- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.721
Valla biz başlıyoruz kızartmaya yapın benceBiz de mi bunu yapsak fikrim değişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla biz başlıyoruz kızartmaya yapın benceBiz de mi bunu yapsak fikrim değişti.
Afiyet olsun canım. Ellerine sağlık.Dünden kalan pırasa yemeği ve pırasalı börek var bizde de. Bisküvili muzlu irmik tatlısı yapıcam sadece
Sarma unutulur mu hiçAa benim menumde dun sardigim yaprak sarma da var nasil unutuurum
Tabi canım seve seve
Yanina sarmayi da ekleyinceBen bugun orman kebabi yapacagim yanina da pilav belki cacik firin sutlac dusunuyorum birde
Sorma bende sasirdim kendmeSarma unutulur mu hiç
Afiyet olsun canım..
Kolay gelsin afiyet olsun canımAleyküm selam. Hayırlı cumalar tavuklu pilav deyince benim de canım çekti bende yapacağım. Yanına cacık filan yaparım
Sorma bende sasirdim kendme
Pilavi tel segriyeli bulgur yapiyorm pirinc agirlikli olmasn diye
Ben çorba ve kayseri yağlaması yaptım bugünSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Ev işlerini yapıp öyle yazayım dedim. Ayran aşı ile arpa şehriyeli tavuklu pilav var akşama. Allah bereket versin. Siz neler kaynatıyorsunuz? Yemekler ocağa düşsün hadi ❤❤❤
@Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@morkagit
Ellerine sağlık canımBen çorba ve kayseri yağlaması yaptım bugün
Evet ben cok seviyorum ama esim salcali biberli olani daha cok seviyor ama sira sira hepsni yapiyrum iste yemegm salcaliydi bugun bu daha iyi gitti .
Çok lezzetli oluyor tel şehriyeli bulgur pilavı. Çok iyi düşünmüşsün.
Saol canımEllerine sağlık canım
Hoşbuldum canımTabi canım seve seve
Hoşgeldin aramıza.
Valla biz başlıyoruz kızartmaya yapın bence
Aa aynen biz de öyle yaptık rica ederim, afiyet olmuşYaptık. :) Özlemişiz valla değişiklik oldu, bir de dizimizi açtık yanına mis. Teşekkürler fikir için.
Taze fasulye olabilir seviyorsanızFeslegen Kokulu Nane Ben de geldim kızlar ana yemek fikirlerine ihtiyacım var.
Nego Sağolsun tavuk çorbasını kaptım onu kesin yapicam.
Yanina pirinç pilavı ama ana yemek hala yok..
As canım dün yazamadım fırında patatesli tavuk ve salata vardı bizde de....Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Ev işlerini yapıp öyle yazayım dedim. Ayran aşı ile arpa şehriyeli tavuklu pilav var akşama. Allah bereket versin. Siz neler kaynatıyorsunuz? Yemekler ocağa düşsün hadi ❤❤❤
@Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@morkagit
Bulmuşsun sayfayıFeslegen Kokulu Nane Ben de geldim kızlar ana yemek fikirlerine ihtiyacım var.
Nego Sağolsun tavuk çorbasını kaptım onu kesin yapicam.
Yanina pirinç pilavı ama ana yemek hala yok..