Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrica ayni gun asilama olmuşuz .bende öğlen 12 de asilamami oldum. Progestan kullaniyomusun. Ben aldim basladim bugun. Ayaktayken kasiklarimda ozellikle yumurta bolgem olan sol kasigimda agri vardi. Sizde var mi oyle bir agri
Bana crinone jel verdi canim ama bugun baslicam. Ağrı yok ama cok siskinligim var benim.

Aşılama için doktor tavsiyesi edermisiniz 4 yıldır kararsızlıktan ve korkudan muayene olamıyorum lütfen yardım edin arkadaşlar

Benimde tuplerim kapaliydi. Ekim ayimda laporoskopi oldum ikiside acildi cok sukur ama hala hamile kalamadim. Esimde sorun yok.
Bız ıkı yıldır dusunuoz , ilk yıl 1 kere dıs gebelık gecırdım ,sonra 8 ay falan kendımız denedık olmayınca başladık klomen asılamasürecıne

Çok korkuyorum ya yanlış birşey yapıp iyice kotu olursa diye .hiç mudahele ettırmemek mi daha iyi bılemedım hiç .
Iste bu yuzden bence birkac doktordan fikir almalisin. Ben laporoskopi olmadan once 2 dr ile gorustum ameliyati olayim mi yoksa direk birakayim kapali kalsin tup mu yapayim diye. 3.cu doktora da gidiyordum ki vazgecip ameliyat oldum.

Benim rahmim kalp şeklınde bıraz ustten basık ,dr bunun sorun olmadıgını soyledı ama aklıma bu takılıyor
benimde rahmim retrovert, doktor sorun degil diyorsa sorun degildir canim, aklina takilmasin. merdiven alti yerlere gitmekten hep cok korkmusumdur, yok ebeler varmis düzeltiyormus felan dediler banada, gerek duymadim, gitmedimde hic. rabbim ol degince oluyor, cok sükür. insallah en kisa zamanda sizde cift cizgiyi görürsünüz, hayirlisi ins hepmiz icin

Back