Ocağınıza Düştüm 😋

Bari memlekette olsaydın.
Ne saçma iş o öyle?
Hep bu şekilde mi olacak?

Benim de zamanında tahammül etmemem gereken şeyleri tahammül etmem yüzünden şu an öz çocuklarıma tahammülüm kalmadı.

Günaydın canım, güne uykusuz başladım. Bebegim sabaha kadar kustu basında nöbet tuttum. Sabaha kadar çarşaf yıkadım serdim. Bugun yemek yapmam. Anca gün içerisinde çocukların ihtiyacını gideririm.

Günaydın canım, güne uykusuz başladım. Bebegim sabaha kadar kustu basında nöbet tuttum. Sabaha kadar çarşaf yıkadım serdim. Bugun yemek yapmam. Anca gün içerisinde çocukların ihtiyacını gideririm.
Geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun cqnım bu soralar salgın herhalde herkes hasta
Benim dünden
Çorba
Nohut
Pilav vardı gece eşim pilavı yedi yeni pilav yapcam sadece
Ahaahhhhh yine boş boş oturamadın gördün müüüüüü

Çok geçmiş olsun.
Neyi var kuzucuğun?

Geçmiş olsun cqnım bu soralar salgın herhalde herkes hasta

Ahaahhhhh yine boş boş oturtamadın gördün müüüüüü
Hamiş hamiş yoruyolar ama sonra da ayakta fazla durma diyo adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…