- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.621
Onu soruyorum kız, çok şaşırdım seni gri görünce.Malum gezmelerdeydim geldik işte evle uğraş oğlum geldiğimden beri huysuz geceleri uymuyor onla uğraşıyorum bide ban yedim dün geldim
Aminnn canim cumlemizinAllah keyfini artırsın
Ellerine sağlık canım. Kıymalı kuru fasulyeyi ilk kez duydum
Amin canımOnu soruyorum kız, çok şaşırdım seni gri görünce.
Allah bebisine de huzur versin. Annelik çok zor.
Afiyet olsun canım
tavuğun her türlüsünü yaparım ama fırında şişi hiç denemedim kuru olmuyor mu
Afiyet olsun canım.Selam ben işten yeni geldim. Mesaiye kaldım bugün. Menemen ve çay ile geçiştirme yaparız bugün
Teşekkür ederizAfiyet olsun canım.
Biz iki kere aldık. Bir çok kişi de dışarıdan sipariş veriyor zaten. Kurye ile temas etme, poşetleri hemen at. Inşallah bir şey olmaz.Teşekkür ederizsize bir şey sormak istiyorum, Canım çiğ köfte çekiyor, pandemi döneminde söylediniz mi hiç? Sizce güvenilir olur mu arakadaşlar??
Gunaydin canim❤❤Selamun aleykum kızlar. Günaydın. Bugün eba öğleden sonra. Hemen menüyü yazayım. Yoksa telefon elime geçmiyor
Kesme aşı yapacağım inşallah. Bacaklı çorba diyenlerde varmış. Allah bereket versin. Siz de hemen karar verin rahat edin
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Ellerine sağlık canım. Ne pastası yapacaksınGunaydin canim❤❤
Bende bugun
Tavuk kizartmasi
Pirinc pilavi
Yogurtlu kereviz salatasi
Belki pasta yaparim karar vermedim daha
Ay ne pastasi dusunuyorsun bugun benim yemegim var dun aksam kuru fasulye pilav yapmistim bugune de yetiyor . Canim da kek alman pastasi vs istedi bisey yapacagm ama ne tam karar vermedimGunaydin canim❤❤
Bende bugun
Tavuk kizartmasi
Pirinc pilavi
Yogurtlu kereviz salatasi
Belki pasta yaparim karar vermedim daha
Dünden kemikli nohut yemeği var.Selamun aleykum kızlar. Günaydın. Bugün eba öğleden sonra. Hemen menüyü yazayım. Yoksa telefon elime geçmiyor
Kesme aşı yapacağım inşallah. Bacaklı çorba diyenlerde varmış. Allah bereket versin. Siz de hemen karar verin rahat edin
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Selam annem geliyo bugün menü belli deil sadece tavuk pirzola çıkardım dolaptan yanına naparım bilmiyorumSelamun aleykum kızlar. Günaydın. Bugün eba öğleden sonra. Hemen menüyü yazayım. Yoksa telefon elime geçmiyor
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Feslegenim bugün Ispanak yapabilir diye düşünüyordum neyse bacaklı çorba yapıyormuşSelamun aleykum kızlar. Günaydın. Bugün eba öğleden sonra. Hemen menüyü yazayım. Yoksa telefon elime geçmiyor
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
As canım dünden var yemeğimSelamun aleykum kızlar. Günaydın. Bugün eba öğleden sonra. Hemen menüyü yazayım. Yoksa telefon elime geçmiyor
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Ayy dayanamadım verdim zaten. Ya pizza falan ben de veriyorum arada ama çiğ köfte elle yoğruluyor ya, ondan demiştim. Ama verdim valla, ohh afiyet olsun banaBiz iki kere aldık. Bir çok kişi de dışarıdan sipariş veriyor zaten. Kurye ile temas etme, poşetleri hemen at. Inşallah bir şey olmaz.
Ellerine sağlık canım. Ne pastası yapacaksın
Tesekkur ederim kizlarAy ne pastasi dusunuyorsun bugun benim yemegim var dun aksam kuru fasulye pilav yapmistim bugune de yetiyor . Canim da kek alman pastasi vs istedi bisey yapacagm ama ne tam karar vermedim