- 25 Mayıs 2017
- 828
- 534
- 103
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Kirmizi karti gorene kadar oyuna devammBekledim bakalımzaten yapmaya cesaretim yok cunku olumsuz olcagından cok eminim. Bugun başım ağrımaya başladı, adet belirtilerimden biridir. Hafif de kasıklarım ağrıyor ama cok cok az
En son da ben oldum. Çıksa hepimize umit olacakta işte herkesin az bir zamani kalmis sonuca, merakla bekliyorumBu baslik altinda hic hamile cikmadi mi suana kadar? Galiba ilk ben oldum asilamami ya.
Benim tutmadi tüp bebege gececegim. Ama biriniz bari hamile kalin istiyorum ya ciddenEn son da ben oldum. Çıksa hepimize umit olacakta işte herkesin az bir zamani kalmis sonuca, merakla bekliyorum
Birlikte aynı gun olmustuk yanlış hatırlamıyorsam,2 ocakta. Ben adet olmadım henuz ama baş ağrım var. Bekliyorum... test yapmayı da düşünmüyorum cuma gunune kadar, negatif gormekten cok yoruldum ki zaten olurum bir kac gune kadar.Bu baslik altinda hic hamile cikmadi mi suana kadar? Galiba ilk ben oldum asilamami ya.
İdrar testi için erken bir tarih, kan olsa belli olurdu ama idrar da henuz çıkmayabilir. Bence umutsuzluga kapılma hemenBen idrar testi yaptım ,4 ocakta aşılama olmustum .
Negatif
İdrar testi için erken bir tarih, kan olsa belli olurdu ama idrar da henuz çıkmayabilir. Bence umutsuzluga kapılma hemen[/QUOTE
Silikte olsa çıkmazmıydıbilmıyorum ,
1.aşılamada 11 gun sonra regl olmustum.12.gününde . Bu aşılamada da bugune denkgelıyorwc ye gitmek istemıyorum
Yaptinmi kuzuu ben yapmadim yaa bende negatifi gorcem diye yarin direk kan verebilirim adet olmazsam aksm veririm herhalde 18ini bekleyemicemBen idrar testi yaptım ,4 ocakta aşılama olmustum .
Negatif
Yapma sakın çok kötü oluo insan . Regli beklemek daha dogruYaptinmi kuzuu ben yapmadim yaa bende negatifi gorcem diye yarin direk kan verebilirim adet olmazsam aksm veririm herhalde 18ini bekleyemicem
Ya da direk kan testi .Yapma sakın çok kötü oluo insan . Regli beklemek daha dogru
Akıntım var çok sulu böyle. ama progestanda da olabr. gunde 2 adet alıyorum fitil olarak.Hayirlisi olsun iyi haberler verirsin buradan insallah.bende 8 ocakta oldum asilamami.sende varmi bi degisiklik
Ben aşılamanın 13. Gunu catlatmanın 15. Gunu ama hala olmadım ve test yapmadım. Korkuyorum negatif gormekten
Bana doktorum herhangi bi ilac vermedi asilamadan sonra.benimde dun gece baslayan kasik agrim var.ama usuttum galiba bide grip oldum ustune.sen idrar testi yapmayi dusunuyomusun.ben 10.gun yapmayi dusuyorum.10.gunden sonra catlatma ignesinin etkisi geciyo diye biliyorum.hem diyorum fazla kendini kaptirma hemde karamsar olmaAkıntım var çok sulu böyle. ama progestanda da olabr. gunde 2 adet alıyorum fitil olarak.
Ben geçen ay 75'lik dozla başladım. 9 gün kullandım hiç etki etmedi. Sonra doktorum dozu 100'e çıkardı.6 gün sonra çatlatma iğnesi yaptım.Ben gunde 1 tane 112.5 dozla basladim. Fazla mi acaba ya
Kandanda vazgectim yavrm beklicem adeti agrilarim basladi yavastanYapma sakın çok kötü oluo insan . Regli beklemek daha dogru
Aç olmana gerek yok, gunun her saati yaptırabilirsinKan testini aç karna mı yaptırmak gerekıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?