Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu baslik altinda hic hamile cikmadi mi suana kadar? Galiba ilk ben oldum asilamami ya.
Birlikte aynı gun olmustuk yanlış hatırlamıyorsam,2 ocakta. Ben adet olmadım henuz ama baş ağrım var. Bekliyorum... test yapmayı da düşünmüyorum cuma gunune kadar, negatif gormekten cok yoruldum ki zaten olurum bir kac gune kadar.
Aşılamada ben cok fazla olumlu olan gormedim hele ilk aşılamada hiç gormedim diyebilirim.
Bakalım belki ilk olurum

Akıntım var çok sulu böyle. ama progestanda da olabr. gunde 2 adet alıyorum fitil olarak.
Bana doktorum herhangi bi ilac vermedi asilamadan sonra.benimde dun gece baslayan kasik agrim var.ama usuttum galiba bide grip oldum ustune.sen idrar testi yapmayi dusunuyomusun.ben 10.gun yapmayi dusuyorum.10.gunden sonra catlatma ignesinin etkisi geciyo diye biliyorum.hem diyorum fazla kendini kaptirma hemde karamsar olma

Ben gunde 1 tane 112.5 dozla basladim. Fazla mi acaba ya
Ben geçen ay 75'lik dozla başladım. 9 gün kullandım hiç etki etmedi. Sonra doktorum dozu 100'e çıkardı.6 gün sonra çatlatma iğnesi yaptım.
Şimdi ikinci aşılamam için yine 75'lik dozla başladık. 7. günde yine etki etmediği için 100'e çıkardık. Cuma kontrolüm var. Benim amh yüksek ama fsh lh normal. Fazla kilom var 110 kiloyum. O yüzden 75'lik yetersiz geliyo bence. Senin dozun benimkinden de yüksek. Problemin mi var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…