- Konu Sahibi Hatice Meryem
Test gunune kadar bi belirtisi olmayip hamile oldugunu öğrenen varmidir acaba arkadaslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta sayısı tekse vermıyor galıbaçiftse verıyor dıye duymustum .Evet bende bugun 2. asilamami oldum cok şükür. Bütün gün yatmayi planlıyorum. Yarin ise iş başı yapmam lazim. Siz ne kadsr dinlendinz arkadaşlar. Ayrica progestan ilacini doktorum talebim uzerine verdi. Asilamadan hemen sonra mi baslamaliyim. Kullanan varsa soyleyebilir mi.?
Benim bu ay tek yumurtam vardi kendim istedim doktordan. Gerek yok demisti ama ben istedim. Herseyi tam tamina yapaym istiyorum. Bakalm nasip bu isler.Yumurta sayısı tekse vermıyor galıbaçiftse verıyor dıye duymustum .
Amin insallah hepimizin hayirli sonuclari olsun.Doktorum cok yogundu. Bende talep etmedim yumurta catlamis mi diye, ama orasi muamma oluyor zaten Tahmin ustune yapiliyor. Bakilsa daha iyi aslinda ama demedim birsey yogun oldugunu gorunce.Progtestani tablet olaral yazdi. Bende ilk gun kullanmayayım ertesi gun baslayayim o zaman.HAYırlı ugurlu olsun ıns . Yumurta takıbı yaptırcaktınız oncesınde ,ne desi dr catlamısmı ? Prpgestam jel olarakmı crınone jelmi ?bana dr um asıma gunu kullanma ertesı gun basla demıstı .
Tabletse belki kullanabılırsın canım ılk gun arastır bir , ilkgun biraz kanama oluyo diye olabılır cunku jel şeklınde benımkıAmin insallah hepimizin hayirli sonuclari olsun.Doktorum cok yogundu. Bende talep etmedim yumurta catlamis mi diye, ama orasi muamma oluyor zaten Tahmin ustune yapiliyor. Bakilsa daha iyi aslinda ama demedim birsey yogun oldugunu gorunce.Progtestani tablet olaral yazdi. Bende ilk gun kullanmayayım ertesi gun baslayayim o zaman.
Benimde biraz zor oldu asilamam. Kanama olur dedi doktorum. Bende ilk gun kullanmayaym. Zaten progestan biraz bas agrisi ve halsizlik yapıyor. Bugün bu kadar agri yeter :)Tabletse belki kullanabılırsın canım ılk gun arastır bir , ilkgun biraz kanama oluyo diye olabılır cunku jel şeklınde benımkı
Ben duphaston kullandım , 10 tablet 5 gun olarak. Bu ilaç eger kist olustuysa kisti atıyor eger gebelik varsa da tutunmayı kolaylaştırıyormuşBana doktorum progestan yada baska bi ilac vermedi arkadsslar.fakat gordugum burda cogu bayana verilmis
Benim doktorumda vermiyordu ben talep ettim. Her doktor gerek duymuyorBana doktorum progestan yada baska bi ilac vermedi arkadsslar.fakat gordugum burda cogu bayana verilmis
Bence bir gün daha bekleyin sabredip, sonuc kesinlesir. Ben ilk asilamamdan sonra 18.gun adet olmustum. Her gün test yaptm ama sonuc hep negatifti. Zor ama hir gun daha bekleyin derimKızlar ben 31 aralık saat 23.00 da catlatma iğnesi vurulmuştum, diğer çatlatmalarda hep iğnenin 14. Gunu adet oldum-yani bugun. Aşılamada 12. Gunum ama test yapmaya korkuyorum. Sadece baş ağrım var başka hiçbir belirtim yok. Ne yapsam bilemiyorum valla suan
Bekledim bakalımBence bir gün daha bekleyin sabredip, sonuc kesinlesir. Ben ilk asilamamdan sonra 18.gun adet olmustum. Her gün test yaptm ama sonuc hep negatifti. Zor ama hir gun daha bekleyin derim
Yapalım ama daha çıkcagını sanmıyorum ,11.günde cıkar mı dıyosun ,kan mı idrar mı ?Sulu bir akıntı oluyor ,progestandan mı bılemedım ,senin akıntın nasıl ?
Hayirlisi olsun iyi haberler verirsin buradan insallah.bende 8 ocakta oldum asilamami.sende varmi bi degisiklikMerHaba bende 7 ocakta aşılama oldum. İlk aşılamam