- 29 Aralık 2016
- 398
- 363
- 53
- Konu Sahibi Hatice Meryem
27 yasim. 1 yildir ugrasiyoruz.Yaşın kaç ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 yasim. 1 yildir ugrasiyoruz.Yaşın kaç ?
Bana crinone jel verdi canim ama bugun baslicam. Ağrı yok ama cok siskinligim var benim.Ayrica ayni gun asilama olmuşuz .bende öğlen 12 de asilamami oldum. Progestan kullaniyomusun. Ben aldim basladim bugun. Ayaktayken kasiklarimda ozellikle yumurta bolgem olan sol kasigimda agri vardi. Sizde var mi oyle bir agri
Yaşın küçükmüş , beni yaş ta strese sokuyor 35 yaşındayım27 yasim. 1 yildir ugrasiyoruz.
Ozel degilse problem ne sizde? Sebepsiz mi?Yaşın küçükmüş , beni yaş ta strese sokuyor 35 yaşındayım
Benim yaşım 37 :) ama dr um 40 a kadar eger düşünüyorsam tüp bebek yapıp dogum yapmam gerektigini soyluyor. Yasını cok problem etme ama kararlarında hızlı ol derimYaşın küçükmüş , beni yaş ta strese sokuyor 35 yaşındayım
Sebepsiz infertilite . Bende de eşimde de bir sorun gorunmuyor .Ozel degilse problem ne sizde? Sebepsiz mi?
Sizin de mi aynı ?Sebepsiz infertilite . Bende de eşimde de bir sorun gorunmuyor .
Siz kaç yıldır denıyorsunuz ,evet en fazla iki ay dinlenıp tüp düşünuyorumBenim yaşım 37 :) ama dr um 40 a kadar eger düşünüyorsam tüp bebek yapıp dogum yapmam gerektigini soyluyor. Yasını cok problem etme ama kararlarında hızlı ol derim
Benimde tuplerim kapaliydi. Ekim ayimda laporoskopi oldum ikiside acildi cok sukur ama hala hamile kalamadim. Esimde sorun yok.Sebepsiz infertilite . Bende de eşimde de bir sorun gorunmuyor .
Canim hangi sehirdesin onu söylersen yardimci olabiliriz.Kimse neden bana cevap vermiyor çok zor olmasa gerek..
Bız ıkı yıldır dusunuoz , ilk yıl 1 kere dıs gebelık gecırdım ,sonra 8 ay falan kendımız denedık olmayınca başladık klomen asılamasürecıneBenimde tuplerim kapaliydi. Ekim ayimda laporoskopi oldum ikiside acildi cok sukur ama hala hamile kalamadim. Esimde sorun yok.
Benim rahmim kalp şeklınde bıraz ustten basık ,dr bunun sorun olmadıgını soyledı ama aklıma bu takılıyorBız ıkı yıldır dusunuoz , ilk yıl 1 kere dıs gebelık gecırdım ,sonra 8 ay falan kendımız denedık olmayınca başladık klomen asılamasürecıne
Bence baska bir dr a daha danis, cunku bu sebeple laparoskopi olanlar duydum cnm.Cok basit bir islem zaten.Benim rahmim kalp şeklınde bıraz ustten basık ,dr bunun sorun olmadıgını soyledı ama aklıma bu takılıyor
Canım zaten olumlu sonuc alan yok gibi birşey grupta yani tafsıye verebılecek durumda degılız malesefCanim hangi sehirdesin onu söylersen yardimci olabiliriz.
Çok korkuyorum ya yanlış birşey yapıp iyice kotu olursa diye .hiç mudahele ettırmemek mi daha iyi bılemedım hiç .Bence baska bir dr a daha danis, cunku bu sebeple laparoskopi olanlar duydum cnm.Cok basit bir islem zaten.
Iste bu yuzden bence birkac doktordan fikir almalisin. Ben laporoskopi olmadan once 2 dr ile gorustum ameliyati olayim mi yoksa direk birakayim kapali kalsin tup mu yapayim diye. 3.cu doktora da gidiyordum ki vazgecip ameliyat oldum.Çok korkuyorum ya yanlış birşey yapıp iyice kotu olursa diye .hiç mudahele ettırmemek mi daha iyi bılemedım hiç .
benimde rahmim retrovert, doktor sorun degil diyorsa sorun degildir canim, aklina takilmasin. merdiven alti yerlere gitmekten hep cok korkmusumdur, yok ebeler varmis düzeltiyormus felan dediler banada, gerek duymadim, gitmedimde hic. rabbim ol degince oluyor, cok sükür. insallah en kisa zamanda sizde cift cizgiyi görürsünüz, hayirlisi ins hepmiz icinBenim rahmim kalp şeklınde bıraz ustten basık ,dr bunun sorun olmadıgını soyledı ama aklıma bu takılıyor