- 25 Mayıs 2017
- 828
- 534
- 103
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Ilaclar agri yapiyordur. Insallah değer demek istedim. Zaman hizli geçiyor bana göre. Calistigim icin günler nasil geciyor anlamiyorum.Insallah canim ama 3.gunden belirti verir mi ki? Zaman nasil gececek hic bilmiyorum
Tesekkurler canim insallah hayirlisi10 -15 kişide 1 kişide tutuyo yani şans yuzde 10-15 düşük bir oran .dr da soluyor bunu zaten ama ınsan umutlanıyor .tutan biriki kişi var grupta sadece. Ben gonal f kullanmıstım .dediğin ilacı bılmıyorum canım . Hayırlı oldun ınsallah asılaman .
İdrar bazen yanlıs sonuc verebılıyırmus ,ya birkaç farklı marka idrar testı yap yada kan ,yada regl gecıkırse yap sen bilirsin ,sonrakı ay napcaksın ? Aşılama mıKizlar slm..bugun asilamanin 14. Gunuydu sabah idrar testi yaptim negatif cikti normalde kan testi vermemi soylemisti dr bugun icin vermeyeyim demi gerk yk idrar negatif sonucta
Hic bir fikrim yk kuzu yaa direk tupe gecsem diyrm aslinda..dr.la gorustuktn sona karar vericem muhtemelenİdrar bazen yanlıs sonuc verebılıyırmus ,ya birkaç farklı marka idrar testı yap yada kan ,yada regl gecıkırse yap sen bilirsin ,sonrakı ay napcaksın ? Aşılama mı
Laboquik marka yaptm cnm ya yanls olacagini sanmiyrm ama..Sen adet oldunmu cnm gunumuz ayni seninleİdrar bazen yanlıs sonuc verebılıyırmus ,ya birkaç farklı marka idrar testı yap yada kan ,yada regl gecıkırse yap sen bilirsin ,sonrakı ay napcaksın ? Aşılama mı
Olmadım canım ama olcak gıbıyım bugun .test hep negatıf cıkıyor . Ya bu ay tüp yaptırsammı beklesemmi çok kararsızımLaboquik marka yaptm cnm ya yanls olacagini sanmiyrm ama..Sen adet oldunmu cnm gunumuz ayni seninle
canım benimde aynı ilk çoçugum 2. ayda olmuştu ikinci olmuyorSorun yok, ilk cocugum da normal yollarla 4. Ayda olmustu ama 2. Olmuyor
Boyle olabiliyormus herhangi bir açıklaması malesef yokmuscanım benimde aynı ilk çoçugum 2. ayda olmuştu ikinci olmuyor
Siz regl oldunuz mu?İdrar bazen yanlıs sonuc verebılıyırmus ,ya birkaç farklı marka idrar testı yap yada kan ,yada regl gecıkırse yap sen bilirsin ,sonrakı ay napcaksın ? Aşılama mı
canım bence vardır illa bir sebebi ama tıp o kadar gelişmemiş bence hayırlısı olsun hakkımızdaBoyle olabiliyormus herhangi bir açıklaması malesef yokmus
Canım E2 değerine bakıldımı yapılmadan önce kaç olması gerektiğini söyledi doktorMerhaba arkadaşlar. Ocak ayında aşılama yaptıranlar gelin beraber bekleyelim. Ben 3. Aşılamamı 2 Ocakta oldum. Beklemedeyim. Gonal f ve ovitralle kullandım. İnşaallah hayırlı sonuçlar alırız.
Evet bugun 14.günüm regl oldumSiz regl oldunuz mu?
E2 degeri nedirCanım E2 değerine bakıldımı yapılmadan önce kaç olması gerektiğini söyledi doktor
12. Gün icin iyi gibiKızlar bugn bnm 12.günümdü beta hcg 9.7 çıktı. Çok dşük
İğnenin etkisi geçmiştr hrlde. Çtlatma olalı yrn 2 hfta olucak12. Gün icin iyi gibi
Gecer diye biliyorum ben de. Tekrar kan testi yaptirip bakin yükselme var mi diye. Umutlandirmak istemem ancak insallah hamilesiniz. Hayirli ugurlu olsunİğnenin etkisi geçmiştr hrlde. Çtlatma olalı yrn 2 hfta olucak
Ağzından bal damlıyo cnm inş.Gecer diye biliyorum ben de. Tekrar kan testi yaptirip bakin yükselme var mi diye. Umutlandirmak istemem ancak insallah hamilesiniz. Hayirli ugurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?