- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.001
Benim deAy benimde ya bide pratikliği o butları yağlayıp baharatlayip fırına ativermek ...
Nasılsın canımSelamm canımseni cok iyi anlıyorum bende kv ile yakın olduğum için
Eşime demeyi de düşünüyorum aynn hele i kontorlumuze gidelimAma olmaz ki cqnım öyle koskocaman kadın yani hayırlı ve sağlıklı olsun erkek olup hasta olsa daha mı iyi olacakeşine söylesen o dese olmaz mı sen aranı kötü yapma yine de
İyiyim canımm sen nasılsınNasılsın canımiyilik edeyim dedim değmezmiş anladim
Hamdolsun iyim kalkacam ki pirinç koyam suya pilav edecmİyiyim canımm sen nasılsınyok değmiyor boşver takma bile
Yok o örnekten bende de var. Bi de kalıtsal geçişli bi hastalık. Babadan oğula geçiyor.....Türünün tek örneği
Kolay gelsin canımHamdolsun iyim kalkacam ki pirinç koyam suya pilav edecm
Bu sebzelerle dertleri neyse sorsan yemek seçmiyorum derler birde..Hayırlısı ve sağlıklısı olsun canım her zaman öyle dua et
Benim eşimde evde sebze filan varsa yemez yumurta ister
Hayırlı evlat olsun,,, benim eşim de 2 erkek kardeş,,, ilk kızıma hamileyken kayınvalidem ve kayınbabam kız istiyorlardı,,, hatta Doğum yaptım kaynanam ağlamış bana sarılmıştı kız yaptım diye ,,,
Cnm benimki yemediği gibi pişince eve de girmiyor.. iyi oluyor ama balık yemeye hep dışarı gidiyoruzEşim zahmet edip balık alırsa bugün menüde balık var . Kendi yemiyor diye almıyo resmen. Zaten sebze vs olunca kahvaltılık istiyo balıkla ne zoru varsa? Geçen gittiğimde kapalıydı alamadım baya da uzak. Almazsa napıcam bi fikrim yok
Deme yaaaa nesilleri de tükenmeyecek demek kiYok o örnekten bende de var. Bi de kalıtsal geçişli bi hastalık. Babadan oğula geçiyor.....
Ay hiç aklımda bir şey yokkk...Günaydınlar, mutlu pazarlar..
Menüleri alalım kızlar
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@BenSero kız nere gittin?
@Yabanmersini14
@Limonsuzzcay
-Adel-
@BBlair
Blue0Pink
@Blue_Perii
@ladymadyninablasi
@Lavinya Lavinya
@samdan
Z zeLina
H hasbeenandgone
1 1mirac
@minik kalp0753
@Minik meleklerim
@beautifulsweet
@Gonulmeyvesi
@Axelia
@Ufukta_bebek
@beybisi35 nerelerdesin? Yoksa doğurdun mu kız?
@Lices_s
@MelodiminEsi
Yemek yapmayı seviyorsun heralde.yemek topikleri nde hep seni görmüştüm.☺Evde mantar var günü geçmeden onu bitireyim diyorum ama mantar çorbası mı yapsam yoksa kremalı mantarlı makarna mı yapsam bilemedim. Sadece tiramisu yaptım, onu da dolaba attım. Tatlı var da yemek yok :)
Yemek yapmayı seviyorsun heralde.yemek topikleri nde hep seni görmüştüm.☺
Ne güzel☺bende çok severim.ama sevmek çok güzel.ya sevmeseydik.sevmediğimiz şeyi hergün yapmak çok sıkıcı olurduEvet, seviyorum yemek yapmayı :) Terapi gibi geliyor bana hatta, pişen yemeğin kokusu sakinleştirir beni.
Ne güzel☺bende çok severim.ama sevmek çok güzel.ya sevmeseydik.sevmediğimiz şeyi hergün yapmak çok sıkıcı olurdu
Nasıl oldunuz canım? Kuzucuk daha iyi mi?Ay hiç aklımda bir şey yokkk...
Buradan bir menü kapıp yapıcam akşama artık.
Oyum makarnadan yanaEvde mantar var günü geçmeden onu bitireyim diyorum ama mantar çorbası mı yapsam yoksa kremalı mantarlı makarna mı yapsam bilemedim. Sadece tiramisu yaptım, onu da dolaba attım. Tatlı var da yemek yok :)
Daha iyileşmedi miTavuk haşlıyorum suyuna çorba yapacağım malum hastamız var evdeetlerini de kızartırım..
Oyum makarnadan yana