Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet cnm sperm sayısı az olan spermlerde hareketsiz ve yapısı bozuk dedi doktoru, yani şuan hiçbir işe yaramıyolar dedi, emodex diye bir ilaç verdi onu kullanıyor, keçiboynuzu kürü ve çakşır suyu kullanıyor takviye olarakta.
ilaç fayda etmezse opstravent al eczaneden 250 lira 1 aylık kullanımda 15 milyondan 40 milyona yukseldi günde 1 paket sigara içerken siz düşünün en az 3 aylık kullanımı varmıs bizde aşılama sonucundan sonra devam edicez yada etmicez bakalım

ilaç fayda etmezse opstravent al eczaneden 250 lira 1 aylık kullanımda 15 milyondan 40 milyona yukseldi günde 1 paket sigara içerken siz düşünün en az 3 aylık kullanımı varmıs bizde aşılama sonucundan sonra devam edicez yada etmicez bakalım
Martta kontrole gidecek kuzum bakalım inşallah fayda etmiştir ilaç etmediyse o ilacı da deneriz.

Konuyu ben acmistim. Suan tedavisiz gebeyim Allahin izni ile. Darisi isteyen herkesin basina
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın uyguladığınız bir yöntem veya kullandığınız bir ilaç varmıydı acaba bilgi verirseniz sevinirim.

kızlar merhaba bende aşılama yaptıracağım. benim sorunum sebepsiz infertilite bu durumda aşılma olup tutan var mı

Back