Ocağınıza Düştüm 😋

Ayyy senin ki de ayrı bir alemmis

Ben erkek çocuk merakını anlamıyorum yaaa
Bizim olay biraz farklı ama yinede dillendirmemesi lazım veren Allah yani biz napabiliriz ki. Sağlıklı hayırlı olsun yeterli yani. Bende sırf bu yüzden istemiyorum öğrenmek

Bizim olay biraz farklı ama yinede dillendirmemesi lazım veren Allah yani biz napabiliriz ki. Sağlıklı hayırlı olsun yeterli yani. Bende sırf bu yüzden istemiyorum öğrenmek
Anladım canım.
O zaman öğrensen bile söyleme.
Belli değil, arkası dönük, göstermiyor, doktor önce kız sonra erkek dedi falan de, geçiştir.

Aslinda bana kalsa hic öğrenmem doğumda supriz olur ama 7 8 aya kadar düşünmiyorum rabbim içimi biliyo sağlıklı hayırlı olsun fark etmez ki benim olcak ikiside kv yüzünden istemiyorum. Bakalim nolack
Hayırlısı ve sağlıklısı olsun canım her zaman öyle dua et
Aynen öyle yapıyorum bende.. Allahtan yemek sorun etmez.. bi yumurta kırıveririz der geçer:))
Benim eşimde evde sebze filan varsa yemez yumurta ister
Erkek olsun istiyo ondan canm
Hayırlı evlat olsun,,, benim eşim de 2 erkek kardeş,,, ilk kızıma hamileyken kayınvalidem ve kayınbabam kız istiyorlardı,,, hatta Doğum yaptım kaynanam ağlamış bana sarılmıştı kız yaptım diye ,,,

Valla hep duam hayırlı sağlıklı olması zaten benim olcak 2side neden ayırt edeyim ki. Kv biraz sinirlerimi bozuyo.

Anladım canım o zaman söylediklerini duymayacaksın boşver hiç takma kafana çünkü bebek doğduktan sonra da konuşur yok sütün az yok bebek doymuyor
Duymamaya çalışıyorum ama yine derse bu sefer karşılığını vercem heryerde diyo bide bana olsa neyse.

Duymamaya çalışıyorum ama yine derse bu sefer karşılığını vercem heryerde diyo bide bana olsa neyse.
Ama olmaz ki cqnım öyle koskocaman kadın yani hayırlı ve sağlıklı olsun erkek olup hasta olsa daha mı iyi olacak eşine söylesen o dese olmaz mı sen aranı kötü yapma yine de

Tavuk alın o zaman en sevdiğimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…