Ocağınıza Düştüm 😋

hoşbuldum fıstığım
nabersin
hiç benim kadar az yemek yapan yok galiba. maşallah ziyafet menüleri var hep
Kuzu yaa senin gbi yasayan cook cok azdir diye tahmn.ediyorum yasamak icin yemek yiyen kilo vermiyim diye seker tatli yiyen bi insansin ... kendini bizimle kiyaslama b

hoşbuldum fıstığım
nabersin
hiç benim kadar az yemek yapan yok galiba. maşallah ziyafet menüleri var hep
Dişçiden çıktım. 3 aydır kanal tedavisi sürüyor
Hep bir aksilik

Hiç sorma. Gruptaki hanımlarımız çok hamarat maşallah.
Her gün yeni yeni şeyler öğreniyorum.

Valla bacım bu durumun bizle pek alakası yok sanki
Afiyet olsun. Sadece şifa olsun et olmasın
Teşekkür ederim canım.
Benim durumum menülerdeki yemeğin pişirilip tabaktaki nefis görüntüsüyle nımm nımm nımm yenme hayalleriyle ve bünyenin aç olmasıyla alakası var.
Sadece şifalar olsa ahh nerde bir kac gün sonra başlar yine kemer sıkmalar tartıda fazladan bir kac kilo fazla görünsün de hele

Kuzu yaa senin gbi yasayan cook cok azdir diye tahmn.ediyorum yasamak icin yemek yiyen kilo vermiyim diye seker tatli yiyen bi insansin ... kendini bizimle kiyaslama b

yaşlanınca hepimizin metabolizma yavaslicak cayim
ben de çok çeşit yapardim eskiden de artık evde ne yeniyosa onları yapıyorum mecbur
benim oğlan sebzeci keşke etci olsa da kebap falan yapsak

QUOTE="Kmsl Hnd, post: 61367690, member: 869149"]
Ayy ne fena yaaaa
Vallahi kimse hasta olmasın hele anneler hasta oldu mu çocuklar da perişan oluyor,,, kızlar nasıl toparlandılar mı biraz
Evet yaaa benim hastalığım çok normal geçmiyor. Bayağı ağır geçiyor. Sonra herkes hasta oluyor.

Doktor antibiyotik başladı ikisine de.
Ben de psikiyatriste gittim
Ben de biraz psikolojik olarak toparladım. Ben biraz toparlanınca sanki bebiş de sakinleşti.
Ya da hâlâ aynı ben çok takmamaya başladım. Bilemiyorum

Ayyy ne güzel. Kayınvaliden de insan demek ki eşin isteyebiliyor.
[/QUOTE]
Biraz serin ol canım boşver ev dağılsın nasıl mutlu oluyorsan öyle bırak kendini
İyidir kayınvalidem sağolsun,,, tabi ara ara sevmediğimiz huylarımız oluyor ama iki tarafta sevgi saygısını koruyunca sorun halloluyor
Ben ne yapsam bu saatten sonra sarma olmaz börek olur o da bana yasak en iyisi ben kabak kavurayom evdekilerin midesi senlensin
Kız be güzel kabak seviyorlar mı
Siz abla kardeş ne değişik yemekler yapıyorsunuz
Soya soslu tavuk nasıl yapılıyor
Yaparız kız

Canım tavuk parçaları farketmez kanat but sarma karışık yaptım ben 56 yemek kaşığı soya sosu biraz tuz az biraz yap 2 patates 3 diş sarımsak mantar bunları açcaktasın fırın torbasında pişirdim çok güzel oluyor

Bi de göğüs ten de yapıyorum o daha farklı Ocak’ta kızartıyorum,,, bi ara yapınca onun da tarifini yazarımm
Soya sosunu bir ben mi sevemedim
Ben tavuğa çok yakıştırıyorum
Evdekilere sordum ne pişirim ne pişirim diye.nihayet karar verdiler.patates kızartması istediler.bende kendime patetes haşliçim. Tarhana ćorbasi var.yeter
Kızartma dururken haşlama mı yicennnnn

Dişçiden çıktım. 3 aydır kanal tedavisi sürüyor
Hep bir aksilik

Hiç sorma. Gruptaki hanımlarımız çok hamarat maşallah.
Her gün yeni yeni şeyler öğreniyorum.

geçmiş olsun canım ya bitti mi peki artık yoksa hala devam mi tedaviye

sen haftalık yarışma bile duzenleyebilirsin aslında :) :) maşallah topigin çok güzel arkadaşlar da hem becerikli hem çok tatlı:)

Biraz serin ol canım boşver ev dağılsın nasıl mutlu oluyorsan öyle bırak kendini
İyidir kayınvalidem sağolsun,,, tabi ara ara sevmediğimiz huylarımız oluyor ama iki tarafta sevgi saygısını koruyunca sorun halloluyor

Kız be güzel kabak seviyorlar mı

Yaparız kız

Canım tavuk parçaları farketmez kanat but sarma karışık yaptım ben 56 yemek kaşığı soya sosu biraz tuz az biraz yap 2 patates 3 diş sarımsak mantar bunları açcaktasın fırın torbasında pişirdim çok güzel oluyor

Bi de göğüs ten de yapıyorum o daha farklı Ocak’ta kızartıyorum,,, bi ara yapınca onun da tarifini yazarımm

Ben tavuğa çok yakıştırıyorum

Kızartma dururken haşlama mı yicennnnn
[/QUOTE]
Kızartmayı çok aramıyorum ya ben.canım isteyip yapmıyorum bile.

geçmiş olsun canım ya bitti mi peki artık yoksa hala devam mi tedaviye
Maalesef
Tam dolduruyor, ağrı yapınca tekrar boşaltıyor. Anlamadım gitti.
sen haftalık yarışma bile duzenleyebilirsin aslında :) :) maşallah topigin çok güzel arkadaş
Çok teşekkür ederiz
Yarışma nasıl oluyor ki?

yaşlanınca hepimizin metabolizma yavaslicak cayim
ben de çok çeşit yapardim eskiden de artık evde ne yeniyosa onları yapıyorum mecbur
benim oğlan sebzeci keşke etci olsa da kebap falan yapsak
Allah iyiliğini versin kız.
Millet sebze seven çocuk ister.
Sen de etci çocuk istiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…