- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.701
Afiyet olsun canım. Hiç sorma pasta okudum. Bir türlü yapamadımDün buğu kebabı yapmıştım o bitti evde hiçbir şey yok şu an. Belki iş çıkışı su böreği alırım. Burada yaprak sarması ve portakallı kek yapanları okudum canım çekti. Haftasonu yapacağım galiba
Ellerine sağlık canım.dun kayınvalidem iskembe vermisti corba yaptim gene bi tencere dolusu bugunede kaldi. buaralar esimle yememize ragmen yemekler kaliyor buara ne yapsam dye dusunmuyorum 2-3 gunum belli. yarinada hamsi var dun almistik onudacorbayi erken iceriz, çayın yanina bisyler ararken portakalli kek okudum onu yapmayi düşünüyorum :)) biraz pogacada yapabilirim hem kvlere veririm hemde biz cayla iceriz erken yiyince acikiyolar cay saatinde:)
Hayirli cumalar canim❤❤Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Ev işlerini yapıp öyle yazayım dedim. Ayran aşı ile arpa şehriyeli tavuklu pilav var akşama. Allah bereket versin. Siz neler kaynatıyorsunuz? Yemekler ocağa düşsün hadi ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Ellerine sağlık canım. Kız ben hala yapamadım pastayıHayirli cumalar canim❤❤
Firinda levrek
Sehriye corbasi
Tart pasta yapacağım bende
Bizim bittiEllerine sağlık canım. Kız ben hala yapamadım pastayı
teşekkür ederim canimm seninde ellerine saglik♥♡ aynen öyle:-*Ellerine sağlık canım.
Bugün yemek konusunda rahatsın. Keyifle kekini pogacani yaparsın
Dünden kalan pırasa yemeği ve pırasalı börek var bizde de. Bisküvili muzlu irmik tatlısı yapıcam sadeceSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Ev işlerini yapıp öyle yazayım dedim. Ayran aşı ile arpa şehriyeli tavuklu pilav var akşama. Allah bereket versin. Siz neler kaynatıyorsunuz? Yemekler ocağa düşsün hadi ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
cnm portakalli keke ekstra sut veya yogurt koyuyomusun. ben nefis ymk tarifleri sitesinden baktim da icinde sut var ama herkes.hamur kaldi filan yazmis sana soruyum dedimBenden oturumu esimden oturumu bilemedimama limon sosunu sevmedim Kmsl Hnd eksilik katti ya sevemedik cok sossuz yaparim yine hatta portakallar ckmis portakalli yaparim o enfes oluyor
Aleyküm selam. Hayırlı cumalarSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Ev işlerini yapıp öyle yazayım dedim. Ayran aşı ile arpa şehriyeli tavuklu pilav var akşama. Allah bereket versin. Siz neler kaynatıyorsunuz? Yemekler ocağa düşsün hadi ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Portakalli kekimde sut kullanmiyorum canim portakalin kendi suyunu skyorum birde az su koyuyorum harika kabarik kek oluyorcnm portakalli keke ekstra sut veya yogurt koyuyomusun. ben nefis ymk tarifleri sitesinden baktim da icinde sut var ama herkes.hamur kaldi filan yazmis sana soruyum dedim
Biz bugün eşimle sepet yapıcaz. Madem dışarı çıkamıyoruz, dışarısı bize gelsin dedikişte sigara böreği, sosis, nugget, patates gibi şeyler kızartıp sepete ohh keyif muhabbet
tamam canim cok sagol bende oyle yapiyim ♡Portakalli kekimde sut kullanmiyorum canim portakalin kendi suyunu skyorum birde az su koyuyorum harika kabarik kek oluyor