Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2015 eylül anneleri bende nerden tanıyorum diyorum.
Eylül de doğum yapacakken ağustos da erken doğum oldu.
Hikayemiz aynı 3.5 yaşında kızım ve ikinci için denemeler
Yine kesişmiş yollarımız, inşallah bu bir işarettir ve 2. Ler de gelecektir en kısa zamanda. Ben 2015 eylulde yaptım dogumu ve 2,5 yıldır malesef 2. Olmuyot

Yine kesişmiş yollarımız, inşallah bu bir işarettir ve 2. Ler de gelecektir en kısa zamanda. Ben 2015 eylulde yaptım dogumu ve 2,5 yıldır malesef 2. Olmuyot

Bende 36+4 de yapmıştım . Ağustos oldu o yüzden.
Biz hiç korunmadik aylar yıllar derken ciddi ciddi düşünüyoruz çocuk ama yine olmuyor. Tabi varikosel sorunumuz var belki bu süreçte bende sorun olmuştur bilemiyorum. Hiç aşılama yaptirmadim bi kaç akışına bıraktım mart gibi tekrar Dr giderim.
Rabbim nasip etsin inşallah

10.gün aşılamanın.bu sabah test yaptim negatif arkadaşlar.acaba erkenmi reglim gecikirmi diye umut etmicem.olsa silik gölge gibi bile olsa çıkardı.nasip değilmiş daha vakti gelmemiş demekki

Kac yasındasın bilmiyorum ama cok zaman kaybetme biran once git dr. Insallah hepimiz icin hayırlısı olur...

Marta kadar akısına mı bırakcaksın ,yumurta takıbı falam yaptırcak mısım ?
Evet akışına bırakacagım zaten bu surec beni cok yıprattı.1 defa aşılama yaptırdım ama o bile zor geldi bana cunku tedavi olmak istemedim hiç. Dr. Um da bunu biliyor o yuzden direkt tup bebek yapalım sana demişti. Bakalım hayırlısı

Kizlar galiba hic kimse basarili olmadi asilamada, ben pazartesi yaptircam ama umutlanmamak lazim. Bende de sebebsiz diyolar ama anlamadim ya bide femera kullanipta birden fazla yumurtasi olan varmi

Kizlar galiba hic kimse basarili olmadi asilamada, ben pazartesi yaptircam ama umutlanmamak lazim. Bende de sebebsiz diyolar ama anlamadim ya bide femera kullanipta birden fazla yumurtasi olan varmi
10 -15 kişide 1 kişide tutuyo yani şans yuzde 10-15 düşük bir oran .dr da soluyor bunu zaten ama ınsan umutlanıyor .tutan biriki kişi var grupta sadece. Ben gonal f kullanmıstım .dediğin ilacı bılmıyorum canım . Hayırlı oldun ınsallah asılaman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…