Ocağınıza Düştüm 😋

dun kayınvalidem iskembe vermisti corba yaptim gene bi tencere dolusu bugunede kaldi. buaralar esimle yememize ragmen yemekler kaliyor buara ne yapsam dye dusunmuyorum 2-3 gunum belli. yarinada hamsi var dun almistik onuda corbayi erken iceriz, çayın yanina bisyler ararken portakalli kek okudum onu yapmayi düşünüyorum :)) biraz pogacada yapabilirim hem kvlere veririm hemde biz cayla iceriz erken yiyince acikiyolar cay saatinde:)

Afiyet olsun canım. Hiç sorma pasta okudum. Bir türlü yapamadım

Ellerine sağlık canım.
Bugün yemek konusunda rahatsın. Keyifle kekini pogacani yaparsın

Hayirli cumalar canim❤❤

Firinda levrek
Sehriye corbasi
Tart pasta yapacağım bende

Dünden kalan pırasa yemeği ve pırasalı börek var bizde de. Bisküvili muzlu irmik tatlısı yapıcam sadece

Benden oturumu esimden oturumu bilemedim ama limon sosunu sevmedim Kmsl Hnd eksilik katti ya sevemedik cok sossuz yaparim yine hatta portakallar ckmis portakalli yaparim o enfes oluyor
cnm portakalli keke ekstra sut veya yogurt koyuyomusun. ben nefis ymk tarifleri sitesinden baktim da icinde sut var ama herkes.hamur kaldi filan yazmis sana soruyum dedim

Aleyküm selam. Hayırlı cumalar tavuklu pilav deyince benim de canım çekti bende yapacağım. Yanına cacık filan yaparım

cnm portakalli keke ekstra sut veya yogurt koyuyomusun. ben nefis ymk tarifleri sitesinden baktim da icinde sut var ama herkes.hamur kaldi filan yazmis sana soruyum dedim
Portakalli kekimde sut kullanmiyorum canim portakalin kendi suyunu skyorum birde az su koyuyorum harika kabarik kek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…