Ocağınıza Düştüm 😋

Maalesef
Tam dolduruyor, ağrı yapınca tekrar boşaltıyor. Anlamadım gitti.

Çok teşekkür ederiz
Yarışma nasıl oluyor ki?

doktoru mu degistirsen belki enfeksiyon iltihap falan yapiyodur

mesela her pazar saat sekizde oylama yaparsin :) herkes o hafta kendi en beğendiği menüsünü yazar :) sonra da oylama yapilir. sonucuna göre birinci seçilir:)

nevreste ablanin yarışmaları gibi :)

QUOTE="Kmsl Hnd, post: 61367690, member: 869149"]
Ayy ne fena yaaaa
Vallahi kimse hasta olmasın hele anneler hasta oldu mu çocuklar da perişan oluyor,,, kızlar nasıl toparlandılar mı biraz
Evet yaaa benim hastalığım çok normal geçmiyor. Bayağı ağır geçiyor. Sonra herkes hasta oluyor.

Doktor antibiyotik başladı ikisine de.
Ben de psikiyatriste gittim
Ben de biraz psikolojik olarak toparladım. Ben biraz toparlanınca sanki bebiş de sakinleşti.
Ya da hâlâ aynı ben çok takmamaya başladım. Bilemiyorum

Ayyy ne güzel. Kayınvaliden de insan demek ki eşin isteyebiliyor.
[/QUOTE]
Psikiyatri ye neden gittin canım özel değilse.toparladîm demişsin ilaç mı yazdı doktor

Biraz serin ol canım boşver ev dağılsın nasıl mutlu oluyorsan öyle bırak kendini
İyidir kayınvalidem sağolsun,,, tabi ara ara sevmediğimiz huylarımız oluyor ama iki tarafta sevgi saygısını koruyunca sorun halloluyor

Kız be güzel kabak seviyorlar mı

Yaparız kız

Canım tavuk parçaları farketmez kanat but sarma karışık yaptım ben 56 yemek kaşığı soya sosu biraz tuz az biraz yap 2 patates 3 diş sarımsak mantar bunları açcaktasın fırın torbasında pişirdim çok güzel oluyor

Bi de göğüs ten de yapıyorum o daha farklı Ocak’ta kızartıyorum,,, bi ara yapınca onun da tarifini yazarımm

Ben tavuğa çok yakıştırıyorum

Kızartma dururken haşlama mı yicennnnn
[/QUOTE]
Yok kız benden başka yiyen eşim şifa diye bir kaşık alır sadece

Psikiyatri ye neden gittin canım özel değilse.toparladîm demişsin ilaç mı yazdı doktor
[/QUOTE]
Benim bebiş çok huysuz. Bende de yetersizlik hissi oluştu. Yapamıyorum beceremiyorum gibi.. O yüzden gittim.
Ilaç yazdı ama ilaçtan önce doktorun konuşması çok iyi geldi.

kız ağzına gram et surmuyo ya büyüdükçe geçer yer diye umut ediyorum:) inşallah yer :) köfteyi görünce kötü kötü demeye basliyo
Hadi yaaa o derece.
Sever inşallah.
Benim de kızım çok severdi eti. Sonra birden sevmiyorum demeye başladı. Kimden duyduysa artık.
Biraz biraz köfte yiyor o kadar. Tavuk falan da yemiyor.

Doktor iyi aslında da benim diş sıkıntılı. Tedaviye geç kaldım bayağı. Adam da kurtarmaya çalışıyor.
Devlete gitseydim çoktan çekmişlerdi.

Arkadaşlar isterse neden olmasın

Hadi yaaa o derece.
Sever inşallah.
Benim de kızım çok severdi eti. Sonra birden sevmiyorum demeye başladı. Kimden duyduysa artık.
Biraz biraz köfte yiyor o kadar. Tavuk falan da yemiyor.

bizimkide rengini ve agizdaki dokusunu sevmiyo:) ici almıyo eti
çocuklar çok çabuk etkileniyo herseyden ya kaşarlı köfte de sever çocuklar onu da dene istersen:)
benimki balik mevsimi geldi ya az buçuk balık yiyo :) tavuğu da nugget ya da sinitsel yer et asla
inşallah duzelirler ya büyüdükçe

Doktor iyi aslında da benim diş sıkıntılı. Tedaviye geç kaldım bayağı. Adam da kurtarmaya çalışıyor.

hadi ya. ben de gidicem işe dönmeden dişçiye bakalım benim ne kadar sürecek

Geçmiş olsun canım. Her daim giremiyorum bugün evde olunca gireyim dedim. Menüm et haşlama, makarna, domates salatası ve pasta. Pastayı benim oğlan için eti yemeye teşvik olsun diye yaptım.
Sonra bi baktım ekmekler acayip bayat. Böyle taş gibi semsert olmuş. Suyla ıslattım yumurta ve kabartma tozuyla yoğurup üzerine salçalu su ve malzemeleri koyup pizza yaptım. Kevserin mutfağından tarifi. Yoksa o ekmekler hayatta yenmezdi. Yarın Pazar kahvaltısına fikir olsun.....

Benim bebiş çok huysuz. Bende de yetersizlik hissi oluştu. Yapamıyorum beceremiyorum gibi.. O yüzden gittim.
Ilaç yazdı ama ilaçtan önce doktorun konuşması çok iyi geldi.
[/QUOTE]
Öyle düşünme canım.iyi bi annesin ben inanıyorum.bendede bazen olur.her yatağa yattığmda acaba yeteri kadar çocuklara zaman ayırdım mı diye düşünürüm. Olur böyle annelik işte

Teşekkür ederim canım.

Ne kadar güzel değerlendirmişsin ekmekleri. Eminim çok lezzetli olmuştur.

Alıntılar birbirine girmiş.çok fena
Biz mi beceremedik acep

İyi veya kötü annelik değil de tahammülsüzleştim.
Her şeye bağırmaya başladım. Elimde olmadan acayip öfkelenmeye başladım.
Eşimle sürekli tartışıyoruz.
İkimizde acayip yorgunuz.
Kendi kendime halletmem gerekirdi ama maalesef halledemedim.
Daha da içinden çıkılmaz bir hâl aldı.
Her şey gayet iyi iken, çok sen şakrak iken ufak bir olayda anında kan beynime sıçrıyor.

Seni o kadar iyi anlıyorum. Ki.eşim göreve gidip çocuklara b aktığımda benim çocuklar bi şımarıyorlar beni görmen lazım.sınirimden ağlıyorum.kız etini koparmış gibi bağırıyor oğlan gıcıklık veriyor.inan ölmek istiyom o an.tahammülsüz olmama dahada öfkeleniyorum.ya sabır ćekitorum annelik zor

Allah yardımcın olsun senin de. Eşin ne iş yapıyor polis mi?

Allah yardımcın olsun senin de. Eşin ne iş yapıyor polis mi?
Toprak Mahsulleri ofisinde memur.sürekli geçici göreve gidiyor. Şuan burda ama heran bi yazı gelip çok uzaklara göreve gidebilir. Hiç sevmiyorum .hem gurbette yım hem eşimde gidiyor.düşün yalnızlığımı çocuklar büyüdükçe zorlaşıyor bu görevler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…