- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.601
Ellerine sağlık, bu akşam yorulduğuna değecek bir menüYarin ki yemek de hazir. Karisik dolma ve sarma var. Cok yoruldum bugun. Yarinn yatacagim
Annenin ellerine sağlıkBu arada yarının menüsü belli oldu
annem aradı yarın gelecem çiğköfte getireceğim dedi yanına bir çorba salata ayran menüm hazır
Tez zamanda tamamen iyileşirsiniz inşallah canımSağol canım vitaminleri alınca daha iyi oluyorum
Dunden mantar kavurmam la karnıbahar kızartması var başka ne yapacağım bilmiyorumSelamun aleykum kızlar. Eba saat bire doğru bitti. Çocukların karnını doyurdum. Öyle geldim. Eşim tarhana çorbası istedi. Onu yaptım. Bir de fırında kaşarlı spagetti var. Allah bereket versin.
Siz nasılsınız neler var neler yok? Çoğunuz menüyü akşamdan belirlemişti zaten.
Belirlemeyenlere de ilham olur
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Dünden pilav ve nohutum varSelamun aleykum kızlar. Eba saat bire doğru bitti. Çocukların karnını doyurdum. Öyle geldim. Eşim tarhana çorbası istedi. Onu yaptım. Bir de fırında kaşarlı spagetti var. Allah bereket versin.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Ben bu aralar erişteye taktım erişte yap bacımDunden mantar kavurmam la karnıbahar kızartması var başka ne yapacağım bilmiyorum
Ellerine sağlık canım. Nerelere gittin? Merak ettim seni. Mesajlarda da bir şey yoktuDünden pilav ve nohutum var
Malum gezmelerdeydim geldik işte evle uğraş oğlum geldiğimden beri huysuz geceleri uymuyor onla uğraşıyorum bide ban yedim dün geldimEllerine sağlık canım. Nerelere gittin? Merak ettim seni. Mesajlarda da bir şey yoktu
Afiyet olsun canımDomates çorbası
Fırında sebzeli tavuk şiş
Garnitürlü pilav
Evlenince insan 3 çeşitten aşağı yapamıyor ya çok ilginç.
As canım....Bizde de bol kıymalı salça soslu makarna ve salata var. Fırında kaşarlı spagetti ne ola ki?Selamun aleykum kızlar. Eba saat bire doğru bitti. Çocukların karnını doyurdum. Öyle geldim. Eşim tarhana çorbası istedi. Onu yaptım. Bir de fırında kaşarlı spagetti var. Allah bereket versin.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Evet dünkü mercimek çorbası furyasından sonra bugün benim menümde de mercimek çorbası var.yanına mantar sote ve pirinç pilavıSelamun aleykum kızlar. Eba saat bire doğru bitti. Çocukların karnını doyurdum. Öyle geldim. Eşim tarhana çorbası istedi. Onu yaptım. Bir de fırında kaşarlı spagetti var. Allah bereket versin.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Afiyet şifa olsun canımEvet dünkü mercimek çorbası furyasından sonra bugün benim menümde de mercimek çorbası var.yanına mantar sote ve pirinç pilavı
Afiyet olsun canım. Fırında makarna kız, üstüne kaşar dökeceğimAs canım....Bizde de bol kıymalı salça soslu makarna ve salata var. Fırında kaşarlı spagetti ne ola ki?
Afiyet olsun canım.Domates çorbası
Fırında sebzeli tavuk şiş
Garnitürlü pilav
Evlenince insan 3 çeşitten aşağı yapamıyor ya çok ilginç.
Allah keyfini artırsınSelam kizlar menumde
Firinda tavuk kanat pisiyor
Kiymali kurufasulye pisirdim
Aksama da pilav yapacagm
Valla cok huzurluyum suan cok sukur kahvemi aldim oturdum smdi rahatim