Gebeliğe Hazırlık Ocak 2019da aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba
Aşılama için bana İstanbul’da Avrupa yakasında önereceğiniz hastane ve doktor var mıdır? Acil döner misiniz

kizlar merhaba, insallah rabbim asilamada sizlerede cift cizgi görmeyi nasip eder. eski gezdigim topiklere ara ara bakiyorum, sakin ümidinizi kayip etmeyim. rabbim büyüktür bol dua edin. ins hepimiiz hayirla kucagimiza aliriz bebislerimizi.

Bana doktorum herhangi bi ilac vermedi asilamadan sonra.benimde dun gece baslayan kasik agrim var.ama usuttum galiba bide grip oldum ustune.sen idrar testi yapmayi dusunuyomusun.ben 10.gun yapmayi dusuyorum.10.gunden sonra catlatma ignesinin etkisi geciyo diye biliyorum.hem diyorum fazla kendini kaptirma hemde karamsar olma
idrarda bukdr erken çıkmaz olsa bile ki.
bn direk 15.gun kan testi yptrcam.

kızlar merhaba, 8 ocakta çatlama iğnesi, 10 ocakta da aşılamamı oldum. İlaçlardan mı bilmiyorum ama aşılama olduğum günden beri kasık ağrılarım çok. ve 2-3 gündür de inanılmaz şiş dolanıyorum ödem var ilaçlardan diye düşünüyorum ama bilemiyorum. Aşılamadan sonra olan belirtileri paylaşır mısınız? jel mi yapıyor acaba şişkinliği:KK17:

Ben duphaston kullandım , 10 tablet 5 gun olarak. Bu ilaç eger kist olustuysa kisti atıyor eger gebelik varsa da tutunmayı kolaylaştırıyormuş
Canım birşey sormak istiyorum.bende duphaston ictim 10 gün günde 1 tane 5 gün oldu biteli ama adet olmadım ne zaman olcam acaba

Ben zaten umutsuzdum, 2,5 yıldır deniyoruz ve aşılamada başarı oranı yok denecek kadar düşük. Yani zaten olmayacaktı. Cok sükür 1 evladım var allah bagıslarsa ama eşim çok istiyor. Belki mart nisan gibi psikolojik olarak hazır hissedersem tüp bebege geceriz

Ben zaten umutsuzdum, 2,5 yıldır deniyoruz ve aşılamada başarı oranı yok denecek kadar düşük. Yani zaten olmayacaktı. Cok sükür 1 evladım var allah bagıslarsa ama eşim çok istiyor. Belki mart nisan gibi psikolojik olarak hazır hissedersem tüp bebege geceriz
Hayirlisi olsun insallah. Allah gonlune gore versin. Belki hayirli zaman değildir. Tup bebek en dogru yöntem aslinda olmadigi zaman.

Hayirlisi olsun insallah. Allah gonlune gore versin. Belki hayirli zaman değildir. Tup bebek en dogru yöntem aslinda olmadigi zaman.
Evet, belki de bosu bosuna vakit kaybediyoruz aşılamayla falan. Aslında benim dr direkt tüp bebek yapalım demişti bana ama ben hazır degilim o fikre. Kimse tedavi oldugumu bilsin istemiyorum annem bile. O yuzden sıcak bakamıyorum şuanda

Back