Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkurler canim insallah hayirlisi

Kizlar slm..bugun asilamanin 14. Gunuydu sabah idrar testi yaptim negatif cikti normalde kan testi vermemi soylemisti dr bugun icin vermeyeyim demi gerk yk idrar negatif sonucta

Kizlar slm..bugun asilamanin 14. Gunuydu sabah idrar testi yaptim negatif cikti normalde kan testi vermemi soylemisti dr bugun icin vermeyeyim demi gerk yk idrar negatif sonucta
İdrar bazen yanlıs sonuc verebılıyırmus ,ya birkaç farklı marka idrar testı yap yada kan ,yada regl gecıkırse yap sen bilirsin ,sonrakı ay napcaksın ? Aşılama mı

İdrar bazen yanlıs sonuc verebılıyırmus ,ya birkaç farklı marka idrar testı yap yada kan ,yada regl gecıkırse yap sen bilirsin ,sonrakı ay napcaksın ? Aşılama mı
Hic bir fikrim yk kuzu yaa direk tupe gecsem diyrm aslinda..dr.la gorustuktn sona karar vericem muhtemelen

Laboquik marka yaptm cnm ya yanls olacagini sanmiyrm ama..Sen adet oldunmu cnm gunumuz ayni seninle

selam kızlar. Çatlama iğnesinin 10.günü aşılamanın 8.günü. Aman aman belirtilerim yok zaten olan belirtileride ilaçtandır diye düşünüyorum. Sürekli tuvaletim geliyor ve midem bulanıyor birde çok şişmiş hissediyorum kendimi başka birşey yok bunlar ilaçtandır kesin oyüzden hafta sonu test yapmaya başlıcam. Salı günü kan testi yaptır dedi dr hayırlısı artık

Merhaba arkadaşlar. Ocak ayında aşılama yaptıranlar gelin beraber bekleyelim. Ben 3. Aşılamamı 2 Ocakta oldum. Beklemedeyim. Gonal f ve ovitralle kullandım. İnşaallah hayırlı sonuçlar alırız.
Canım E2 değerine bakıldımı yapılmadan önce kaç olması gerektiğini söyledi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…