- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.981
Nedenkv yüzünden istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedenkv yüzünden istemiyorum
Ayyy senin ki de ayrı bir alemmisGünaydın.. ben dünden yorgundum kızımda 4ten sonra doğru düzgün uyumadı.. şuanda hazır yemek olsa yiyecek gücüm yok.. akşama doğru kendime gelirsem birşeyler düşüneceğim değilse kahvaltı tarzı yada dışardan artık...
Geçmiş olsun.. inşallah önemli bir şeyi yoktur miniğin..
Benimki boş tencereyide dolaba geri koyuyor. Bende tencere yerinde diye güveniyorum yemek saati ısıtmak için bir çıkarıyorumsonrası
Türünün tek örneğiAyyy senin ki de ayrı bir alemmis
Erkek olsun istiyo ondan canm
Ben erkek çocuk merakını anlamıyorum yaaaErkek olsun istiyo ondan canm
Bizim olay biraz farklı ama yinede dillendirmemesi lazım veren Allah yani biz napabiliriz ki. Sağlıklı hayırlı olsun yeterli yani. Bende sırf bu yüzden istemiyorum öğrenmekBen erkek çocuk merakını anlamıyorum yaaa
Anladım canım.Bizim olay biraz farklı ama yinede dillendirmemesi lazım veren Allah yani biz napabiliriz ki. Sağlıklı hayırlı olsun yeterli yani. Bende sırf bu yüzden istemiyorum öğrenmek
Bi yol bulacam inşallah canımAnladım canım.
O zaman öğrensen bile söyleme.
Belli değil, arkası dönük, göstermiyor, doktor önce kız sonra erkek dedi falan de, geçiştir.
Hayırlısı ve sağlıklısı olsun canım her zaman öyle dua etAslinda bana kalsa hic öğrenmem doğumda supriz olur ama 7 8 aya kadar düşünmiyorum rabbim içimi biliyo sağlıklı hayırlı olsun fark etmez ki benim olcak ikiside kv yüzünden istemiyorum. Bakalim nolack
Benim eşimde evde sebze filan varsa yemez yumurta isterAynen öyle yapıyorum bende.. Allahtan yemek sorun etmez.. bi yumurta kırıveririz der geçer:))
Hayırlı evlat olsun,,, benim eşim de 2 erkek kardeş,,, ilk kızıma hamileyken kayınvalidem ve kayınbabam kız istiyorlardı,,, hatta Doğum yaptım kaynanam ağlamış bana sarılmıştı kız yaptım diye ,,,Erkek olsun istiyo ondan canm
Valla hep duam hayırlı sağlıklı olması zaten benim olcak 2side neden ayırt edeyim ki. Kv biraz sinirlerimi bozuyo.Hayırlısı ve sağlıklısı olsun canım her zaman öyle dua et
Benim eşimde evde sebze filan varsa yemez yumurta ister
Hayırlı evlat olsun,,, benim eşim de 2 erkek kardeş,,, ilk kızıma hamileyken kayınvalidem ve kayınbabam kız istiyorlardı,,, hatta Doğum yaptım kaynanam ağlamış bana sarılmıştı kız yaptım diye ,,,
Canım sen kayınvalidenle birlikte mi yaşıyorsunValla hep duam hayırlı sağlıklı olması zaten benim olcak 2side neden ayırt edeyim ki. Kv biraz sinirlerimi bozuyo.
Yan yanayız yinede birlil sayılarızCanım sen kayınvalidenle birlikte mi yaşıyorsun
Anladım canım o zaman söylediklerini duymayacaksın boşver hiç takma kafana çünkü bebek doğduktan sonra da konuşur yok sütün az yok bebek doymuyorYan yanayız yinede birlil sayılarız
Duymamaya çalışıyorum ama yine derse bu sefer karşılığını vercem heryerde diyo bide bana olsa neyse.Anladım canım o zaman söylediklerini duymayacaksın boşver hiç takma kafana çünkü bebek doğduktan sonra da konuşur yok sütün az yok bebek doymuyor
Selamm canım seni cok iyi anlıyorum bende kv ile yakın olduğum için
Ama olmaz ki cqnım öyle koskocaman kadın yani hayırlı ve sağlıklı olsun erkek olup hasta olsa daha mı iyi olacak eşine söylesen o dese olmaz mı sen aranı kötü yapma yine deDuymamaya çalışıyorum ama yine derse bu sefer karşılığını vercem heryerde diyo bide bana olsa neyse.
Tavuk alın o zaman en sevdiğimmmmmEşim zahmet edip balık alırsa bugün menüde balık var . Kendi yemiyor diye almıyo resmen. Zaten sebze vs olunca kahvaltılık istiyo balıkla ne zoru varsa? Geçen gittiğimde kapalıydı alamadım baya da uzak. Almazsa napıcam bi fikrim yok
Ay benimde ya bide pratikliği o butları yağlayıp baharatlayip fırına ativermek ...Tavuk alın o zaman en sevdiğimmmmm