Ocağınıza Düştüm 😋

Biliyorsun Feslegen Kokulu Nane bixim iki öğün et yememiz gerekiyor. Sabah haşlanmış et yedi bi parça...
Dünden makarnam var yanına köfte ve salata yapıcam
Sabah yine Kevserin mutfağından sıcak çikolata yaptım bizim kuzulara. Hemen kısaca tarif geçeyim. Çocuk başına bi bardak sütü birer tatlı kaşığı şeker ve kakaoyla karıştırarak kahve gibi pişir. Kaynayınca üzerine 4 kişi için bi tatlı Kaşığı vanilya at tekrar bi taşım kaynat. Üzerine çikolata rendele... bayılacaklar işte sana katkısız sıcak çikolata... evdekilere pazar sürprizi....
Yalnız hafta içi yoğunum hergün giremem ama değişik bi şeyler denedikçe yazarım belki faydası olur birine.....

Kevser kim kız?

Günaydın.. ben dünden yorgundum kızımda 4ten sonra doğru düzgün uyumadı.. şuanda hazır yemek olsa yiyecek gücüm yok.. akşama doğru kendime gelirsem birşeyler düşüneceğim değilse kahvaltı tarzı yada dışardan artık...
Günaydın canım, güne uykusuz başladım. Bebegim sabaha kadar kustu basında nöbet tuttum. Sabaha kadar çarşaf yıkadım serdim. Bugun yemek yapmam. Anca gün içerisinde çocukların ihtiyacını gideririm.
Geçmiş olsun.. inşallah önemli bir şeyi yoktur miniğin..
O benim de çok başıma geliyor.
Yemek var zannediyorum. Bir bakıyorum ki gece eşim yemiş.
Yedin, bari söyle değil mi?
Benimki boş tencereyide dolaba geri koyuyor. Bende tencere yerinde diye güveniyorum yemek saati ısıtmak için bir çıkarıyorumsonrası

Ahahhahahha kızzzzz boşver aaa yemek bitmiş deyip peynir zeytin çıkarırsın

Hiç mi öğrenmek istemiyorsun yoksa erken diye mi
Aslinda bana kalsa hic öğrenmem doğumda supriz olur ama 7 8 aya kadar düşünmiyorum rabbim içimi biliyo sağlıklı hayırlı olsun fark etmez ki benim olcak ikiside kv yüzünden istemiyorum. Bakalim nolack

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…