- 13 Ocak 2019
- 10
- 2
- 1
- 37
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
idrarda bukdr erken çıkmaz olsa bile ki.Bana doktorum herhangi bi ilac vermedi asilamadan sonra.benimde dun gece baslayan kasik agrim var.ama usuttum galiba bide grip oldum ustune.sen idrar testi yapmayi dusunuyomusun.ben 10.gun yapmayi dusuyorum.10.gunden sonra catlatma ignesinin etkisi geciyo diye biliyorum.hem diyorum fazla kendini kaptirma hemde karamsar olma
ne zaman yapacaksın cnmKızlar test aldım, akşam yapacagım bakalım. Cok umudum olmasa da guzel haberler veririm inşallah...
hadi inş. güzel haberler hayrlı haberler.ne zaman yapacaksın cnm
Bu akşam yapacagım, haber veririmne zaman yapacaksın cnm
Canım birşey sormak istiyorum.bende duphaston ictim 10 gün günde 1 tane 5 gün oldu biteli ama adet olmadım ne zaman olcam acabaBen duphaston kullandım , 10 tablet 5 gun olarak. Bu ilaç eger kist olustuysa kisti atıyor eger gebelik varsa da tutunmayı kolaylaştırıyormuş
Nerden yaptirsiysam sag. Ocağında yaptrdim aksilik çıkmış yarına kaldı diyolar şimdi de
Kaçıncı günü çıktı ilk silik çizgi ?Nerden yaptirsiysam sag. Ocağında yaptrdim aksilik çıkmış yarına kaldı diyolar şimdi de
Ama koyulasti
Valla ilaç bittikten 2-3 gun sonra olursun heraldeCanım birşey sormak istiyorum.bende duphaston ictim 10 gün günde 1 tane 5 gün oldu biteli ama adet olmadım ne zaman olcam acaba
Aşılama da ben iğne kullanmadim 8. Gunden itibaren 12 e kadar silik silikKaçıncı günü çıktı ilk silik çizgi ?
Benim aşılama 4 ocak .bugun idrar testi negatif. Bu saatten sonra degısmes heralde
5 gün oldu biteli kuzum 10 gün bekleyim demi benValla ilaç bittikten 2-3 gun sonra olursun heralde
Bence dr a git istersen, kist falan olmasın5 gün oldu biteli kuzum 10 gün bekleyim demi ben
Kızlar bende de kocaman bir negatif...
Ben zaten umutsuzdum, 2,5 yıldır deniyoruz ve aşılamada başarı oranı yok denecek kadar düşük. Yani zaten olmayacaktı. Cok sükür 1 evladım var allah bagıslarsa ama eşim çok istiyor. Belki mart nisan gibi psikolojik olarak hazır hissedersem tüp bebege gecerizof deme
Hayirlisi olsun insallah. Allah gonlune gore versin. Belki hayirli zaman değildir. Tup bebek en dogru yöntem aslinda olmadigi zaman.Ben zaten umutsuzdum, 2,5 yıldır deniyoruz ve aşılamada başarı oranı yok denecek kadar düşük. Yani zaten olmayacaktı. Cok sükür 1 evladım var allah bagıslarsa ama eşim çok istiyor. Belki mart nisan gibi psikolojik olarak hazır hissedersem tüp bebege geceriz
Evet, belki de bosu bosuna vakit kaybediyoruz aşılamayla falan. Aslında benim dr direkt tüp bebek yapalım demişti bana ama ben hazır degilim o fikre. Kimse tedavi oldugumu bilsin istemiyorum annem bile. O yuzden sıcak bakamıyorum şuandaHayirlisi olsun insallah. Allah gonlune gore versin. Belki hayirli zaman değildir. Tup bebek en dogru yöntem aslinda olmadigi zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?