta ilk asilamami oldum hayirlisi olur insallah
Üç aşılamanızda aynı doz ve aynı sayıda yumurta mı ?75 ile basladim. 2 tane olustu. Siz kac taneyle basliyorsunuz?
2 yumurta olusmustu bnm biri 18 digeri 17 mmken catlatildilar..gonal f 900 75 ml kullandm..ovitrelle istemedi dr.um elimde vardi ama istemedi onu kullanmami baska bi catlatma ignesi alip vurundum..hayirlisi insallah hepimiz hakkinda..guzel haberler verelim insallahKaç yumırtanız var acaba ? Kaç mm iken ovıtrella vuruldu ?hayırlı olur hepımızın aşılamaları inş.
Cuma bi de c.tesi yatmaya calistm cnm bugun ck dikkat etmedim ne yalan solim..dr.a kalsa cuma dikkat et yetr dedi ondn gecti diye dusunuyrm artk..hayirlisi bakalim..bi kase kabak cekirdegi yemeye calisiyrm her gun..o kdr baska da bisi yapmiyrm cnm..İnşallah inşallah ben ilki kadar heyecanlı degılım ilkinde 1-2 hafta yatmıstım hep .
Süreciz nasıl gecıyor ,nelere dikkat ediyorsunuz ,dinlenıyor musunuz ?
Senin varmi ozel olarak yaptigin bisiİnşallah inşallah ben ilki kadar heyecanlı degılım ilkinde 1-2 hafta yatmıstım hep .
Süreciz nasıl gecıyor ,nelere dikkat ediyorsunuz ,dinlenıyor musunuz ?
Ben de kendimi cok yormamaya caşısıyorum .bana da dr um ilk gun dınlenmek yeterli demıstı ama . Kabak cekırdegı ne için ? İlk aşılamam da progesteron vermemişti ,bunda verdı jel kullanıyorum .aşılama sonrası ilişki onerdı mı dr unuz yada yasakladı mı ?Senin varmi ozel olarak yaptigin bisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?