Ocağınıza Düştüm 😋

Malum gezmelerdeydim geldik işte evle uğraş oğlum geldiğimden beri huysuz geceleri uymuyor onla uğraşıyorum bide ban yedim dün geldim
Onu soruyorum kız, çok şaşırdım seni gri görünce.
Allah bebisine de huzur versin. Annelik çok zor.

Afiyet olsun canım

tavuğun her türlüsünü yaparım ama fırında şişi hiç denemedim kuru olmuyor mu

Teşekkürler :)

Benim yaptığım kuru olmuyor. Göğüsten değil but kısmından yapıyorum, gayet yumuşak. Belki ondandır. Bir de gece marinasyon yapıp dolaba kaldırıyorum ertesi gün pişiriyorum.

Teşekkür ederiz size bir şey sormak istiyorum, Canım çiğ köfte çekiyor, pandemi döneminde söylediniz mi hiç? Sizce güvenilir olur mu arakadaşlar??
Biz iki kere aldık. Bir çok kişi de dışarıdan sipariş veriyor zaten. Kurye ile temas etme, poşetleri hemen at. Inşallah bir şey olmaz.

Gunaydin canim❤❤

Bende bugun

Tavuk kizartmasi
Pirinc pilavi
Yogurtlu kereviz salatasi

Belki pasta yaparim karar vermedim daha

Gunaydin canim❤❤

Bende bugun

Tavuk kizartmasi
Pirinc pilavi
Yogurtlu kereviz salatasi

Belki pasta yaparim karar vermedim daha
Ay ne pastasi dusunuyorsun bugun benim yemegim var dun aksam kuru fasulye pilav yapmistim bugune de yetiyor . Canim da kek alman pastasi vs istedi bisey yapacagm ama ne tam karar vermedim

Dünden kemikli nohut yemeği var.
Yanına pilav yaparım sadece

Selam annem geliyo bugün menü belli deil sadece tavuk pirzola çıkardım dolaptan yanına naparım bilmiyorum

Feslegenim bugün Ispanak yapabilir diye düşünüyordum neyse bacaklı çorba yapıyormuş
İspanaklar temizlendi suda bekliyor.
Çok alıştım tek yemek yapmaya hani afili olsun diye yanına bir şey düşünüyorum ama olmuyor...
Herkese bereketli, huzurlu en önemlisi sağlıklı günler dilerim.

As canım dünden var yemeğim

Biz iki kere aldık. Bir çok kişi de dışarıdan sipariş veriyor zaten. Kurye ile temas etme, poşetleri hemen at. Inşallah bir şey olmaz.
Ayy dayanamadım verdim zaten. Ya pizza falan ben de veriyorum arada ama çiğ köfte elle yoğruluyor ya, ondan demiştim. Ama verdim valla, ohh afiyet olsun bana

Ellerine sağlık canım. Ne pastası yapacaksın

Ay ne pastasi dusunuyorsun bugun benim yemegim var dun aksam kuru fasulye pilav yapmistim bugune de yetiyor . Canim da kek alman pastasi vs istedi bisey yapacagm ama ne tam karar vermedim
Tesekkur ederim kizlar

Cok basit ve pratik bir tarifim var kizlar da cok seviyor

1 paket krem santiyi cirpip 1 paket letibor buskiviyle karistiriyorum

Uzeine cikolata sos pisiriyorum soyuyunca dokuyorum
Buzdolabinda 1 saat sogusun cok lezzetli ve hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…