- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Canım benim gerçekten hiç üzülme benceYani ben de beklemiyordum ama oldu. Yarin yine de kontrole gidecegim. Yeni tedaviye baslamak icin
Sızın aşılamanız catlatma iğnesınden 12 saat sonra mı oldu ?Mesela ben en en geç 12 saate kadar
Benim yumurtam canım ovitrelden hemen sonra çatlıyorAnlamadım ?
Nerden bılıyorsun ,dr mu soyledı ? Akıntıdan mı anlıyorsunuz?Benim yumurtam canım ovitrelden hemen sonra çatlıyor
Öyle 36 saate falan yerinde yeller eser
Haklisin canim. Ne kadar üzülsem de yapacak birşey yokCanım benim gerçekten hiç üzülme bence
Inanc dünyan ne bilmiyorum ama kendime göresini anlatayım
bu insana verilen bir nimet
Her nimet imtihandır ve karşılık olarak da mutlaka sorgulanacagiz
Yani bu nimeti elde etmek üzere çektiğin tum sıkıntılar Allah 'ın izniyle hesabında bir bonus ama ne zaman elde ettin bu kez sorumluluklar geliyor
Insaaallah ben de iyi yetistirebileceksem vardir hayrlisiysa vardır yoksa da amen na...
Ben 2 ocakta saat 18.00 de catlatma iğnesı vırundum.3 ocak sabahı şeffaf sümüksü akımtım oldu tüm gün ,4 ocak sabahı da aşılama oldu ,kaçmışmıdır acabaNerden bılıyorsun ,dr mu soyledı ? Akıntıdan mı anlıyorsunuz?
Söyle canim ben yumurta takibi ve ovutrell i 3 kez kullandim ve takibi oluyorum diye de ovulasyon testi kullanmayı ihmal etmedim 2 yıldır ovu da kullanıyorum ve bunu biliyorum takip den de maalesef doktorlar ki ben hep özelde takip yaptirdim ve bu süreçte baska bir takım jinekolojik sorunlarima rağmen dogru ve tatminkar cevaplar alamadim bu sebeple yerli yabanci makaledir bildiridir okudum ve kendi teshisimi kendim koydum biraz düşünüp insan kendiyle ilgilenince ve ovu test takip derken anlaşılıyorNerden bılıyorsun ,dr mu soyledı ? Akıntıdan mı anlıyorsunuz?
Ovitrella vurununca zaten ovulasyon testi iğne içerıgınden dokayı pozıtıf cıkmıyor muSöyle canim ben yumurta takibi ve ovutrell i 3 kez kullandim ve takibi oluyorum diye de ovulasyon testi kullanmayı ihmal etmedim 2 yıldır ovu da kullanıyorum ve bunu biliyorum takip den de maalesef doktorlar ki ben hep özelde takip yaptirdim ve bu süreçte baska bir takım jinekolojik sorunlarima rağmen dogru ve tatminkar cevaplar alamadim bu sebeple yerli yabanci makaledir bildiridir okudum ve kendi teshisimi kendim koydum biraz düşünüp insan kendiyle ilgilenince ve ovu test takip derken anlaşılıyor
Lh hcg nin bir başka versiyonu fakat gerçekten o pozitif o pozitif değildi yine renkli ama gercek yumurtlama ve LH pick çizgisi baska biraz ovu. Kullanirsaniz hemen anlarsiniz insan kurdu oluyo bu testelrin koca 2 yil masallah yuksek okul biterdi baslasamOvitrella vurununca zaten ovulasyon testi iğne içerıgınden dokayı pozıtıf cıkmıyor mu
Follikul caplarin neydiBen 2 ocakta saat 18.00 de catlatma iğnesı vırundum.3 ocak sabahı şeffaf sümüksü akımtım oldu tüm gün ,4 ocak sabahı da aşılama oldu ,kaçmışmıdır acaba
Ovitrella vurundugumuzda da ovulasyon testiyle anlayabılırız yaniLh hcg nin bir başka versiyonu fakat gerçekten o pozitif o pozitif değildi yine renkli ama gercek yumurtlama ve LH pick çizgisi baska biraz ovu. Kullanirsaniz hemen anlarsiniz insan kurdu oluyo bu testelrin koca 2 yil masallah yuksek okul biterdi baslasam
21 mm gordugu gün ovitrella oldumFollikul caplarin neydi
Sizin kaç mm iken oluyorsunuz catlatma iğnesini ?21 mm gordugu gün ovitrella oldum
Valla ben anladımOvitrella vurundugumuzda da ovulasyon testiyle anlayabılırız yani
Saatte kaç mm buyur :) havuz problemi gibi ,Valla ben anladım
Ayrica benim yumurtam mesela 18 19 da catliyor
yaptırdığım takiplerde bunu gördüm hatta sapitip saatte kaç mm büyür hah şimdi çatladı hesap tut
Hiooppp 14 gün sonra regl
Bunu defalarca yaşadım
Benim 0.06 :))))))))) şaka gibiyim ama böyleyimSaatte kaç mm buyur :) havuz problemi gibi ,
Ne durumdasınız şuan var mı gebelik
Masallah işin kurdu olmussunuz :) bir tek ben degilmisim bu kadar araştıran eden :) ama bir.zaman sonra takıntı haline gelebilir aman dikkat :) ama insanim kendini tanıması kadsr guzel birşey yok. Ben yarin asilamami olmadan önce catlayip catlamadigina bakaym o zaman. Cunku dun igneden sonra bol bol akintm oldu acaba catlamis midir 36 saatten önce merak etmekteymBenim 0.06 :))))))))) şaka gibiyim ama böyleyim
Bekliyoruz...
Takıntı yaptığım konular da oldu ama geçmişteMasallah işin kurdu olmussunuz :) bir tek ben degilmisim bu kadar araştıran eden :) ama bir.zaman sonra takıntı haline gelebilir aman dikkat :) ama insanim kendini tanıması kadsr guzel birşey yok. Ben yarin asilamami olmadan önce catlayip catlamadigina bakaym o zaman. Cunku dun igneden sonra bol bol akintm oldu acaba catlamis midir 36 saatten önce merak etmekteym
Benimde 7.gun bende ayni durumdayim hic bi belirti yok.gogus uclarim aciyo ama onlar zaten asilamadan uc gun once agrimaya basladi gonal f nin etkisidir diye dusunuyorum.bugun laboquickin ultra erken testinden yaptim cok cok cok silik varla yok arasi.tabikide anlam yuklemedim.beklemedeyim bende tatlim.hakkimizda en hayirlisi olsun9.gün hiçbir belırtı yok ,karnım çok şiş sadece .hangi gun test yapsam ki 11. Gunde falan cıkar mı ki
İnşallah hepımız hamıleyızdırBenimde 7.gun bende ayni durumdayim hic bi belirti yok.gogus uclarim aciyo ama onlar zaten asilamadan uc gun once agrimaya basladi gonal f nin etkisidir diye dusunuyorum.bugun laboquickin ultra erken testinden yaptim cok cok cok silik varla yok arasi.tabikide anlam yuklemedim.beklemedeyim bende tatlim.hakkimizda en hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?