- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.961
Hamişler zaten bücür cadı gibi parmakla hallediyor işleriniHamiş hamiş yoruyolar ama sonra da ayakta fazla durma diyo adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamişler zaten bücür cadı gibi parmakla hallediyor işleriniHamiş hamiş yoruyolar ama sonra da ayakta fazla durma diyo adam
Geçmiş olsun cqnım bu soralar salgın herhalde herkes hasta
Ahaahhhhh yine boş boş oturamadın gördün müüüüüü
Bilmiyorum. Dün sabah abisi kusmuştu Bi sefer herhalde dedim kahvaltıyı zorladım ondan oldu. Öğleden sonda kızım başladı bu seferde sabaha kadar devam etti., ateş vsde yok.Çok geçmiş olsun.
Neyi var kuzucuğun?
Kevser kim kız?Biliyorsun Feslegen Kokulu Nane bixim iki öğün et yememiz gerekiyor. Sabah haşlanmış et yedi bi parça...
Dünden makarnam var yanına köfte ve salata yapıcam
Sabah yine Kevserin mutfağından sıcak çikolata yaptım bizim kuzulara. Hemen kısaca tarif geçeyim. Çocuk başına bi bardak sütü birer tatlı kaşığı şeker ve kakaoyla karıştırarak kahve gibi pişir. Kaynayınca üzerine 4 kişi için bi tatlı Kaşığı vanilya at tekrar bi taşım kaynat. Üzerine çikolata rendele... bayılacaklar işte sana katkısız sıcak çikolata... evdekilere pazar sürprizi....
Yalnız hafta içi yoğunum hergün giremem ama değişik bi şeyler denedikçe yazarım belki faydası olur birine.....
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir.Bilmiyorum. Dün sabah abisi kusmuştu Bi sefer herhalde dedim kahvaltıyı zorladım ondan oldu. Öğleden sonda kızım başladı bu seferde sabaha kadar devam etti., ateş vsde yok.
Tamam canım bakarım.İnternette var “Kevser in mutfağı” senden iyi olmasın çok yakın arkadaş olduk tarifleriyle......
Günaydın.. ben dünden yorgundum kızımda 4ten sonra doğru düzgün uyumadı.. şuanda hazır yemek olsa yiyecek gücüm yok.. akşama doğru kendime gelirsem birşeyler düşüneceğim değilse kahvaltı tarzı yada dışardan artık...Günaydınlar, mutlu pazarlar..
Menüleri alalım kızlar
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@BenSero kız nere gittin?
Yabanmersini14
@Limonsuzzcay
-Adel-
@BBlair
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@ladymadyninablasi
@Lavinya Lavinya
@samdan
Z zeLina
H hasbeenandgone
@Ayiyogi
@minik kalp0753
Tenceresiz kaldim anne
@beautifulsweet
@Gonulmeyvesi
@Axelia
@Ufukta_bebek
@beybisi35 nerelerdesin? Yoksa doğurdun mu kız?
@Lices_s
@MelodiminEsi
Geçmiş olsun.. inşallah önemli bir şeyi yoktur miniğin..Günaydın canım, güne uykusuz başladım. Bebegim sabaha kadar kustu basında nöbet tuttum. Sabaha kadar çarşaf yıkadım serdim. Bugun yemek yapmam. Anca gün içerisinde çocukların ihtiyacını gideririm.
Benimki boş tencereyide dolaba geri koyuyor. Bende tencere yerinde diye güveniyorum yemek saati ısıtmak için bir çıkarıyorumsonrasıO benim de çok başıma geliyor.
Yemek var zannediyorum. Bir bakıyorum ki gece eşim yemiş.
Yedin, bari söyle değil mi?
Ahahhahahha kızzzzz boşver aaa yemek bitmiş deyip peynir zeytin çıkarırsınGünaydın.. ben dünden yorgundum kızımda 4ten sonra doğru düzgün uyumadı.. şuanda hazır yemek olsa yiyecek gücüm yok.. akşama doğru kendime gelirsem birşeyler düşüneceğim değilse kahvaltı tarzı yada dışardan artık...
Geçmiş olsun.. inşallah önemli bir şeyi yoktur miniğin..
Benimki boş tencereyide dolaba geri koyuyor. Bende tencere yerinde diye güveniyorum yemek saati ısıtmak için bir çıkarıyorumsonrası
Büyük gün yarın canımHaklısın canım çok yorma kendini doktora gittin mi
He valla ya sınır oluyom eşim ele diyinceHamişler zaten bücür cadı gibi parmakla hallediyor işlerini
Hadi hayırlı haberlerle gel canım yaz mutlakaBüyük gün yarın canım
Hımmmmmm çok üzülmüşsün canımEşim bugün gönlüme taht kurdu akşama çarşıya çıkalım balığı pisirtip gelelim dedi bende çok üzüldüm
Tabiki yazarım canm inşallah çok heyecanlıyım valla minnak büyümüş olcakHadi hayırlı haberlerle gel canım yaz mutlaka
Evetttttt belki cinsiyet tahmini de yaparTabiki yazarım canm inşallah çok heyecanlıyım valla minnak büyümüş olcak
Ay yapmasın istemiyom ben inşallah minik fe naz yapar saklar kendiniEvetttttt belki cinsiyet tahmini de yapar
Hiç mi öğrenmek istemiyorsun yoksa erken diye miAy yapmasın istemiyom ben inşallah minik fe naz yapar saklar kendini
Aslinda bana kalsa hic öğrenmem doğumda supriz olur ama 7 8 aya kadar düşünmiyorum rabbim içimi biliyo sağlıklı hayırlı olsun fark etmez ki benim olcak ikiside kv yüzünden istemiyorum. Bakalim nolackHiç mi öğrenmek istemiyorsun yoksa erken diye mi
Aynen öyle yapıyorum bende.. Allahtan yemek sorun etmez.. bi yumurta kırıveririz der geçer:))Ahahhahahha kızzzzz boşver aaa yemek bitmiş deyip peynir zeytin çıkarırsın